Club Brugge sluit kalenderjaar af tegen SV Zulte Waregem

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
25 december 2019     2 REACTIES

Daags na kerst treedt Club Brugge thuis aan tegen Zulte Waregem voor de laatste competitiematch van 2019! Gaat Club het jaar afsluiten met een overwinning of krijgt het van SV Zulte Waregem een nederlaag cadeau? De bookmakers zetten de quoteringen voor een stunt van de bezoekers hoog in! Op welke matchuitslag gaat u spelen?

Philippe Clement: “Ik schat Essevee hoog in”

Bij Club Brugge kan de vlag uit, want ze zijn reeds winterkampioen. Toch wil Philippe Clement nog niets van een feeststemming weten, na de festiviteiten van de kerst wacht er namelijk daags nadien alweer een zware opdracht voor zijn ploeg: “Zulte Waregem hebben een paar goeie transfers gedaan deze zomer. Ik schat ze hoog in. Ik ken bepaalde jongens zoals Seck en weet hoe zij vat kunnen hebben op zo’n groep. Ik verwacht Zulte Waregem dit seizoen in play-off 1”, vertelde Clement volgens Het Laatste Nieuws tijdens een persconferentie.

Club Brugge wint de wedstrijd
1.20
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
7.00
Zulte Waregem wint de wedstrijd
11.00

“Kijk, ik ben hier al lang en Waregem is altijd een moeilijke wedstrijd. Ik ben sterk met deze wedstrijd bezig. Er worden nu soms grote conclusies getrokken dat wij beter zijn dan de rest. Wij denken dat dat niet zo is. Ik heb dat ook tegen mijn spelers in de kleedkamer gezegd. We moeten nu hard blijven werken om matchen te kunnen winnen, maar het kan ook gewoon dat we na de wedstrijd tegen Waregem tevreden moeten zijn met één punt.”

Francky Dury:  “Donderdag moet het een pak beter”

SV Zulte Waregem-trainer Francky Dury kreeg voorbije speelronde het deksel op de neus tegen Cercle Brugge. Op Jan Breydel werd met 2-0 verloren. Een nieuwe afspraak in hetzelfde stadion, maar ditmaal tegen Club moet beter aflopen, volgens Dury: “We waren niet op de afspraak tegen Cercle, dat is onaanvaardbaar. Deze donderdag tegen Club Brugge moet het een pak beter, want anders krijgen we een flinke pandoering.”

“Jaar goed afsluiten op Jan Breydel”

Volgens Dury moet zijn ploeg op alle vlakken beter voor de dag komen om een kans te maken tegen de koploper van de JPL: “We moeten scherper voor het doel zijn en betere mentaliteit voor de dag leggen. We willen het jaar goed afsluiten op Jan Breydel”, aldus de coach van Essevee in zijn bespiegeling voorafgaand aan deze match.

Statistieken

Het betreft hier een echte topmatch, want Club Brugge staat fier bovenaan met 46 uit 19. Zulte Waregem speelde reeds één match meer en staat met 31 uit 20 op een keurige zesde positie in de huidige stand van de Jupiler Pro League 2019 – 2020.

Head 2 Head

De voorbije vijf matches die SV Zulte op Jan Breydel speelde tegen Club gingen bijna allemaal (overtuigend) naar de thuisploeg. Echter de meest recente ontmoeting was een prooi voor de fusieploeg. Zulte Waregem won vorig seizoen met maar liefst 1-3 en dat zijn ze bij de thuisploeg zeker en vast nog niet vergeten!

Huidige vorm Club Brugge

De ploeg van Philippe Clement heeft dus nog wat recht te zetten tegen Zulte, maar ze trekken met een draw op verplaatsing bij KAA Gent na deze match toe. Voorbije weekend kwam The Blue Army in Gent niet verder dan 1-1 tegen het sterk acterende KAA Gent.

Huidige vorm Zulte Waregem

Ook Zulte Waregem moest in de voorbije vijf matches buigen voor KAA Gent. Na de zege op Sint Truiden in de Croky Cup werd het begin deze maand 2-0 voor Gent. Zulte Waregem won in de JPL nogmaals van Sint Truiden en zette in de Cup Charleroi opzij, maar voorbije weekend ging het in de competitie onderuit. Men was zaterdag ook al op Jan Breydel en daar liet Cercle Brugge zien hoe grote broer Club het donderdag dient aan te vatten: Cercle won met 2-0.

Lappenmand

Bij Club slechts één sterkhouder in de lappenmand. Matej Mitrovic is nog altijd niet hersteld van zijn enkelblessure en zal ook deze laatste match van 2019 aan zich voorbij moeten laten gaan.

Om zeker te zijn dat ze in de eerste match van 2020 inzetbaar zijn, moeten centrumspits Emmanuel Dennis en rechtervleugelverdediger Clinton Mata op hun qui-vive zijn tegen Zulte Waregem. Beide Club-spelers staan op scherp met reeds vier gele prenten op zak.

Routinier Olivier Deschacht is bij SV Zulte Waregem de enige die de kerst in de ziekenboeg heeft doorgebracht. Een schouderblessure zal hem verhinderen tegen Club Brugge in actie te komen. Ook bij de bezoekers staan er twee man op scherp: Gideon Mensah en Marco Burki wacht een schorsing zodra ze geel pakken.

Prognose

Onze voorspelling voor dit duel: 3-1. Wij verwachten geen nieuwe stunt van Zulte Waregem. Voorbije seizoen zien we als een incident, zeker gezien de huidige vorm van beide elftallen. Benieuwd naar de odds die bij deze voorspelling en andere uitslagen hoort? Check dan onderstaand overzicht.

Quoteringen Club Brugge – Zulte Waregem

De dag na kerst wordt er heel veel gespeeld bij de Belgische wedkantoren en dat zorgt voor hoge quoteringen en straffe deals. Ook voor de thuiswedstrijd van Club Brugge pakken de bookmakers flink uit. Voor een zege van Zulte Waregem wordt er met x 11.00 keer de inleg de hoogste odds uitgekeerd.

Verwacht je een gelijkspel? Vul dan een X in op het wedstrijdformulier van uw bookmaker en ontvang uw inleg x 7.00 keer terug als u gelijk krijgt. Voor winst van de Bruggenaren staat er met x 1.20 keer de inleg nog een prima odd voor u gereed.

De Jupiler Pro League wedstrijd Club Brugge – SV Zulte Waregem wordt gespeeld op donderdag 26 december om 18:00 uur op Jan Breydel te Brugge. Beloon uzelf op een kerstbonus en speel mee op Club tegen Essevee. Op de bookmakerspage vindt u alles voor de beste deals en hoogste odds.


Reacties

goktopper
27 december 2019

Club verdiende het weer dik ;)

4 jaar geleden

messibarca
27 december 2019

Ik blijf maar goed verdienen aan de overwinningen van Club Brugge. Clement verliest echt maar zelden.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN