Club Brugge opent tweede seizoenshelft bij Sint-Truiden VV

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
7 januari 2021     3 REACTIES

De tweede seizoenshelft van de Jupiler Pro League gaat dit weekeinde van start. Deze zondag betekent dit voor koploper Club Brugge een match op verplaatsing bij Sint-Truiden VV. Beide teams wonnen voor de korte winterbreak en willen dat op Stayen graag doortrekken. Welk team pakt de volle buit? Speel mee via VoetbalGokken.be en ga voor de hoogst bonus!

Peter Maes: “Tegengas geven tegen Club”

Als nieuwe coach van Sint-Truiden VV staat Peter Maes direct na de jaarwende een zware match te wachten. Op Stayen winnen van koploper Club Brugge doe je volgens de coach niet zomaar, maar met enkele extra sterkhouders moet het volgens de T1 van STVV te doen zijn. “We zijn alvast klaar om Club Brugge goed tegengas te geven”, zegt Maes opgetogen.

Sint Truiden VV wint de wedstrijd
5.35
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.20
Club Brugge wint de wedstrijd
1.52

“In 2021 nog beter doen”

De laatste drie matches geven coach Maes veel hoop voor de thuismatch tegen de ploeg uit Brugge. “Voor de break pakten we 9 op 9”, aldus de Limburger. “We zullen het zeker en vast in 2021 nog beter doen”, aldus Maes die zijn team op dit moment terugvindt op de veertiende plek in de tabel.

Philippe Clement: “STVV lastige verplaatsing”

Club Brugge coach Philippe Clement heeft er goesting in om met zijn team de eerste match van het jaar te gaan spelen. Met de match op verplaatsing bij Sint-Truiden wordt het volgens Clement direct vol gas gaan. Sint Truiden is de eerste opdracht van velen in 2021: “STVV op verplaatsing is niet te onderschatten, het kan spoken op Stayen. We hebben bovenal geen normale voorbereiding gehad, maar u hoort mij niet klagen. Sommige coaches klagen over het (drukke) programma, maar wij hebben in de voorbije maanden telkens drie matches per week af moeten werken”, stelt Clement.

“Opstelling tegen STVV ongemis”

Club Brugge versterkte zich in de winterbreak met enkele nieuwe spelers, waaronder de Nederlandse spits Bas Dost. Clement heeft dus keuze: “Hoe ik mijn ploeg ga opstellen tegen STVV? We moeten met alles rekening houden. Met de opeenvolging van wedstrijden, maar ook met wat mijn jongens al gespeeld hebben”, aldus de T1 van Club bij zijn voorbeschouwing in Het Nieuwsblad.

Statistieken

Club Brugge staat eerste in de Jupiler Pro League met 39 punten. KRC Genk volgt de Bruggenaren op de voet. Sint-Truiden VV staat pas veertiende met twintig punten uit negentien speelronden.

Head 2 Head

Club Brugge bewaart goede herinneringen aan de bezoekjes in Sint-Truiden. Voorbije seizoen won de ploeg van coach Clement met 1-2 op Stayen. Een seizoen eerder werd het ook 0-1 in het voordeel van de Bruggenaren. STVV won voor het laatst thuis tegen Club in 2015. Toen werd het 2-1 voor de ploeg uit Sint-Truiden.

Huidige vorm Sint-Truiden VV

Sint-Truiden won voor de jaarwende drie matches op rij. Zo werden K Beerschot VA (1-0), Standard Luik (1-2) en SV Zulte Waregem (0-2) aan de zegekar gebonden. Begin december werd er op Jan Breydel nog verloren met 1-0 va Club Brugge.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge overklaste KAS Eupen in de laatste match van het jaar met 3-0. Dat was een pleister op de wond, want een kleine week daarvoor kwam KAA Gent zegevieren op Jan Breydel: 0-1. De Buffalo’s doorbraken een lange ongeslagen reeks van de Bruggenaren in de Jupiler Pro league.

Lappenmand

Sint-Truiden heeft weinig geblesseerde kernspelers binnen de selectie. Wel moet er voor Maximiliano Caufriez een vervanger gezocht worden. De verdediger is geschorst en mag zondag niet in actie komen.

De lappenmand van Club Brugge is niet tot de bodem leeg. Matej Mitrovic kan nog altijd niet meespelen. De verdediger kampt met een hielblessure die zeker tot medio februari zal aanhouden. Hans Vanaken is door een schorsing zondag ook niet van de partij.

Prognose

Onze voorspelling is dat Club Brugge doorgaat met waar het 2020 mee is geëindigd: winnen. De Bruggenaren zullen volgens ons met 0-2 zegevieren op Stayen. Denkt u dat STVV is opgewassen tegen Club of gaat u voor een gelijkspel? Laat uw voorspelling achter bij de bookmakers op VoetbalGokken.be en profiteer van de strafste online voetbaldeals. Wij hebben onze odds voor deze wedstrijd gebaseerd op Betway.be.

Quoteringen Sint Truiden VV – Club Brugge

De Belgische wedkantoren plaatsen Club Brugge als favoriet in deze match. Bijgevolg zijn de pre-odds voor winst van STVV knetter hoog. Stunt Sint Truiden op Stayen tegen de koploper in de Belgische Pro League? Dan wordt er gemiddeld x 5,35 keer uw inleg uitgekeerd.

Uw bankaccount groeit proper wanneer uw voorspelling op een draw de winnende weddenschap blijkt te zijn. In het 1×2 spelsysteem keren bookies gemiddeld x 4,20 keer uw speelbedrag uit als het zondag uitdraait op een puntendeling.

Winst voor Club Brugge is de meest logische voorspelling, bijgevolg zijn de pre-odds een pak lager dan bij de overige uitslagen: x 1,52.

De Belgische Jupiler Pro League match Sint Truiden VV – Club Brugge vangt aan op zondag 10 januari 2021 om 20:45 uur. Speelt u mee bij deze eerste 2021 match in Belgische hoogste klasse? Pak direct ferme bonussen bij deze herneming van de voetbalcompetitie en scoor uw online deal via VoetbalGokken.be!


Reacties

hansd
8 januari 2021

Nooit gemakkelijk bij STVV, maar Club gaat zegevieren!

3 jaar geleden

mignole...
9 januari 2021

Een stunt van STVV is wel erg lekker in de portemonnee.

3 jaar geleden

hazarddd
11 januari 2021

Gokken op Club levert bijna elke week wel een duit op ;)

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN