Club Brugge op verplaatsing naar RSC Charleroi in Jupiler Pro League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 februari 2021     2 REACTIES

Deze zondag gaat Club Brugge op verplaatsing naar RSC Charleroi. De ploeg van coach Philippe Clement is nog altijd koploper van de Jupiler Pro League. Charleroi vecht om de beste plek in de top acht. Welk team pakt dit weekeinde drie punten? Speelt u op Club Brugge of gaat u voor een zege van de Carolo’s? Check de beste deals bij VoetbalGokken.be!

Karim Belhocine: “Club Brugge grootse tegenstander”

RSC Charleroi speelde eerder deze week de bekermatch tegen KAA Gent. In de Ghelamco Arena werden de ploeg van coach Karim Belhocine met 3-1 verslagen de Gent. Dat betekent dat er voor dit seizoen alleen nog maar de Jupiler Pro League rest voor Charleroi. Coach Belhocine wil de pijlen daar snel op gericht hebben, want zondag komt Club Brugge. “Het is de grootse tegenstander binnen het Belgische voetbal. Als Charleroi moeten we trots zijn en bereid om te knokken, om zo op zijn minst een goede prestatie af te leveren”, zo zegt Belhocine.

Royal Charleroi wint de wedstrijd
5.30
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.70
Club Brugge wint de wedstrijd
1.62

“Voor 200 procent smijten”

Club Brugge laat al lange tijd geen punt liggen in de Pro League weet ook coach Belhocine. “We moeten zondag tot het gaatje gaan. Ik voel me er klaar voor, maar het draait er vooral om, om je tijdens de match voor 200 procent te smijten”, besluit de coach van Charleroi.

Philippe Clement: “Een hele drukke periode”

Voor Club Brugge is Charleroi de laatste match ter voorbereiding op de herstart van de Europa League. Volgende week trekt de ploeg van coach Philippe Clement naar Dynamo Kiev voor de eerste knock-outmatch in de Europa League. Maar zover is het nog niet. Eerst moet Charleroi verslagen worden. Club Brugge-coach Philippe Clement is er klaar voor. “Er komt een hele drukke periode aan, met veel wedstrijden. Dat begint zondag bij Charleroi en daarna gaan we al naar Kiev”, zegt de coach van Club Brugge.

“Voorsprong behouden”

In de Pro League kan Club Brugge wel een stootje hebben, want de ploeg van coach Clement staat een straatlengte voor op de overige teams in de competitie. Voorbije week werd ook de Croky bekermatch tegen Royal Antwerp met 3-1 gewonnen. Club Brugge is dus ook verzekerd van de volgende bekerronde. “We zijn met Club zeer ambitieus in de drie competities waarin we actief zijn. Ook in de Pro League willen we geen punt laten liggen. Het is en blijft zaak om de voorsprong uit te blijven bouwen”, aldus Clement.

Statistieken

Met zestig punten staat Club Brugge op de eerste plek van de Jupiler Pro League. De ploeg van coach Clement staat een straatlengte voor op de nummer twee van de Belgische competitie. Royal Antwerp staat tweede met 46 punten. Charleroi vinden we terug op een zevende plek. De Carolo’s veegden 38 punten bij elkaar.

Head 2 Head

De laatste keer dat Club Brugge in Charleroi speelde werd er gelijkgespeeld tussen de twee teams met 0-0. Een seizoen eerder zegevierde Charleroi met 2-1 in eigen stadion. Op 10 mei 2018 won Club Brugge ginds voor het laatst. Het werd toen 1-3 voor de Bruggenaren.

Huidige vorm Royal Charleroi

Charleroi speelde voorbije weekeinde ook al thuis. SV Zulte Waregem kwam op bezoek bij de Carolo’s. Het werd 1-1 in Stadion du Pays de Charleroi. Een week eerder werd KV Kortrijk met 1-3 verslagen en dat was een eerste zege na zes matches niet gewonnen te hebben.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge wint in de Jupiler Pro League aan één stuk door. De verloren thuismatch tegen KAA Gent op 20 december voorbij jaar is nog altijd de laatste match die verloren ging. Voorbije weekeinde versloeg de ploeg van coach Clement rode lantaarn Waasland-Beveren met 0-2.

Lappenmand

RSC Charleroi heeft met Steeven Williems (achillespees blessure), Ken Nkuba (gescheurde kruisband) en Gjoko Zaikov (blessure) drie spelers die sowieso niet kunnen aantreden in de topper tegen Club Brugge. Ryota Morioka en Ali Gholizadeh hebben vier gele kaarten achter hun naam staan.

Club Brugge heeft met Cisse Sandra een speler in de lappenmand bivakkeren. De jonge middenvelder heeft een spierblessure en heeft dit jaar nog geen speelritme op kunnen doen. Linksbuiten-speler Noa Lang heeft vier gele kaarten en moet oppassen voor nog een prent.

Prognose

Club Brugge wint ook op verplaatsing de matches met speels gemak. Charleroi is momenteel zoekende naar de vorm. Onze prognose bij Unibet voor deze Pro League match is dat de Bruggenaren in Charleroi de primus worden. Onze wedtip: 1-3 voor de ploeg van coach Clement.

Quoteringen Royal Charleroi – Club Brugge

De Belgische wedkantoren schalen de quoteringen voor een zege van Charleroi voor deze match het hoogst in. Winnen de Zebra’s dan wordt uw voorspelling x 5.30 keer de inleg meer waard.

Een gelijkspel staat in het 1X2 spelsysteem op een straffe odd van x 3.70 keer het speelbedrag ingedeeld. Een overwinning van Club Brugge levert u als speler x 1.62 keer de inleg op.

De Jupiler Pro League match Royal Sporting Charleroi – Club Brugge wordt gespeeld op zondag 14 februari om 18:15 uur in Stadion de Pays de Charleroi. Speel via VoetbalGokken.be mee op deze weekendkraker in de Pro League en scoor de hoogste winstbonus!


Reacties

tooskla...
14 februari 2021

Club zegeviert natuurlijk dit weekend ook!

3 jaar geleden

kampioe...
14 februari 2021

Ik houd het voor vandaag op een gelijkspel 2-2

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN