Club Brugge op verplaatsing bij Zulte Waregem

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
27 oktober 2016     6 REACTIES

Deze week spelen de teams in de Jupiler Pro League twee wedstrijden. Club Brugge gaat na een gewonnen thuiswedstrijd tegen Westerlo 4-0 op weg naar Zulte Waregem. Die namen het eerder deze week op tegen Sint-Truiden en won met 0-2. De Belgische wedkantoren maken dit duel extra spannend door de odds bij de pre-wedstrijd quoteringen vrij gelijk in te schalen. Voetbalgokken.be helpt u een handje bij het bepalen van uw inzet en blikt met beide trainer vooruit op deze match.

Michel Preud`homme: “We zullen héél scherp moeten zijn”

In de Jupiler Pro League gaat Zulte Waregem nog steeds aan kop. Aan Club Brugge de zware taak om aanstaande zaterdag het in topvorm verkerende Essevee te verslaan. Club-trainer Michel Preud`homme is op zijn hoede. “We trekken niet alleen naar de leider, maar ook naar Waregem. Dat is nooit een gemakkelijke verplaatsing voor ons. We zullen héél scherp moeten zijn”, zegt de oefenmeester over de aankomende match. In de wedstrijd tegen Westerlo maakte Dion Cools twee van de vier doelpunten. “Dit geeft vertrouwen voor zaterdag tegen Zulte Waregem”, stelt Cools.

Thomas Pina: “Intussen leer ik nog elke dag bij van een monument als Timmy Simons”

Michel Preud’homme gunde Timmy Simons rust en stelde de speler deze week niet op tegen Westerlo. De trainer hoopt nu dat Simons is uitgerust voor de trip naar de koploper. Tomas Pina was zijn vervanger en scoorde een van de doelpunten tegen Westerlo. De 29-jarige Spanjaard verdween na een knieblessure wat uit beeld. Tegen Westerlo maakte Pina zijn comeback. “Het is mijn eerste doelpunt voor Club, dus dat is goed voor het vertrouwen”, vertelt Pina op de officiële website. “Je mag niet vergeten dat ik door mijn blessure met een serieuze achterstand aan het seizoen ben begonnen en heel hard heb moeten werken om te staan waar ik momenteel sta. Ik voel dat ik stilaan het ritme onder de knie aan het krijgen ben, maar ik weet ook dat ik nog verre van mijn topvorm verwijderd ben.” Pina werkt hard aan zijn topvorm en hoopt daarnaast de basisplek van de 39-jarige Timmy Simons een keer te mogen overnemen. “Intussen leer ik nog elke dag bij van een monument als Timmy Simons. Ik hoop stilletjes dat ik eenzelfde carrière als hem kan uitbouwen.”

Zulte Waregem-speler Davy De Fauw: “Oude werkgever? Dat is uiteraard extra leuk”

Zulte Waregem had tegen en bij KAA Gent heel even een dip en verloor de wedstrijd met 3-0. Davy De fauw gaf het na de nederlaag tegen Gent aan: “Als we onze leidersplaats kwijtraken, dan willen we die zo snel mogelijk terugveroveren.” En dat gebeurde een week later al tegen Lokeren en door het puntenverlies van Anderlecht op Jan Breydel. De laatste wedstrijd tegen STVV leverde het team ook weer drie punten op. Davy De fauw speelde vorig jaar nog bij Club Brugge. Nu kan de speler het thuis opnemen tegen zijn oude werkgever. “Dat is uiteraard extra leuk”, aldus De fauw.

Wedstrijdoverzicht

Club Brugge is in het verleden vaak primus in de onderlinge ontmoetingen met Zulte Waregem. Toch heeft ook Club in de loop der tijd ook weleens steken laten vallen bij Waregem. Het team van Michel Preud`homme wist in april dit jaar nog een geweldige van 5-0 neergezet, maar dat was in eigen stadion. Een maand later wonnen de Bruggenaren ook op Waregem: 0-2. De laatste keer dat Zulte Waregem van Club won was op 22 augustus 2015. Club Brugge had geen kans en verloor met 2-0. Op 16 mei 2013 boekte Zulte Waregem op eigen veld de tot nu toe grootste overwinning op The Blue Army: 5-2.

Club Brugge moet het in wedstrijd tegen Zulte Waregem zonder Wesley Moraes zien te rooien. De Braziliaanse aanvaller van Club Brugge deelde in een duel met Kara Mbodj een elleboogstoot uit en kreeg van ref Erik Lambrechts meteen rood. Daarnaast kan Michel Preud`homme waarschijnlijk nog steeds geen geroep doen op de geblesseerde Laurens De Bock, Bjorn Engels, Brandon Mechele, Lior Rafaelov en Jose Izquierdo. Zulte Waregem beschikt wel over een compleet team.

Pre-wedstrijd quoteringen

De pre-wedstrijd quoteringen zijn als volgt genoteerd. Als Zulte Waregem met de bloemen lopen wordt er x 3.10 maal uw ingeleg uitgekeerd. Wint Club Brugge, dan staat er een beloning van x 2.25 voor u klaar. De hoogste odds voor een gelijkspel staan bij de wedkantoren op x 3.30.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd Zulte Waregem – Club Brugge wordt gespeeld op zaterdag 29 oktober om 18:00 uur in het Regenboogstadion te Waregem. Wilt u geld verdienen aan deze match? Doe dan een goede voorspelling via de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en maak kans op fantastische geldbonussen. Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 60 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…
[/av_promobox]

 


Reacties

weddens...
28 oktober 2016

Hoe lang houdt Zulte Waregem die koppositie nog vast. Er komt een moment dat het team breekt. Misschien wel tegen Club Brugge dit weekeinde.

8 jaar geleden

oddchecker
28 oktober 2016

Essevee gaat voor winst!

8 jaar geleden

kampioe...
29 oktober 2016

Michel Preud`homme weet wat hij moet doen. Club Brugge wint deze match.

8 jaar geleden

jupiler...
29 oktober 2016

Ik speel dit weekeinde met Unibet! ;)

8 jaar geleden

oscarit...
30 oktober 2016

Er had best wat meer gescoord mogen worden. Die 0-0 levert mij niets op.

8 jaar geleden

goktopper
31 oktober 2016

Anderlecht verloor van Waasland Beveren en dat komt nu mooi uit voor Zulte Waregem en Club Brugge. Volgende week weer een kans.

8 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN