Club Brugge op verplaatsing bij Moeskroen

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 oktober 2019     3 REACTIES

Na al het EK-Kwalificatie spektakel wordt dit weekend de Jupiler Pro League herpakt. Moeskroen en Club Brugge starten vrijdagavond het competitieweekend met de match in stadion Le Canonnier. Club was voor de interlandbreak bezig met een lange reeks ongeslagen wedstrijden. Bij Moeskroen willen ze de nare nasmaak van de verloren match tegen Genk zo snel mogelijk wegspoelen. Hoe gaat het de teams af in deze elfde speelronde? De Belgische wedkantoren hebben hoge odds in petto, dus check snel de pre-wedstrijdquoteringen voor deze competitiematch!

Philippe Clement: “Tegen Moeskroen geconcentreerd blijven”

Club Brugge staat op de eerste plek in de Jupiler Pro League en is daarin nog ongeslagen. Club-trainer Philippe Clement prijst zijn ploeg dan ook op de clubwebsite voor de resultaten tot nu toe. “Het feit dat we na zestien matchen nog steeds ongeslagen zijn, wil zeggen dat mijn team geconcentreerd bezig is. En dat zal de volgende match tegen Moeskroen ook zo moeten zijn. Een goede start is belangrijk, maar een seizoen is een marathon. We mogen niet verslappen, want anders zullen de anderen ons voorbij steken. Het is belangrijk om scherp te blijven en om elkaar uit te blijven dagen”, aldus de trainer van de Brugse ploeg.

Moeskroen wint de wedstrijd
7.00
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.75
Club Brugge wint de wedstrijd
1.40

“We moeten hard blijven werken”

Clement vervolgt: “We moeten gewoon hard blijven werken en zorgen dat we elke wedstrijd de juiste jongens kiezen. Het belangrijkste is dat ze niet alleen op het veld staan voor zichzelf, maar vooral ook voor elkaar werken. De machine draait, maar er zijn nog enkele tandwieltjes die beter afgesteld moeten worden.”

Hans Vanaken: “Het team voelt zich goed en straalt vertrouwen uit”

Ook Hans Vanaken wil de ongeslagen reeks zo lang mogelijk volhouden met zijn ploeg en gaat vol voor de zege tegen Moeskroen. “Club lijkt momenteel een geoliede machine. Het team voelt zich goed en straalt vertrouwen uit. Er werd de voorbije maanden hard gewerkt om het systeem op punt te krijgen en het loopt momenteel vlot. We hebben nog geen verliespartij en dat proberen we zo lang mogelijk vol te houden. Maar het kan nog altijd beter. We scoren nu elf doelpunten in drie wedstrijden, maar we blijven er aan werken. Een match is nog anders dan een training. Bepaalde spelers hebben dat goaltje nodig om zich goed te voelen. We staan bovenaan het klassement. We tonen zo dat we de beste zijn en willen daar nog blijven staan tot eind dit seizoen”, aldus Vanaken.

Bernd Hollerbach: “Tegen Club moeten we er opnieuw staan”

Voor de interlandbreak verloor Moeskroen in de slotfase van de wedstrijd in en tegen KRC Genk met 2-1. Moeskroen-trainer Bernd Hollerbach: “Het is bitter dat we zo laat die goal van Genk nog incasseerden, maar zo gaat dat in voetbal. Vrijdagavond moeten we er opnieuw staan als Club Brugge naar ons toe komt”, aldus Hollerbach. Voor de Duitse trainer maakt het dan ook niet uit dat juist dit weekend Club op de stop staat. “Je moet je aanpassen aan de tegenstander om te overleven”, zegt de trainer van Moeskroen tegen Sporza.

Statistieken

Met nog geen enkele verliespartij in dit lopende seizoen van de Jupiler Pro League lijkt Club Brugge de te kloppen ploeg te worden. Het team van trainer Clement staat met 23 punten fier op de eerste plek. Royal Excel Moeskroen heeft de achtste plek in de bezit en staat op die positie omdat het in tien wedstrijden zestien punten behaalde.

Head 2 Head

Deze onderlinge ontmoetingen in Moeskroen worden lang niet altijd gewonnen door de Bruggenaren. Voorbije jaar werd het nipt 0-1 in het voordeel van de Bruggenaren, terwijl ze het dat jaar ervoor met 2-1 verlies moesten toekijken hoe Moeskroen met de bloemen stond te zwaaien. Ook in september 2015 grepen de Bruggenaren naast de winst: 2-1. In 2016 zegevierden Club wel weer in Le Canonnier door de thuisploeg met 0-3 winst te slim af te zijn.

Huidige vorm Club Brugge

Voorafgaand aan de interlandbreak van De Rode Duivels wonnen de Bruggenaren thuis van KAA Gent met 4-0 en dat was straf, want ze dit enkele dagen na de loodzware Champions Leaguewedstrijd te hebben gespeeld in en tegen Real Madrid (2-2). Het team van Clement staat dan ook niet voor niets op de eerste plek, maar wordt wel op de hielen gezeten door Standaard Luik. De Luikenaren komen met twintig punten in de buurt en daarom zal ook deze match gewonnen moeten worden door Brugge.

Huidige vorm Moeskroen

Moeskroen verloor voor de interlandbreak met 2-1 van KRC Genk en in die weken ervoor ging het ook al niet zo soepel met de ploeg van Hollerbach. De wedstrijden tegen Zulte Waregem (2-2) en Waasland-Beveren (1-1) leverde niet de volle buit op. De tegenvaller tegen Genk kwam dan ook hard aan. De ploeg van Hollerbach staat achtste en deelt zestien punten met Zulte Waregem en Genk. Van onderaf is de druk wat minder groot. Charleroi staat met twaalf punten op de negende plek en is de eerste ploeg die l’Excel op de ranglijst zo kunnen laten zakken.

Lappenmand

De lappenmand is bij Moeskroen leeg, maar bij Club Brugge zijn wel twee spelers geblesseerd. Beide kunnen tegen Moeskroen niet meespelen. Het betreft de verdedigers Eder Balanta en Matej Mitrovic waaraan door de medische staf hard gewerkt wordt om ze zo snel mogelijk fit te krijgen.

Prognose

Onze verwachting voor deze match is dat Club Brugge zijn wedstrijd op verplaatsing weer winnend af gaat sluiten. Ook deze vullen wij een Brugse zege in: 1-3 winst. Denkt u er ook zo over of verwacht u juist iets anders? Laat het de Belgische wedkantoren weten door uw eigen voorspelling achter te laten bij VoetbalGokken.be!

Pre-wedstrijdquoteringen voor Royal Excel Moeskroen – Club Brugge

De pre-wedstrijdquoteringen zijn zeer straf ingedeeld voor de wedstrijd tussen Club Brugge en Moeskroen. In het 1X2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren wordt winst van de thuisspelende ploeg als hoogst beloond. U ontvangt x 7.00 keer de inleg terug als Moeskroen de punten thuis weet te verdienen van Club.

Ook de odd voor een gelijkspel is niet mis. De bookies zijn bereid om x 4.75 keer de inleg uit te keren als de punten na negentig minuten speeltijd verdeeld gaan worden. Verwacht u dat Brugge-trainer Clement met zijn mannen gaat zegevieren? Zet dan in op winst van Club en ontvang uw inleg x 1.40 keer retour als de Bruggenaren vrijdagavond inderdaad de overwinning pakken.

De Jupiler Pro League-wedstrijd Royal Excel Moeskroen – Club Brugge wordt gespeeld op vrijdag 18 oktober om 20:30 uur in stadion Le Canonnier te Moeskroen. Weten de Bruggenaren hun koppositie te behouden door thuis bij Moeskroen te winnen of is l’Excel in eigen stadion de baas over de koplopers? Haal alles uit deze wedstrijd en speel mee via VoetbalGokken.be!


Reacties

goktopper
17 oktober 2019

Moeskroen gaat over de knie ;)

4 jaar geleden

bluearmy
17 oktober 2019

Bij Moeskroen laat Club geen punt liggen ;)

4 jaar geleden

hansd
18 oktober 2019

Ingezet op 2-2 gelijkspel ;)

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN