Club Brugge op bezoek bij KV Mechelen in Jupiler Pro League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
27 september 2019     3 REACTIES

In de Jupiler Pro League staat voor Club Brugge dit weekend een wedstrijd op verplaatsing gepland bij KV Mechelen. Club staat momenteel op de tweede plek en zit Standard Luik op de hielen. Een kleine misstap van de koploper kan ervoor zorgen dat Club al vroeg in het seizoen op die felbegeerde eerste plek kan komen te staan. KV Mechelen staat op de zesde plek en hoopt het eigen publiek te kunnen trakteren op een overwinning op de ploeg uit Brugge.

Philippe Clement: “Concentreren op match tegen Mechelen”

De agenda van Club Brugge is vol gegrift met wedstrijden, maar het lijkt Club Brugge goed af te gaan. De Champions League draait op volle toeren en ook de Belgische beker is weer begonnen voor de ploeg van trainer Philippe Clement. In de Jupiler Pro League is de ploeg uit Brugge nog ongeslagen en blijft het in het spoor van koploper Standard Luik. Het team uit Luik moet echter geen kans krijgen om verder uit te lopen en dus moet de komende wedstrijd wel gewonnen worden. Voor Clement is dat het belangrijkste. “We concentreren ons vol op de match van zaterdag tegen KV Mechelen”, zegt de coach tegen Sporza.

KV Mechelen wint de wedstrijd
4.50
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.00
Club Brugge wint de wedstrijd
1.60

Voor de trainer is het van belang dat zijn ploeg het drukke schema aan kan en het hoofd bij de komende match kan houden, want volgende week dinsdag speelt Club de tweede groepswedstrijd van de Champions League tegen en bij Real Madrid. Het gevaar is dus dat zijn ploeg het hoofd er tegen KV Mechelen niet bij zal hebben. Clement vertrouwd daarin op zijn team: “We bereiden ons goed voor en de eerst volgende match is het belangrijkste”, aldus de trainer die zijn tactiek alvast aan Mechelen wil door laten schemeren. “We zetten hoog druk en spelen met veel durf op de helft van de tegenstander. Dat is onze kracht”, aldus Clement.

Wouter Vrancken: “Beter doen tegen Club”

Bij KV Mechelen zetten ze alle zeilen bij voor de komst van Club Brugge. Er worden in het uitverkocht AFAS stadion 16.500 supporters verwacht om KVM aan te moedigen. KVM startte het seizoen verbluffend, maar gaat momenteel door een mindere periode heen. Het kost de ploeg van trainer Wouter Vrancken de grootste moeite om in de linker kolom te blijven. Met de gewonnen wedstrijd van afgelopen week tegen Kortrijk (2-3) wil de ploeg ook na zaterdagavond de eerste achtervolgers KRC Genk en Zulte Waregem nog voorblijven. Volgens Vrancken wordt dat een moeilijke klus tegen Club. “We moeten niet meedraaien in de eerste helft van het klassement, maar we willen ook geen grijze muis zijn die enkel de matchen tegen de kleine ploegen wint”, legt Vrancken uit bij Gazet van Antwerpen.

De KVM-coach weet dat zijn ploeg het zwaar krijgt tegen de Bruggenaren die dit seizoen nog geen nederlaag hebben geleden. “Op papier is dit geen kern om de linker kolom te ambiëren, maar als het geen grijs seizoen mag worden, dan moet het tegen Club Brugge wel beter dan dat tegen Gent deden. Als we alles geven zoals tegen Genk of Anderlecht, dan wordt ook dit nog een match met pit voor ons”, zo besluit de oppergaai van KVM.

Statistieken

Dit seizoen heeft Club Brugge nog geen enkele wedstrijd verloren. In de Jupiler Pro League haalde de ploeg van Clement zeventien uit acht. Voorbije weekend werd thuis van Anderlecht gewonnen met 2-1 en ook de derby tegen Cercle Brugge leverde door 0-2 winst drie punten op voor Club. Ook de eerst Belgische bekerwedstrijd van dit seizoen werd midweeks gewonnen. Francs Borains werd met 0-3 verslagen en met die overwinning op zak kan Club met een goed gevoel vooruitkijken de wedstrijd op verplaatsing in Mechelen.

KV Mechelen staat knap zesde, maar heeft in de competitiematches van dit seizoen al het een en ander moeten lijden. Voorbije week werd er op verplaatsing gewonnen van Kortrijk (2-3), maar ging het die week daarvoor wel met 3-0 onderuit bij KAA Gent. Thuis tegen Moeskroen werd er slechts een punt binnengehaald door een gelijkspel 2-2 en wist ook KV Oostende de punten in eigen huis te houden door Mechelen met 2-1 te verslaan. Van Genk werd er wel gewonnen (3-1) en ook Zulte Waregem werd met 0-2 winst aan de beroemde zegekar gehangen.

Head2Head

Terugkijkend op de al lang vervlogen competitieseizoenen zien we dat Mechelen steevast de handen vol heeft aan de komst van Club Brugge. In de laatste tien jaar verloren de Bruggenaren twee matches in Mechelen. Voorbije seizoen wonnen de Bruggenaren met 0-3 een jaar eerder werd het 0-2 en daarvoor 1-4. In 2014 wist Mechelen de ploeg uit Brugge voor het laatst te overbluffen door met 3-1 van ze te winnen. De Bruggenaren scoorden al in de tiende minuut van de wedstrijd, maar de wedstrijd werd in de eerste helft al op een gelijke stand gezet. In de tweede helft scoorde Mechelen nog tweemaal en daar had Club geen antwoord meer op.

Ook in 2009 verloor Club met 2-1 van de Kakkers. Je kunt dus zeggen dat Club eens in de vijf jaar de duvel is in Mechelen en dat zou volgens de statistieken betekent dat Club dit jaar punten verliest in Mechelen, maar in de realiteit loopt alles vaak anders en zeggen uitslagen uit voorgaande jaren niets.

Huidige vorm

Een groot voordeel voor de wedstrijd van komende zaterdag is dat Club Brugge met een bijna geheel fitte selectie naar Mechelen afreist. Het is alleen nog onzeker of Eder Balanta mee kan spelen. De Colombiaan werd in de bekerwedstrijd al na 26 minuten geblesseerd aan de kant gehaald. Balanta greep naar zijn hamstring, maar of de ernst van de blessure zo erg is dat de verdediger er tegen Mechelen niet bij kan, zijn is nog afwachten. Waarschijnlijk gaat Clement zijn centrale duo Rits en Vormer dan opstellen.

Bij de thuisspelende ploeg is de lappenmand wat uitgebreider. Het team van Wouter Vrancken kampt met blessuren en dat is allesbehalve een fijn vooruitzicht voor de komst van een ploeg als dat van Clement. Mechelen-spelers Lucas Bijker (spierblessure) en Gustav Engvall (knieblessure) zijn nog altijd niet fit voor de wedstrijd. Ook Laurent Lemoine kan wegens een buikblessure nog niet in de verdediging op gesteld worden.

Prognose

Van onze prognose zult u niet versteld staan. Volgens ons gaat Club Brugge zegevieren in Mechelen. Het team van Clement verkeerd in prima vorm en dat gaan De Kakkers voelen ook. Onze voorspelling is 1-4 winst voor de Bruggenaren.

Pre-wedstrijdquoteringen voor KV Mechelen – Club Brugge

De Belgische wedkantoren hebben de hoogste quotering van deze match ingevuld bij winst van KV Mechelen. Mocht de thuisploeg zegevieren, dan wordt uw inleg x 4.50 keer zoveel waard.

Voor een gelijkspel willen de bookies zoals bij Unibet.be ook diep in de buidel tasten. Worden de punten verdeeld in het AFAS Stadion, dan wordt uw inleg x 4.00 keer teruggestort op uw bankrekening. Voor een zege van Club Brugge staat er in het 1X2 spelsysteem met x 1.60 keer de inleg nog een zeer straffe odd gereed.

De Jupiler Pro League-wedstrijd KV Mechelen – Club Brugge wordt gespeeld op zaterdag 28 september om 18:00 uur in het AFAS Stadion te Mechelen. Weet Malinwa – bijnaam van KVMde ploeg van Clement met lege handen van het veld te sturen of zegevieren de Bruggenaren ook dit weekend weer? Laat uw voorspelling achter bij uw favoriete bookmaker door vandaag alvast mee te spelen. Op VoetbalGokken.be vindt u straffe odds en de beste deals!


Reacties

ysentje
27 september 2019

Normaal gesproken zou Club Brugge dit toch moeten kunnen winnen. Ik speel op save en gok op Club.

5 jaar geleden

goktopper
29 september 2019

Met vijf doelpunten over Mechelen heen walsen. Dat kan alleen Club ;)

5 jaar geleden

bobgok
29 september 2019

Lekker snel uitbetaald gekregen. Daar houd ik van.

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN