Club Brugge ontvangt Zulte Waregem op Jan Breydel

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 november 2018     6 REACTIES

Na de blamage van De Rode Duivels tegen Zwitserland wordt komende vrijdag de Jupiler Pro League herpakt. Club Brugge en Zulte Waregem starten het weekend met een wedstrijd op Jan Breydel. De Bruggenaren willen met deze thuismatch de achtervolging op KRC Genk levend houden, maar ook Zulte Waregem wil niets uit handen geven. De Belgische bookmakers schakelen snel over van de Nations League naar de Jupiler Pro League en belonen u graag met hoge pre-wedstrijdquoteringen.

Ivan Leko: “Essevee is altijd een heel gevaarlijke ploeg”

Voor Club Brugge is de wedstrijd tegen Zulte Waregem van groot belang om de verloren wedstrijd tegen Charleroi zo snel mogelijk te vergeten. De thuismatch tegen Essevee is tevens een warming up voor de Champions Leaguewedstrijd tegen Borussia Dortmund dat evenals gewonnen moet worden. Voor een goed begrip: dat Zulte Waregem op de dertiende plek staat en weinig resultaten boekt dit seizoen is voor Club Brugge-trainer Ivan Leko van geen belang. “Het Essevee van Francky Dury is altijd een heel gevaarlijke ploeg. Ze blijven eigen aan hun filosofie en spelen aanvallend, zonder rekening te houden met de tegenstander. We zullen negentig minuten lang top moeten zijn om te kunnen winnen”, aldus de coach op de website van Club Brugge.

“Goede speler met de juiste mentaliteit”

Tegen De Zebra’s deed Leko een beroep op topaankoop Kaveh Rezaei. De coach wisselde Ruud Vormer in de zestigste minuut voor de Iranees, maar bracht niet wat er van hem verwacht werd. Toch houdt Leko hoop voor de matchen die komen. “De stap van de subtop naar de top is niet makkelijk én al zeker niet met zijn prijskaartje. Maar hij zal de komende weken en maanden nog belangrijk worden voor ons”, verzekert Leko.

Collectief

De trainer verwijst daarbij naar de ontwikkeling van de inmiddels naar KRC Genk vertrokken Siebe Schrijvers. “Na een moeilijke start is Siebe snel gegroeid naar een hoger niveau. Dat is wat ik ook verwacht van Kaveh”, legt de coach uit in de Voetbalkrant. “Rezaei is een goede speler met de juiste mentaliteit en individuele kwaliteit, nu moet hij nog een grotere rol krijgen in het collectief.”

Blessuren en comeback Club Brugge

Club Brugge speelt vrijdag zonder Stefano Denswil. De verdediger liep twee weken geleden tegen Sporting Charleroi een scheurtje in de enkelband op. Denswil blijft tegen Essevee aan de kant om de Nederlander te sparen voor de uitwedstrijd tegen Borussia Dortmund in de Champions League. Met Arnaut Danjuma Groeneveld, Jelle Vossen en Krépin Diatta heeft Leko nog drie sterkhouders niet ter beschikking.

Leko kan wel weer een beroep doen op Emmanuel Dennis. De 21-jarige Nigeriaan belandde tegen Waasland-Beveren voorbije maand in de lappenmand, maar kan vrijdag terug het veld op. Ook Benoit Poulain (adductoren) maak waarschijnlijk zijn comeback in de hoofdkern.

Francky Dury: “We moeten blijven werken”

Met de winst op Sporting Lokeren kon Zulte Waregem eindelijk weer wat lucht krijgen voordat het de loodzware wedstrijd op verplaatsing moet spelen tegen Club Brugge. Waregem-trainer Francky Dury was tevreden over zijn team, maar verlangt naar meer. Zelfs nu Club Brugge wacht “Ik hoop dat we nu weg zijn, want we hebben al genoeg miserie gehad. We moeten nu wat bevestigen. Onze ambitie was linkerkolom of Play-Off I. Maar we moeten blijven werken”, beseft de coach.

Sammy Bossut: “We hebben daar al goede matchen gespeeld”

Waregem-speler Sammy Bossut vult zijn trainer aan. “Er zal minder druk staan op punten pakken in Brugge, want dat is nooit een makkelijke zaak”, zo zegt Bossut in Voetbalkrant. “We hebben twee weken gehad om ons voor te bereiden op de match in Jan Breydel. We hebben daar al goede matchen gespeeld en ook al eens zwaar verloren. Niets moet, maar we willen elke match aanvatten om te winnen. We hebben de punten nog hard nodig”, zo besluit Bossut.

Blessuren en schorsing

Zulte Waregem reist zonder verdedigers Johan Bjordal en Kingsley Madu en middenvelder Henrik Bjordal af naar Brugge. Aanvaller Mamadou Sylla moet wegens schoring (rode kaart) de match in Brugge voorbij laten gaan.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Club Brugge – Zulte Waregem

De Belgische wedkantoren hebben de pre-wedstrijdquoteringen voor deze wedstrijd hoog ingedeeld. Een overwinning van Zulte Waregem op verplaatsing in Brugge levert u al snel een hoge uitkering van x 7.15 keer de inleg op. Ook een draw wordt met x 5.55 keer het speelbedrag zeer hoog beloond. In het 1X2 spelsysteem staat een overwinning van Club Brugge genoteerd op x 1.34.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De Jupiler Pro League-wedstrijd Club Brugge – Zulte Waregem wordt gespeeld op vrijdag 23 november om 20:30 uur op Jan Breydel te Brugge. Pakt u tijdens de eerste wedstrijd van dit weekend in de Jupiler Pro League direct een prijs door een juiste voorspelling achter te laten bij de bookmakers? De hoogste odds vind u bij VoetbalgGokken.be! Speel dus mee: zet in en win!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

bobgok
22 november 2018

Dit wordt zeker dikke winst van Club ;)

5 jaar geleden

kampioe...
22 november 2018

Hoge quotering voor want van Essevee. Ik overweeg toch die gok te maken.

5 jaar geleden

bluearmy
22 november 2018

Het weekend begint goed. Dikke bonus en drie punten voor Club

5 jaar geleden

hansd
23 november 2018

Ik probeer het gewoon. dertig euro x7.15. Leuke uitkering

5 jaar geleden

belga
23 november 2018

Wie weet wordt het wel een gelijkspel op Jan Breydel

5 jaar geleden

thegambler
24 november 2018

Wat een afgang. Compleet weggespeeld worden door Zulte! Pfffhhh!!

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN