Club Brugge ontvangt thuis Sporting Lokeren

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
10 september 2018     6 REACTIES

De Jupiler Pro League hervat dit weekend met een straffe match. Koploper Club Brugge komt namelijk terug in actie en ontvangt vrijdagavond Sporting Lokeren in het Jan Breydel-stadion. De bezoekers kennen een stroeve seizoenstart, maar wisten voor de interlandbreak dan eindelijk weer een zege te boeken. Dat Club Brugge een pak sterker gaat zijn dan Waasland-Beveren beseffen ze in Lokeren maar al te goed, maar de ploeg tankte wel het nodige vertrouwen. De Belgische wedkantoren willen spelers op deze topmatch graag belonen met hoge pre-wedstrijdquoteringen. VoetbalGokken.be laat de hoofdrolspelers aan het woord en heeft de beste odds op een rij gezet!

Ivan leko: “De eerstvolgende match winnen en dat is tegen Lokeren”

Voor de interlands van De Rode Duivels pauzeerde Club Brugge de Jupiler Pro League met een geweldige overwinning bij Zulte Waregem (2-5). Ook Club tankte dus zelfvertrouwen en die positieve spirit wil Club-trainer Ivan Leko meenemen naar de thuiswedstrijd komende vrijdag tegen Sporting Lokeren. “We moeten niet defensief denken, maar wel offensief. En offensief denken doe je door je voor te bereiden om de eerstvolgende match te winnen en dat is Lokeren”, zo stelt Leko. “Maar na de eerste zes wedstrijden en de Supercup kunnen we niet anders dan tevreden zijn. We pakten 16 op 18 en wonnen ook de Supercup, dus qua resultaat kunnen we moeilijk beter doen en dat geeft vertrouwen. Qua kwaliteit in ons voetbal is er echter zeker nog ruimte voor progressie. Ik hoop daar deze vrijdag dan ook wat vordering in te zien als we Lokeren op Jan Breydel ontvangen”, vertelt de Kroaat kritisch op clubwebsite.

Leko spaart geen spelers voor de thuiswedstrijd tegen Lokeren

Met een druk programma voor de boeg: Champions League en competitie, heeft Leko al zijn mannen hard nodig. De trainer bereidt zijn spelers voor om dit aan te kunnen, maar voor de wedstrijd tegen Lokeren zal de coach weinig aan zijn selectie veranderen. “We zullen hard werken om nog beter te worden. Of ik tijdens de komende drukke weken zal roteren? We zullen zeker twintig spelers gebruiken, maar gewoon roteren om te roteren en spelers tevreden te houden, ben ik niet van plan”, zo zegt Leko.

Mogelijk gaan Vossen en Diatta vrijdag speelminuten maken

Leko heeft tegen Zulte Waregem geen beroep gedaan op Jelle Vossen. De trainer spaarde de middenvelder voor het drukke programma waarin Club bivakkeert. Het is dus afwachten of Vossen (die net hersteld is van een knieblessure) tegen Lokeren negentig minuten gaat volmaken. Ook Krepin Diatta heeft na zijn polsblessure nog geen wedstrijd meegespeeld. In Waregem zat de middenvelder wel op de bank, dus wellicht is ook Diatta thuis tegen Lokeren terug inzetbaar.

Peter Maes: “We gaan nog niet spreken over een klik”

Sporting Lokeren-trainer Peter Maes boekte voor de interlands eindelijk een overwinning met zijn team. Met de winst op Waasland- Beveren (1-0) kon Lokeren drie punten bijschrijven. Een hele opluchting voor Maes en zijn ploeg, maar met de wedstrijd op verplaatsing op Jan Breydel is een vervolg een lastige zaak. “We moeten toch verder. Gelukkig draai ik al een poosje mee en weet ik wel hoe het voetbal in elkaar zit”, zegt Maes in de Voetbalkrant. “We gaan nog niet spreken over een klik nu we straks tegen Club Brugge moeten spelen. Alles is mogelijk, maar we mogen niet vergeten hoe we in de eerste plaats aan 1 op 15 geraakt zijn”, blikt de trainer met de nodige reserve vooruit op de match van vrijdag.

Leermeester

Maes en Leko kennen elkaar overigens goed: Leko werd door Peter Maes opgeleid tot coach. Inmiddels lijkt de leerling zijn leraar voorbij gestreefd. Maes: “We hebben samen een mooie tijd gehad hier op Lokeren, maar vrijdag ze we tegenstanders he”, zo laat hij het Belang van Limburg optekenen.

Wedstrijdoverzicht

Het is bijna zes jaar geleden dat Club Brugge in de Jupiler Pro League voor het laatst verloor van Sporting Lokeren. Eind oktober 2012 lukte het Lokeren nog om de Bruggenaren in eigen stadion te kloppen met 2-3. Een prestatie die de ploeg sindsdien niet meer wist te evenaren. Vorig jaar december droogde Club Brugge tegenstander Lokeren met simpel gemak af: 3-1. En ook in 2016 werd de ploeg uit Lokeren verslagen met 1-0 en eerder dat jaar met 2-1. De kans dat Club opnieuw drie punten pakt, is dus volgens de statistieken dan ook vrij groot.

Pre-wedstrijdenquoteringen voor Club Brugge – Sporting Lokeren

De Belgische wedkantoren hebben de pre-wedstrijdquoteringen hoog opgeschroefd. Een mogelijke stunt van Sporting Lokeren wordt in het 1X2 spelsysteem met x 14.50 keer uw inleg fors hoog uitbetaald. De beloning voor een gelijkspel staat met x 7.30 keer de inleg ook erg hoog aangestipt. Speelt u liever op save? Voor een thuiszege van Club Brugge is de uitkering x 1.16 keer het speelbedrag.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De Jupiler Pro League-wedstrijd Club Brugge – Sporting Lokeren wordt gespeeld op vrijdag 14 september om 20:30 uur op het Jan Breydel te Brugge. Maak deze wedstrijd extra spannend door de juiste voorspelling achter te laten bij de wedkantoren weergeven op VoetbalGokken.be!

Zet nu in op uw favoriete ploeg en win! Ontvang bij Betfirst een inschrijfbonus tot wel 100 euro! Schrijf u hier in bij Betfirst.be…[/av_promobox]

 


Reacties

martijnj
11 september 2018

Club Brugge is thuis onverwoestbaar

6 jaar geleden

jupiler...
12 september 2018

Ik doe een ff een dwaze gok op een gelijkspel, want dat kan meer opleveren.

6 jaar geleden

leovandere
13 september 2018

Kan mij niet voorstellen dat Club Brugge dit weekend puntverlies gaat lijden.

6 jaar geleden

mignole...
14 september 2018

dertig euro keer 14.50 is wel erg verleidelijk.

6 jaar geleden

heldenv...
15 september 2018

Even dacht ik dat het dit weekend mis ging met Club. Jovanovic schoot de bal er maar mooi in. Gelukkig was Club uiteindelijk de sterkste en is mijn geld weer terug ;)

6 jaar geleden

sporza
18 september 2018

Er had weinig aan gescheeld, maar het is goed gekomen met mijn spelbedrag

6 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN