Club Brugge maakt zich sterk voor komst St. Truiden op Jan Breydel

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
26 februari 2019     0 REACTIES

De Jupiler Pro League heeft nog drie wedstrijden op het programma voordat de play-off van start gaat. Runner-up Club Brugge treft daarin St. Truiden dat vijfde staat en er hard voor werkt om in de top zes te kunnen blijven. Een spannende match dus, want Club Brugge zit bij leider KRC Genk op het vinkentouw. De Belgische wedkantoren nemen graag uw voorspelling op en trakteren op hoge pre-wedstrijdquoteringen bij de topmatch deze zondag in Brugge.

Ivan Leko: “Dit is het moment om alles te geven”

Club Brugge-coach Ivan Leko heeft een historie bij Sint-Truiden, voordat hij bij Club aan de slag ging zwaaide hij de scepter bij STVV. Het is dan ook altijd een mooi weerzien voor de Kroatische oefenmeester: “STVV is een heel actieve ploeg met veel passie, da’s mooi om te zien”, zegt hij tegen de Voetbalkrant. Dat het duel volgt na een zware periode deert hem niet: “Totaal niet, ik voel me net het beste op een voetbalveld. Dit is niet zomaar een job, dit is mijn passie, mijn leven. Integendeel, met zoveel wedstrijden is dit het moment om er te staan en alles te geven.”

“Het worden spannende play-offs”

Ook na het recente puntverlies tegen Anderlecht panikeert Leko niet: “Vier op zes tegen Genk en Anderlecht is een goed resultaat. Het is duidelijk dat het spannende play-offs zullen worden.”

Mats Rits: “Drie punten thuishouden tegen Sint-Truiden”

Het zijn drukke weken dus voor Club, dat voorbije weekend nog de topper tegen Anderlecht (2-2) speelde en daarvoor Europees actief was. Volgens Mats Rits is die pandoering vergeten en zorgt de draw tegen RSCA ervoor dat er terug vertrouwen is: “Nu moeten we ons focussen op de drie resterende wedstrijden in de reguliere competitie. Te beginnen met de match tegen Sint-Truiden, waar we de drie punten moeten thuishouden. Daarna kijken we pas naar de uitmatch tegen Eupen en de thuismatch tegen Moeskroen.

Doelman Ethan Horvath content op Brugge

Dat de match tegen Sint-Truiden op Jan Breydel wordt afgewerkt is volgens de sluitpost van Brugge een groot voordeel. Horvath: “Het vele reizen maakt het niet evident om gefocust en fit aan een match te beginnen, maar de supporters geven ons heel veel steun en adrenaline door hun toewijding tijdens onze wedstrijden. Dat toont ook echt wat voor een mooie club dit is en zal echt een voordeel spelen tijdens de play-offs, waar de matchen elkaar snel opvolgen”, aldus de Amerikaanse sluitpost op de clubwebsite.

Marc Brys (STVV): “Sint-Truiden wil naar PO1”

Met nog drie speeldagen te gaan staat St. Truiden op een gedeelde derde stek. De manschappen van trainer Marc Brys hebben echter nog een zwaar programma voor de kiezen, te beginnen dus op verplaatsing bij Club: “We staan waar we staan”, relativeert Brys in de voetbalkrant. “Uiteraard willen we er graag bij zijn, maar we spelen nog op Club Brugge en Moeskroen en thuis tegen Gent”, zegt Brys die hoopt na die reeks nog altijd op een PO1 plaats te staan. “Ik heb altijd gezegd dat we 49 punten nodig hebben voor play-off 1. We hebben er nu 46, dus we hebben er minstens nog 3 nodig. 3 op 9 lijkt haalbaar, maar als je de tegenstanders bekijkt, moeten we niet te snel denken dat we er al zijn.”

“Focus op volgende opdracht in Brugge”

Mocht dat niet het geval, dan is Brys alsnog content met de gang van zaken: “Laat ons gewoon focussen op de volgende opdracht op Jan Breydel tegen Brugge. We hebben 13 op 15. Dat is een mooi antwoord op de kritiek die er was toen enkele spelers in januari vertrokken.”

Pre-wedstrijdquoteringen voor Club Brugge – Sint-Truiden

De Belgische wedkantoren hebben terug torenhoge pre-wedstrijdquoteringen in petto. Een stunt van STVV op Jan Breydel maakt elke speler hierop fier, want de inleg wordt x 8.25 keer uitgekeerd als de ploeg op verplaatsing weet te winnen. Nog een hoge quotering vinden we bij een gelijkspel: x 5.10 keer het speelbedrag. Een zege van Club Brugge wordt in het 1X2 spelsysteem met x 1.36 keer de inleg aangestipt.

  

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De Jupiler Pro Leaguewedstrijd Club Brugge – Sint-Truiden wordt gespeeld op zaterdag 2 maart om 20:30 uur op Jan Breydel te Brugge. Zit er weer een thuisoverwinning in voor de Bruggenaren of gaat St. Truiden dit weekend drie punten pakken bij het team van Ivan Leko? Wat uw voorspelling gaat zijn: laat hem achter bij onze bookmakers en speel mee via VoetbalGokken.be!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 100 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN