Wedden op Belgische Pro League topper: Club Brugge – KV Oostende

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
9 september 2021     0 REACTIES

De Jupiler Pro League wordt vrijdag terug aangevat met de match Club Brugge – KV Oostende. De Belgische wedkantoren hebben de strafste quoteringen voor u als voetbalpunter van VoetbalGokken.be gereed staan. Denkt u dat Blauw-zwart wint of gaat KVO met drie punten terug naar de kustplaats? Voorspel en win ferme bonussen met uw voetbalkennis!

Philippe Clement: “Rechtstaan in match tegen KV Oostende”

Club Brugge kreeg voor de interlandbreak een zware pandoering te verwerken. Het team van coach Philippe Clement verloor met 6-1 van KAA Gent. Om die nederlaag weg te slikken, wil Clement niets liever dan winnen van KV Oostende. “Dit is een zware teleurstelling. Laat dit een zware les zijn. Nu moet de ploeg rechtstaan in de wedstrijd tegen KV Oostende. Alles zat tegen, maar laat ons hopen dat alles op één dag gebeurt dit seizoen. Dan ben ik ervan overtuigd dat we de komende maanden nog heel andere dingen zullen laten zien”, zegt de Club-coach hoopvol.

“Tot de laatste seconde vechten”

Coach Clement gaat ervanuit dat vrijdag zijn team vooral terug gaat samenwerken in de match tegen KVO. “We zijn in halve eilandjes blijven voetballen, waarbij iedereen te veel met zichzelf bezig was. Ik verwacht wel dat de jongens tot de laatste seconde blijven vechten voor de ploeg en elkaar ook stimuleren om te blijven vechten. Laat dat een les zijn voor de match tegen Oostende”, aldus Clement op de clubwebsite.

Alexander Blessin: “Club Brugge ploeg met snelheid en kwaliteit”

Ook KV Oostende heeft een nederlaag weg te spoelen. Twee weken terug verloor het team van Coach Alexander Blessin met 0-2 van Zulte Waregem. Dat ook Club niet de beste match heeft gespeeld, verandert niets aan het beeld dat de coach van Oostende heeft voor de match van vrijdag. “Club Brugge is een ploeg met zoveel snelheid en kwaliteit. Dat wordt een uitdaging” zegt de coach van KVO.

“Honger hebben tegen Club Brugge”

Ook bij de ploeg van coach Blessin zijn er dus verbeterpunten door te voeren en daar wil de T1 van Oostende de tijd voor nemen. “Hoe we speelden was niet op niveau. We moeten daar de komende week aan werken. We moeten tegen Club Brugge de honger hebben om die bal te willen scoren in de box. Dit zijn basiselementen. Ze moeten leren om te vechten”, besluit de coach van KV Oostende.

Statistieken

De Jupiler Pro League is zes speelronden op weg. Vier ploegen lopen nog een speelronde achter. De koploper van de Pro League is Union Sint-Gillis dat met twaalf punten. KAS Eupen staat op de tweede plek met elf punten.

Club Brugge heeft ook elf punten, maar door een minder doelsaldo dan het team uit Eupen moet Club het doen met de derde plek. KV Oostende is de nummer acht in het rijtje van achttien. KVO heeft negen punten.

Head 2 Head

Vorig seizoen wist Club Brugge op Jan Breydel met 2-1 te zegevieren van KVO. Een seizoen eerder werd het nog 2-0 voor de Bruggenaren. Dat KV Oostende nog eens kwam zegevieren op Jan Breydel is een mensengeheugenis niet meer gebeurd. Aan het eind van seizoen 2015-2016 werd het voor de laatste keer een gelijkspel (2-2) tussen Club en KVO.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge ging de interlandperiode in met een verloren wedstrijd tegen KAA Gent. Eind augustus werd het team van coach Clement met 6-1 verslagen door KAA Gent in de Ghelamco Arena. Een match eerder werd ook al nipt gewonnen van Beerschot VA 3-2. Voor Club Brugge is de match tegen KVO het laatste duel voordat het Champions League seizoen aanbreekt voor de Bruggenaren. Komende week speelt Brugge thuis tegen Paris Saint Germain.

Huidige vorm KV Oostende

De ploeg van coach Blessin kreeg het net als Club zwaar te voortduren in de laatste match voordat de Rode Duivels in actie kwamen tegen Estland. Er werd thuis verloren van Zulte Waregem met 0-2 en een week eerder wist KVO ook al geen vuist te maken tegen Standard Luik dat in eigen Sclessin won met 1-0. De laatste match die gewonnen werd, was op 14 augustus tegen RFC Seraing (2-3).

Lappenmand

Voor zover bekent, is alleen linksbuitenspeler José Izquierdo geblesseerd bij Club Brugge.

Coach Blessin kan tegen Club Brugge niet beschikken over zijn spelers Indy Boonen en Cameron McGeehan. Beiden hebben last van een blessure.

Prognose

En dan de prognose voor Club Brugge – KV Oostende. Onze wedtip is 2-1 voor Club Brugge. Wat is uw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan.

Quoteringen Club Brugge – KV Oostende

De Belgische wedkantoren schalen de quotering voor deze match het hoogst in bij winst van KV Oostende. U kunt maximaal x 7.75 keer uw speelbedrag verdienen als de Kustploeg komt zegevieren op Jan Breydel.

Een gelijkspel wordt ook goed beloond door de online wedkantoren. Er staat een beloning van x 5.15 keer uw inleg voor u gereed als Club en KVO de punten delen. Een zege van Club Brugge is goed voor een bookmakersbonus van x 1.32 keer uw inleg.

De Jupiler Pro League match Club Brugge – KV Oostende wordt gespeeld op vrijdag 10 september om 20:45 uur op Jan Breydel te Brugge. Verwacht u een klinkende zege van de Brugse ploeg of kraait KVO victorie? Voorspel de match en win via de topbookmakersdeals bij uw online wedplatform VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN