Club Brugge krijgt Waasland-Beveren op bezoek

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 februari 2020     3 REACTIES

Voor Club Brugge staat er deze zaterdag een thuismatch tegen Waasland-Beveren in de agenda gegrift. De ploeg van trainer Philippe Clement is al geplaatst voor de PO1, maar wil elke in huis houden. Voor de ploeg van trainer Arnauld Mercier is het vechten om uit de gevarenzone te blijven om niet te degraderen. De wedstrijd van zaterdag zit dus vol belangen en daar spelen de Belgische wedkantoren weer vrolijk op in. Er staan weer straffe quoteringen voor u gereed, maar neem eerst de wedstrijdfacts en statistieken door om uw winkans te vergroten.

Philippe Clement: “Thuis draait alles om winnen”

Club Brugge wist eerder deze week op verplaatsing bij Standard Luik niet te winnen (0-0), maar trainer Philippe Clement verweet zijn ploeg niets. Volgens de trainer lag het aan het grasveld dat zijn ploeg niet kon presteren. “Hier werd je niet vrolijk van”, was de reactie van Clement na afloop.

Club Brugge wint de wedstrijd
1.12
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
7.60
Waasland-Beveren wint de wedstrijd
17.25

“Goesting groot tegen Waasland-Beveren”

De trainer hoopt dat er komend weekend op Jan Breydel wel drie punten verdiend gaan worden. Waasland-Beveren is dan te gast. Clement: “Thuis draait alles om winnen”, zegt de coach van Club Brugge. “De goesting is zeer groot om tegen Waasland-Beveren te spelen.”

“Ik reken op progressie”

Alhoewel zijn team de laatste wedstrijden moeizaam wint en de PO1 toch al een feit is, verwacht Clement een zege tegen Waasland-Beveren. “Ik ben blij met de gedrevenheid van mijn spelers die ik al vanaf de eerste dag zag. De overtuiging is groot dat we de komende wedstrijden beter zullen worden. Ik verwacht en reken telkens op een progressie”, aldus Clement.

De wedstrijd tegen Waasland-Beveren is de laatste match voordat Club Brugge komende week de Europa League herpakt. Manchester United komt donderdagavond naar Jan Breydel.

Arnauld Mercier: “Als we willen overleven, moeten we winnen”

Voor Waasland-Beveren staat er een zware klus te klaren. De ploeg van trainer Arnauld Mercier moet zaterdag de moed bij elkaar verzamelen om koploper Club Brugge in eigen huis te verslaan. Mercier gooit de handdoek voorafgaand aan deze match niet in de ring. “Als je in het voetbal wil overleven, moet je winnen. Mijn spelers moeten elke training, elk duel en elke match willen winnen”, aldus Mercier die met zijn ploeg op de vijftiende plek bivakkeert.

“Nog vijf finales te gaan”

Ook met die plek op de ranglijst wil Mercier de kansen van zijn ploeg op Jan Breydel niet als onmogelijk bestempelen. “We moeten vooral naar onze eigen prestaties kijken. Er zit voldoende kwaliteit in deze spelersgroep en ik geloof ook in hen. Het is nog niet afgelopen, we hebben nog vijf finales te gaan. De resultaten zijn het belangrijkste. De manier waarop is minder belangrijk”, zo besluit Mercier.

Na Club Brugge staat er voor Waasland-Beveren weer een wedstrijd op verplaatsing op het programma. KV Mechelen is de volgende horde die de ploeg van Mercier moet nemen.

Statistieken

Met 58 punten staat Club Brugge bovenaan de ranglijst van de Jupiler Pro League. Deelnemen aan de PO1 is al een feit. Er zijn nog vijf wedstrijden te spelen alvorens de play-offs van start gaan. Waasland-Beveren heeft die vijf wedstrijden hard nodig om uit de degradatiezone te blijven. Met de vijftiende plaats en twintig punten zijn de Leeuwen nog niet gered. Cercle Brugge is de rode lantaarn, maar kan met zijn veertien punten op papier Waasland-Beveren nog inhalen.

Head 2 Head

Club Brugge kent grillige resultaten tegen Waasland-Beveren. Zwart-blauw weet lang niet altijd te winnen van deze laagvlieger. In 2017 wonnen de Bruggenaren tweemaal. In hun eigen stadion werd het 3-0 en 2-1 voor de thuisspelende ploeg. De laatste match tussen deze twee teams werd met 1-1 een gelijkspel. In december 2013 ging het met Club Brugge zelfs helemaal goed mis. Waasland-Beveren won met 1-2 op Jan Breydel.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge kon zondag door de storm Ciara niet aantreden tegen Standard Luik. De ploeg van Clement ging daarom woensdagavond een bezoekje nemen aan de Rouches. Het werd een gelijkspel in Luik (0-0) waardoor de Bruggenaren met één punt op zak terug naar huis gingen. Van de vijf competitiewedstrijden die er dit jaar gespeeld zijn, heeft Club er drie gelijk gespeeld. Twee werden er wel gewonnen waaronder Royal Antwerp 1-0 en RSC Anderlecht 1-2.

Huidige vorm Waasland-Beveren

Waasland-Beveren kreeg in de laatste drie gespeelde wedstrijden er goed van langs. De Leeuwen verloren voorbije woensdagavond van KV Kortrijk met 1-2, Zulte Waregem strafte de ploeg van Mercier af met 5-0 en ook KAS Eupen was met 0-1 te sterk voor de nummer vijftien van de ranglijst. De eerste wedstrijd van dit jaar werd er wel gewonnen. KV Oostende was voor de Leeuwen uit Waasland-Beveren een prima prooi (0-1) om drie punten van weg te snoepen.

Lappenmand

De koploper heeft alles mee: het speelt thuis, staat fier bovenaan en heeft geen blessures binnen de basiskern. Clement kan dus alle wapens inzetten tegen de fusieploeg Waasland-Beveren.

De bezoekers hebben het minder getroffen. Sowieso is spelen op Jan Breydel altijd lastig, maar ze missen ook nog eens twee sterkhouders. Goalgetter Olivier Dhauholou kampt met een kuitbeenbreuk en linkervleugelverdediger Daam Foulon zit in de lappenmand met een kuitblessure. Beni Badibanga kan tegen Club Brugge niet alles in de strijd gooien: hij staat met vier gele kaarten namelijk op scherp.

Prognose

We laten er geen gras over groeien, Club Brugge wint deze wedstrijd op eigen Jan Breydel. We vullen wel een bescheiden 1-0 overwinning in van de Bruggenaren omdat Club de laatste matches ook niet veel heeft gescoord. Denkt u er anders over of bent u benieuwd naar de overige odds? Check onderstaand overzicht en zoek via VoetbalGokken naar de beste deals bij de bookmakers.

Quoteringen Club Brugge – Waasland-Beveren

De Belgische wedkantoren keren een straffe beloning uit als Waasland-Beveren een stunt weet uit te halen op Jan Breydel. De quotering voor een zege van Waasland-Beveren staat op x 17.25 keer uw inleg ingecalculeerd. Nog een hoge odd vinden wij in het 1X2 spelsysteem bij een gelijkspel: x 7.60 keer uw speelbedrag. Verwacht u een overwinning van Club Brugge. Schroom u niet en laat uw inleg met een odd van x 1.12 meer waard zijn als Club thuis zegeviert.

De Jupiler Pro League wedstrijd Club Brugge – KVRS Waasland-SK Beveren wordt gespeeld op zaterdag 15 februari om 18:00 uur op Jan Breydel te Brugge. Zetten de Bruggenaren ook deze match om in drie punten of gaat Waasland-Beveren echt stunten en nemen zij een punt mee naar huis? Check de hoogste odds en beste deals voordat u inzet en sla toe via VoetbalGokken.be!


Reacties

weddens...
18 februari 2020

De laatste minuutjes waren echt zenuwslopend!!

4 jaar geleden

belga
18 februari 2020

Met al die zeges van Club heb ik al een leuk zakcentje verdiend ;)

4 jaar geleden

riesjart
18 februari 2020

Kan me goed voorspellen dat Clement niet best is. Zo ga je natuurlijk niet winnen in de Europa League.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN