Club Brugge krijgt bezoek van KV Oostende

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
20 november 2019     2 REACTIES

Na de afsluiting van de EURO 2002 kwalificaties wordt dit weekend de Jupiler Pro League weer herpakt. Koploper Club Brugge start vrijdagavond het nationale voetbalweekend met een thuiswedstrijd tegen KV Oostende. Aan KVO de zware taak om op verplaatsing bij The Blue Army een resultaat te pakken. De bookmakers verwachten een schone zege voor de competitieleider en lopen nu alvast warm voor deze match op Jan Breydel. Zorg dus dat u deze match niet mist en speel mee via VoetbalGokken.be!

Philippe Clement: “Klaarstomen voor Oostende”

Na een lange reeks ongeslagen match, kreeg Club Brugge in de laatste wedstrijd voor de interlandbreak het deksel op de neus. De ploeg van trainer Philippe Clement verloor van Royal FC Antwerp (2-1) en dat was direct ook pas de eerste nederlaag van dit seizoen in de Jupiler Pro League. Een tegenvaller die vrijdagavond voor eigen publiek weggepoetst moet worden als KV Oostende op bezoek komt. “Ik ben teleurgesteld om voor de eerste keer te verliezen, maar het zaak ons nu klaar te stomen voor Oostende”, zei Clement na afloop van de verloren match.

Club Brugge wint de wedstrijd
1.16
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
7.50
KV Oostende wint de wedstrijd
13.00

“Alles aan doen om punten in huis te houden”

Clement wil de rug snel weer rechten en vooruitblikken naar de wedstrijd tegen KV Oostende. “Als je na vijftien wedstrijden één keer verliest, dan is dat niet slecht. Mijn groep weet heel goed dat we aan een marathon bezig zijn en niet aan een sprint. We gaan er alles aan doen om tegen KVO de punten thuis te houden”, zegt de trainer op de clubwebsite.

Simon Mignolet: “Op naar de match tegen Oostende”

Ook doelman Simon Mignolet wil niet dramatiseren over het feit dat zijn ploeg na vijftien wedstrijd is geklopt. Mignolet wil vooral weer vooruitkijken naar de thuiswedstrijd tegen KVO. “Nu is het zaak om zeker niet blind te zijn voor onze minpunten en we moeten hier sterker uit komen. Daar hebben we nu twee weken hard aan kunnen werken, dus nu is het op naar vrijdag en knallen tegen Oostende”, aldus Mignolet tegen Voetbal België.

Kåre Ingebrigtsen: “Club is sterk”

Ook KV Oostende ging de interlandbreak in met puntverlies. Het gelijkspel tegen Moeskroen (2-2) was een kleine opluchting na een lange reeks verloren wedstrijd, maar voor trainer Kåre Ingebrigtsen moeten er nu hoognodig pdrie unten worden binnengehaald. Al is Club Brugge op Jan Breydel daar wel een moeilijke tegenstander voor. “Club is sterk. Dat ziet iedereen. We zullen geen foutjes mogen maken. Het is hun verdienste dat ze de indruk geven de beste te zijn. Hoe we de spelers motiveren? Er zijn altijd momenten in de match en het is aan ons om die momenten te grijpen”, aldus Ingebrigtsen bij HLN.

“We willen uit de gevarenzone”

De kustploeg zakt steeds meer naar beneden in het rechterrijtje, maar de trainer blijft hoop houden voor de rest van de competitie, die dus deze vrijdag hervat wordt op Jan Breydel. “We willen met veel inzet resultaten boeken en wegkomen uit de gevarenzone. De linkerkolom halen, dat moet ons doel blijven”, aldus de trainer van KV Oostende.

Statistieken

Club Brugge staat fier aan kop in de Jupiler Pro League. Na veertien JPL-matches heeft de ploeg 33 punten verzameld en verloor het slechts eenmaal: voorbije speelronde werd het op verplaatsing 2-1 voor Royal Antwerp. KV Oostende staat in de andere kant van het plaatje: de kustploeg is pas veertiende. KVO wist dit seizoen maar driemaal de volle buit te pakken, speelde ook drie keer gelijk en moest een pak wedstrijden besluiten als verliezer (9 stuks). Dit alles resulteert in tot nu toe pas twaalf schamele puntjes.

Head 2 Head

Het krachtsverschil op de huidige ranglijst komt ook tot uiting als we de voorbije ontmoetingen herbekijken. Club Brugge wint zowel op Oostende als thuis bijna altijd als de twee clubs elkaar bekampen. Maar zeker op Jan Breydel is Club heer en meester. Oostende slaagt er maar niet in om daar te komen winnen, al trekt de ploeg zo af en toe wel met een resultaat huiswaarts. In 2016 bijvoorbeeld: toen pakte Oostende een puntje op Jan Breydel. Het werd toen 2-2. Voor de rest is het vooral Brugge dat de klok slaat. De match op Oostende – eerder dit seizoen – werd afgefloten bij een 0-2 stand in het voordeel van Club Brugge.

Huidige vorm Club Brugge

Hoewel Club Brugge inmiddels de koppositie heeft overgekomen van Standard Luik is de vorm juist wat dalende. In de voorbije vijf matches werd er immers maar tweemaal gewonnen. Nu moet gezegd: er zaten straffe tegenstanders tussen. Zo werd er verloren van Paris Saint Germain in de UEFA Champions League (1-0) en eindigden de topper tegen Standaard in 1-1. De verliespartij in de voorbije speelronde kwam dan wel weer als een verrassing. Op verplaatsing bij Royal Antwerp bleef de ploeg van trainer Clement gedesillusioneerd achter toen het scorebord bij het einde van match 2-1 aangaf.

Huidige vorm Oostende

Afgaande op de tabellen is het niet verrassend dat ook Oostende weinig tot geen punten wist te pakken in de voorbije vijf matches. De laatste speelronde voor de interlandbreak leverden nog een puntje op: 2-2 thuis tegen Moeskroen, maar verder zijn er enkele nederlagen te noteren voor de kustploeg. KVO verloor achtereenvolgens van Eupen (2-3), SV Zulte Waregem (2-0), Charleroi (0-1) en Sint Truiden (1-0). De laatste overwinning was in de Cofidis Cup tegen Mandel United (0-2), de laatste competitiezege dateert al van 24 augustus. Toen werd KV Mechelen met 2-1 verslagen.

Lappenmand

Er staan geen kruisjes of schorsingen achter de namen van de Club Brugge-spelers. Clement kan dus met zijn vaste kern aantreden. Bij Oostende vooral personele problemen op het middenveld. Er zijn kwetsuren te noteren voor Robbie D’ Haese, Renato Neto en Ante Palaversa. Ook in de aanval blessureleed voor KVO. Brecht Capon zal de match tegen Club aan zich voorbij moeten laten gaan. Coach Ingebrigtsen zal in de punt van de aanval vooral weer rekenen op Fashion Sakala. De Zambiaan scoorde dit seizoen al zesmaal voor KVO.

Prognose

Onze voorspelling voor deze JPL-match luidt: 3-0 voor Club Brugge. De echte topvorm lijkt even weg bij Club, maar het surplus aan kwaliteit in de selectie moet normaal gezien ruimschoots volstaan om KV Oostende partij te bieden. Onze wedtip is dus: winst voor Club. Weet u het beter of verwacht u een nog straffere uithaal van de huidige competitieleider? Check dan onderstaande odds!

Quoteringen Club Brugge – KV Oostende

De Belgische wedkantoren zijn er helemaal klaar voor om weer om te schakelen naar de JPL. Voor de wedstrijd in Brugge zijn de quoteringen dan ook weer straf ingedeeld. Winst van Oostende staat op x 13.00 keer uw inleg gequoteerd. Dit is direct ook de hoogste odd van deze wedstrijd die er in het 1X2 spelsysteem te vinden is. Een gelijkspel krijgt met x 7.50 keer de inleg ook een zeer waardevolle odds mee. Voor een zege van Club Brugge staat er x 1.16 keer de inleg genoteerd.

De Jupiler Pro League wedstrijd Club Brugge – KV Oostende wordt gespeeld op vrijdag 22 november om 20:30 uur op Jan Breydel in Brugge. Weet de ploeg van Clement zich te herpakken na de domper tegen Royal Antwerp? Of doet KVO er nog een schepje bovenop en wint het eindelijk weer eens in Brugge? Speel mee via uw favoriete bookmakerkantoor en sla uw slag op VoetbalGokken.be!


Reacties

bluearmy
22 november 2019

Winne van Oostende wordt een makkie ;)

4 jaar geleden

hazarddd
22 november 2019

Het zou mij niets verbazen als dit een gelijkspel wordt

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN