Club Brugge in Jupiler Pro League topper tegen Racing Genk

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
30 augustus 2019     4 REACTIES

Zondag 1 september is het tijd voor dé topper uit de Jupiler Pro League. Landskampioen Racing Genk gaat op bezoek bij Club Brugge. Genk werd afgelopen seizoen toch enigszins verrassend kampioen ten koste van de favoriet Club Brugge. Dit seizoen zullen beide teams zich ongetwijfeld weer storten in de strijd om het kampioenschap en bovendien zijn beide ploegen geplaatst voor de Champions League. Kortom: Het is dé topper dit seizoen in de Jupiler Pro League.

Duel tussen Champions League-deelnemers

Het duel tussen Brugge en Genk is het duel tussen twee Champions League-deelnemers. Landskampioen Genk plaatste zich automatisch voor de groepsfase als kampioen zijnde, terwijl Club Brugge de groepsfase bereikte via de voorrondes. Club Brugge versloeg daarin afgelopen woensdag het Oostenrijkse LASK Linz met 2-1 en dat was na de eerdere 1-0 zege ruim voldoende.

Club Brugge wint de wedstrijd
1.75
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.80
Racing Genk wint de wedstrijd
4.10

Philippe Clement: “Weerzien met vrienden op en naast veld”

In de competitie heeft Club Brugge een betere start gemaakt dan Racing Genk. De ploeg van trainer Philippe Clement bezet met tien punten uit vier wedstrijden de tweede plek in de stand, na Standard Luik, dat een wedstrijd meer heeft gevoetbald. Voor Clement is het duel een bijzonder duel: Afgelopen seizoen stond de coach nog aan het roer bij Genk. Clement: “Dat wordt weer speciaal. Het wordt een weerzien met veel vrienden op en naast het veld. De spelers die gewerkt hebben met mij beschouw ik als mijn kinderen.”

Genk-trainer Mazzù: “Met vertrouwen richting Brugge”

Landskampioen Racing Genk is de competitie iets minder voortvarend gestart dan Club Brugge. De ploeg van trainer Felice Mazzù verloor al twee wedstrijden; daar tegenover staan drie winstpartijen. Mazzù liet weten onder de indruk te zijn van Brugge: “Op dat gelijkspel tegen Eupen na lopen zij over al hun tegenstanders heen,” aldus de trainer in Het Laatste Nieuws. “Ze brengen goed voetbal, en maken het ook af. Maar wij stappen met vertrouwen de wedstrijd tegen hen in. De organisatie is er bij ons en dat is weer een stap vooruit.”

Lappenmand

Club Brugge lijkt ongeschonden uit het duel met LASK Linz in de Champions League te zijn gekomen. De ploeg kan daardoor beschikken over een volledig fitte selectie. Datzelfde geldt voor Genk, dat ook over een vrijwel fitte selectie geschikt. Genk kan komende maanden alleen niet beschikken over doelman Danny Vukovic. Vukovic scheurde eind juli op de training zijn achillespees.

Statistieken

De laatste keer dat Club Brugge en Genk tegenover elkaar stonden, was afgelopen mei. Toen won Brugge thuis met 3-2, terwijl een maand eerder Genk thuis won met 3-1. Genk wist echter kampioen te worden ten koste van Brugge en dus zal de formatie van Clement iets recht willen zetten. Bovendien kan Brugge zo de voorsprong op Genk al flink uitbreiden in het begin van het seizoen.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Club Brugge – Racing Genk

De bookmakers hebben meer vertrouwen in een overwinning voor Brugge. Voor een overwinning wordt er x 1,75 uitbetaald, terwijl een zege voor Genk ‘slechts’ x 4,10 oplevert. Een gelijkspel levert x 3,80 op.

De wedstrijd Club Brugge – Racing Genk wordt zondag 1 september om 14.30 uur gespeeld op Jan Breydel Stadion in Brugge. Weet Brugge de punten in eigen huis te houden of gaat Racing Genk er met de punten vandoor? Voorspel deze wedstrijd vandaag nog bij de TOTO!


Reacties

casinoking
1 september 2019

Wat een topper! Net nog even snel ingezet op een overwinning van Club.

5 jaar geleden

goktopper
1 september 2019

De rollen worden omgedraaid. Dit seizoen wint Clement met Club van Genk ;)

5 jaar geleden

thegambler
1 september 2019

Dit wordt zeker weten een gelijkspel.

5 jaar geleden

svballorig
1 september 2019

De Genkies laten zich niet op de kop zitten door Club. Ik gok op een 1-2 winst van Genk

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN