Club Brugge herneemt Pro League met match op verplaatsing bij KV Kortrijk

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
31 maart 2021     3 REACTIES

Na de WK kwalificatiematches van België begint de Jupiler Pro League aan de laatste drie speelronden voordat de play-offs van start gaan. Club Brugge heeft met KV Kortrijk een match op verplaatsing op het programma staan. Welke ploeg haalt in deze 32ste speelronde drie punten binnen? Speel mee via VoetbalGokken.be voor de strafste odds!

Luka Elsner: “Club Brugge wordt een zware match”

KV Kortrijk ontvangt zaterdag Club Brugge en volgens KVK-coach Luka Elsner wordt het een lastige klus om drie punten in het Guldensporen Stadion te houden. “Dat wordt een hele zware match voor ons, maar we hebben nog punten nodig voor de zekerheid dat wij veilig staan in de tabel. We moeten knokken voor elke bal en voor elke punt anders komen we nog in de problemen”, zegt de coach die met zijn ploeg op de veertiende plek staat.

KV Kortrijk wint de wedstrijd
4.95
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.95
Club Brugge wint de wedstrijd
1.60

“Competitie niet afsluiten met verliezershouding”

Degradatiegevaar ligt dus nog op de loer. De coach wil niet afwachten of de concurrenten een fraai parcours gaan afleggen: “We moeten onszelf nu de vraag stellen over hoe we de competitie willen afsluiten. We gaan nu niet beginnen hopen dat de teams achter ons punten laten liggen, dat is een verliezershouding”, aldus de T1 van Kortrijk die komende week op verplaatsing bij Waasland-Beveren speelt en tot slot thuis tegen KV Mechelen.

Philippe Clement: “In Kortrijk-match terug naar oude niveau”

Club Brugge-coach Philippe Clement verloor de laatste match voor de interlands van de Rode Duivels van Royal Antwerp (0-2) en wil die nederlaag zo snel mogelijk wegspoelen met een zege in Kortrijk. “We moeten heel hard werken om in de match tegen KV Kortrijk terug te keren naar ons niveau. We hebben nog drie belangrijke matches te gaan”, zegt coach Clement die na de match in Kortrijk komende week tegen RSC Anderlecht speelt en tot slot op Jan Breydel tegen Moeskroen.

“Elke match volle bak”

Volgens de coach heeft zijn team de capaciteit om snel te herstellen voordat de reis naar Kortrijk begint. “Elke dag ‘volle bak’, dat is waar we voor staan. ‘No Sweat/No Glory’, dat is een levenswijze. Pas dan kan je naar je beste vorm groeien. Maar de sterkte van deze groep is dat iedereen altijd klaar is voor welke tegenstander dan ook”, besluit Clement zijn vooruitblik op deze Pro League match.

Statistieken

Met zeventig punten uit 31 matches is Club Brugge koploper van de Jupiler Pro league. Eerste achtervolger van de Bruggenaren is Royal Antwerp met 54 punten. KV Kortrijk staat op de veertiende plek en de ploeg van coach Elsner heeft nog een paar puntjes nodig om zeker te zijn niet af te zakken naar de tweede klasse.

Head 2 Head

De jongste twee ontmoetingen van Club Brugge in Kortrijk verliepen stroef. De Bruggenaren wisten tweemaal achtereen niet te winnen.

Voorbije seizoen werd het 2-2 en een seizoen eerder 0-0. De laatste keer dat Club won in het Guldensporen Stadion was op 20 augustus 2017. Het werd toen 1-2 achter de kazerne. KVK won precies een jaar daarvoor met 2-1 van de Brugse ploeg.

Huidige vorm KV Kortrijk

De laatste match voor de WK kwalificaties van de Rode Duivels verloor KVK de match op verplaatsing bij KAS Eupen met 2-0. De ploeg van coach Elsner laste een oefenmatch tegen RSC Anderlecht in om zich klaar te stomen voor de match tegen Club Brugge. De Kerels zegevierde met 1-2 van RSCA.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge verloor de thuismatch voor de interlandpauze met 0-2 van Royal Antwerp. Op eigen Jan Breydel was de ploeg van coach Clement niet opgewassen tegen de huidige nummer twee van de competitie. Een week eerder wisten de Bruggenaren nog veel te sterk te zijn voor KAA Gent: 0-4.

Lappenmand

KV Kortrijk kan sinds november van het voorbije jaar al niet meer beschikken over Kristof D’Haene. De dertigjarige verdediger heeft een heupblessure. Noa Lang geraakte in de EK-wedstrijd Jong-Nederland tegen Jong Duitsland geblesseerd aan zijn knie, maar naar eigen zeggen is het een kneuzing en zal het niet lang duren dat Lang terug zal komen. Daarnaast is de linksbuitenspeler van Club Brugge een match geschorst.

Prognose

Wij voorspellen geen problemen voor Club Brugge bij KV Kortrijk. Volgens ons gaan de Bruggenaren deze match met 0-2 winnen. Dat is onze wedtip, maar u mag altijd afwijken naar uw eigen verwachting voor deze partij. In onderstaand odds-overzicht vindt u een indicatie van de gemiddelde pre-odds die de Belgische wedkantoren hanteren.

Quoteringen KV Kortrijk – Club Brugge

De quoteringen in het 1X2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren staan het hoogst ingedeeld bij een zege van Kortrijk. Een overwinning van KVK staat op x 4.95 keer uw inleg zeer straf ingedeeld.

Gemiddeld wordt er x 3.95 keer uw speelbedrag uitbetaald als de punten in het Guldensporenstadion worden gedeeld. Een overwinning van Club Brugge staat op x 1.60 keer uw speelbedrag ingeschaald.

De Jupiler Pro league match KV Kortrijk – Club Brugge wordt gespeeld op zaterdag 3 april om 20:45 uur in het Guldensporen Stadion te Kortrijk. Pakt u de hoogste odds mee voor deze match in het paasweekeinde? Bij VoetbalGokken.be vindt u altijd de hoogste odds en dat maakt het voor u evidenter om de beste deal te scoren!


Reacties

sporza
2 april 2021

Club gaat terug bouwen aan een zegereeks! Ik gok op wint van de Bruggenaren.

3 jaar geleden

tooskla...
3 april 2021

Ik gok op een gelijkspel. Wie niet waagt wie niet wint.

3 jaar geleden

teamspeler
3 april 2021

Straffe odd zeg voor winst van KVK.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN