Club Brugge favoriet op verplaatsing bij Zulte Waregem

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
29 oktober 2019     3 REACTIES

In de Jupiler Pro League word midweeks een volledig programma afgewerkt. In deze dertiende speelronde gaat koploper Club Brugge op bezoek bij Zulte Waregem; dat zevende op de ranglijst staat. De Belgische wedkantoren hebben de odds weer straf ingedeeld voor deze competitiematch in het Regenboogstadion.

Franky Dury: “Graag wat punten pakken van Club”

Zulte Waregem startte de week met een thuisoverwinning op KV Oostende (2-0) en dat geeft volgens trainer Franky Dury vertrouwen voor de match tegen Club Brugge. “Nu komt er een mooie match aan tegen Club Brugge. Zij zijn in vorm, wij willen hen graag wat punten afpakken”, zegt Dury in de Voetbalkrant over de wedstrijd van woensdag.

Zulte Waregem wint de wedstrijd
5.75
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.50
Club Brugge wint de wedstrijd
1.45

Moeilijk verhaal

Die taak wordt volgens de coach van Essevee geen gemakkelijke opgave. “Club is een goede ploeg. Een machine zelfs. Kunnen we van hen winnen? Ja, maar enkel en alleen als we zelf honderd procent zijn en Club Brugge dat niet is. Anders wordt het een moeilijk verhaal”, analyseert Dury.

“We hebben een zwaar programma”

Na de midweekse wedstrijd tegen de koploper van de Jupiler Pro League volgt er een match op verplaatsing bij Waasland-Beveren. “We hebben een zwaar programma voor de boeg met Club Brugge, Waasland-Beveren en Anderlecht. Stel je maar eens voor dat we verloren hadden van Oostende, je kan dan opeens geen vertrouwen meer hebben. We hebben onszelf druk opgelegd om die match per se te winnen voordat we Club treffen”, aldus de trainer van Zulte Waregem.

Philippe Clement: “Zulte Waregem wordt pittige match”

Na de wedstrijd tegen de eerste achtervolger Standard Luik (1-1) gespeeld te hebben, gaat Club Brugge zich gereedmaken voor de wedstrijd op verplaatsing bij Zulte Waregem. Club-trainer Philippe Clement onderschat de nummer zeven van de Jupiler Pro League niet nadat zijn team voorbije week tegen PSG in de Champions League (0-5) en Standard Luik heeft aangetreden. “Zulte Waregem is een ploeg met play-off 1-kwaliteiten”, stelt de coach van Club vast in HLN. “Zoals elke andere match gaat het ook nog steeds maar om drie punten”, vervolgt Clement. “Ik verwacht een pittige wedstrijd met twee ploegen die vol voor de overwinning zullen gaan.”

“Klassement nutteloos”

Met 27 punten heeft de ploeg van Clement dit competitieseizoen de meeste punten binnen gehaald. Standard Luik volgt met 23 punten op de tweede plek, maar Clement wil nu nog niet naar de ranglijst kijken. “Nu al naar het klassement kijken is nutteloze energie verspelen. Pas in de Play-Offs zijn we bezig met de stand. Zoals elke andere match gaat het nog steeds maar om drie punten”, houdt Clement de druk af.

Statistieken

In de Jupiler Pro League staat Club Brugge nog altijd fier bovenaan de ranglijst en met 27 punten houdt de ploeg van Clement Standard Luik (24 punten) achter zich. KV Mechelen is de ploeg die de derde plek bezit, maar met 23 punten is KVM voor de ploeg uit Brugge niet direct een gevaar dat op de loer ligt.

Zulte Waregem staat keurig op de zevende plek. Met negentien punten heeft de ploeg van Dury er evenveel dan de nummer zes KRC Genk. Ook Royal Antwerp (vijfde) is met twintig punten bereiken. Van onderaf is de druk net zo hoog. Sporting Charleroi heerst op de achtste plaats met achttien punten en ook Moeskroen (negende) is met zestien punten een ploeg die aast op de zevende plaats van Essevee.

Head 2 Head

Club Brugge weet in de laatste jaren hoe het drie punten los kan krijgen in het Regenboogstadion. Voorbije jaar won Blauw/zwart met 2-5 van de thuisploeg. In augustus 2017 werd de match in Waregem 1-2, maar een overwinning zit er voor Club niet altijd in. De ploeg uit Brugge kreeg in april 2017 Essevee niet over de knie en kwam er met 2-2 een gelijkspel uit de bus rollen. Ook een jaar eerder werd Zulte Waregem – Club Brugge een gelijkspel 0-0. De thuisploeg won in seizoen 2014/2015 voor het laatst voor eigen publiek en dat was toen met twee treffers van Zulte (2-0).

Huidige vorm Zulte Waregem

Zulte Waregem startte de week al met een overwinning. KV Oostende kwam voorbije zaterdag op bezoek in het Regenboogstadion en die match werd met 2-0 winst van Essevee afgefloten. Een week eerder was dat niet het geval. De ploeg van Dury verloor van KV Kortrijk (2-0) en dat nadat Waregem thuis nog met 6-0 zegevierde van Cercle Brugge. Eind vorige maand speelde Zulte op verplaatsing bij Royal Moeskroen en die wedstrijd eindigden in een gelijkspel 2-2.

Huidige vorm Club Brugge

Het drukke schema van Club Brugge lijkt geen nadeel te zijn voor de prestaties in de Jupiler Pro League. Brugge mag zich nog steeds koploper noemen, maar liet voorbije weekend wel twee punten liggen tegen Standard Luik (1-1). Eerder die week verloor Blauw/zwart in de loodzware Champions Leaguematch tegen Paris Saint Germain (0-5). Dit was dan ook de eerste match die Club dit seizoen op alle fronten verloor. In de Belgische beker en Jupiler Pro League is dat nog niet gebeurd.

Lappenmand

Bij Essevee zijn er drie spelers die onder handen genomen worden door de medische staf van de club. Met de geblesseerde Eike Bansen (buikblessure) heeft Zulte Waregem een doelman minder tot zijn beschikking. Verdediger Marvin Baudry raakte tegen KVO geblesseerd en liep een neusbreuk op. Met Erdin Demir (heupblessure) heeft de thuisploeg een middenvelder in de lappenmand. Ook aanvaller Nikos Kenourgios is er vanwege een voetblessure komende woensdag niet bij.

Bij Club Brugge ontbreekt op zeker Clinton Mata. De Brugse sterkhouder in de verdedigingslinie greep in de wedstrijd van voorbije weekend tegen Standard naar zijn hamstring. De blessure lijkt niet ernstig te zijn, maar woensdag komt waarschijnlijk te vroeg voor Mata.

Prognose

Onze voorspelling luidt dat Club Brugge zijn match op verplaatsing gaat winnen. Het team van Clement pakt in Waregem een driepunter: onze wedtip is een 0-3 overwinning. Weet u het beter of bent u het met ons eens? Zet uw eigen voorspelling ook in bij de bookmakers en zorg dat u woensdag de welverdiende winnaar bent.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Zulte Waregem – Club Brugge

De pre-wedstrijdquoteringen zijn voor de match in Waregem als volgt voor u ingedeeld. Een thuiszege van Zulte Waregem levert in het 1X2 spelsysteem voor deze wedstrijd het meeste op. Winst van Essevee staat genoteerd op x 5.75 keer uw inleg.

Voor een gelijkspel hebben de bookies een quotering van x 4.50 keer het speelbedrag gereedgezet.  Ook voor winst van Club Brugge noteren de wedkantoren zoals Unibet met een quotering van x 1.45 keer het speelbedrag een prima odd om mee te spelen op deze midweekse competitiematch.

De Jupiler Pro Leaguewedstrijd Zulte Waregem – Club Brugge wordt gespeeld op woensdag 30 oktober om 20:30 uur in het Regenboogstadion te Waregem. Meespelen met de Belgische wedkantoren is heel eenvoudig een u kunt vandaag al inzetten op uw favoriet van deze match. Op VoetbalGokken.be vindt u alle straffe odds en speltechnieken! Aarzel niet langer en waag uw kans!


Reacties

goktopper
30 oktober 2019

Dit wordt een geweldige match want ik ga spelen op winst van Club ;)

4 jaar geleden

allesof...
30 oktober 2019

Essevee kan nog weleens de ploeg zijn die Blauw-zwart van de punten afhoudt.

4 jaar geleden

mignole...
31 oktober 2019

Prima quotering gevonden bij winst van Club. Mijn avond kon niet meer stuk!

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN