Club Brugge favoriet in thuisduel tegen Waasland-Beveren

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
10 september 2020     1 REACTIE

Deze zaterdag wordt op Jan Breydel de match tussen Club Brugge en Waasland-Beveren gespeeld. Beide teams komen nog niet in de overwinningsmoot en zijn gebrand daar dit weekeinde verandering in te brengen. Denkt u te weten welk team dit weekeinde zegeviert in Brugge? Laat dan een voorspelling achter bij de Belgische wedkantoren, waar Club Brugge nog altijd de primus is bij de bookmakers.

Philippe Clement: “Gevaarlijke match tegen Waasland-Beveren”

Over Club Brugge wordt er gesproken over een minicrisis nu de ploeg lang niet al haar duels wint. Trainer Philippe Clement zou volgens de media drastische maatregelen moeten nemen om Club weer naar de top te krijgen. Toch is Club Brugge torenhoog favoriet voor de match van zaterdag tegen Waasland-Beveren, maar Clement wil daar niets van weten. “Zaterdag hebben we een thuiswedstrijd tegen Waasland-Beveren waarvan iedereen denkt dat het makkelijk wordt. Het wordt juist een heel gevaarlijke match. Je mag niet vergeten dat we vorig seizoen nipt van hen wonnen”, stelt Clement vast.

Club Brugge wint de wedstrijd
1.14
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
7.05
Waasland-Beveren wint de wedstrijd
16.00

“Waasland-Beveren is super gemotiveerd”

De trainer kent de ploeg goed in de tijd dat Clement zelf bij Waasland-Beveren in dienst was. “Ze zijn supergemotiveerd, ik ken ze heel goed. Voor de spelers van Waasland-Beveren wordt de match tegen Club de belangrijkste match van het seizoen”, aldus Clement.

Nicky Hayen: “Club Brugge wordt een zware klus”

Waasland-Beveren bevindt zich in zwaar weer. Overwinningen blijven uit en dat betekent dat het team van trainer Nicky Hayen steeds verder in het rechterrijtje zal zakken. Met de match op verplaatsing bij Club Brugge worden er dan ook niet meteen drie punten verwacht. “Dat wordt een hele zware taak voor ons”, zegt Hayen die met man en macht probeert een sterk team te bouwen.

“We hadden deze moeilijke seizoenstart ingecalculeerd”

Na de match op Jan Breydel volgen de duels tegen RSC Anderlecht (thuis) en Beerschot VA (op verplaatsing). “We trainer allemaal voor honderd procent mee, maar er moet nog wel versterking komen. We hadden deze moeilijke seizoenstart ingecalculeerd. Voor ons is het duidelijk: als wij twee ploegen achter ons kunnen laten, hebben wij goed gewerkt dit seizoen. Al de rest is bonus”, stelt Hayen vast.

Statistieken

Club Brugge staat op de vijfde plek van de Jupiler Pro league. Met zes uit vier staan de Bruggenaren zes punten achter op koploper Sporting Charleroi dat twaalf punten heeft. Waasland-Beveren staat vijftiende en heeft drie uit vier behaald in de eerste matches van dit Jupiler Pro League seizoen.

Head 2 Head

Voorbije seizoen werd Waasland-Beveren met 2-1 verslagen door de Bruggenaren. Een seizoen eerder werd het nog een gelijkspel 1-1. In 2017 boekte Club Brugge een ruimere overwinning. Toen werd Waasland-Beveren met 3-0 van het veld geveegd. De laatste keer dat Club thuis verloor van Waasland-Beveren was in 2013. Toen werd het 1-2 voor de ploeg uit Beveren.

Huidige vorm Club Brugge

Net voor de start van de UEFA Nations League wist Club Brugge nog te zegevieren. Bij KRC Genk werden er drie punten weggesnoept door te winnen met 1-2. Die overwinning moest de verloren match tegen Beerschot VA, dat een week eerder werd gespeeld, goedmaken.

Huidige vorm Waasland-Beveren

De eerste match van dit seizoen wist Waasland-Beveren meteen te winnen. KV Kortrijk kreeg in eigen huis een pandoering van de Leeuwen die met 1-3 zegevierden. In het vervolg werd er niet meer gewonnen. Achtereenvolgens waren het Standard Luik 1-2, SV Zulte Waregem 4-1 en OH Leuven 1-3 die Waasland-Beveren van de punten afhielden.

Lappenmand

Bij Club Brugge komt Matej Mitrovic deze zaterdag nog niet in actie. De verdediger kampt met een hielblessure en is nog lange tijd out. Ook is het nog afwachten of Krepin Diatta tegen Waasland-Beveren mee kan spelen. De middenvelder geraakte in de match tegen Genk geblesseerd.

Waasland-Beveren kan zaterdag niet rekenen op Andrija Vukcevic. De verdediger heeft last van een gescheurde enkelband. Maximiliano Caufriez zit een schorsing uit en zal zaterdag ook niet meereizen naar Brugge.

Prognose

De Belgische wedkantoren voorspellen dat Club Brugge wint, en ook wij houden het op een Brugse overwinning bij Unibet.be. Onze wedtip is 3-1 voor de Bruggenaren. Hiermee pakken wij niet de hoogste odd, maar met live-betting of door te spelen via een handicap kan de beloning nog altijd straf worden. Hieronder vindt u alvast een overzicht van de gemiddelde odds bij de bookies.

Quoteringen Club Brugge – Waasland-Beveren

Voor deze match hebben de Belgische wedkantoren torenhoge odds gereedstaan. Een overwinning van Waasland-Beveren staat namelijk op x 16.00 keer uw inleg genoteerd. Dat betekent dus dat u spekkoper kunt worden als de Leeuwen weten te stunten op Jan Breydel.

Nog een hoge odd wordt er gehanteerd als het een gelijkspel wordt. Bij een puntendeling wordt u x 7.05 keer de inleg rijker. Voor een overwinning van Club Brugge staat een odd van x 1.14 keer het speelbedrag voor u klaar.

De Jupiler Pro League match Club Brugge – KV Red Star Waasland – Sportkring Beveren wordt gespeeld op zaterdag 12 september om 20:45 uur op Jan Breydel te Brugge. Gaat u voor een stunt van Waasland-Beveren of speelt u op save en legt u in op een Brugse zege? Bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be vindt u altijd straffe odds en slimme speeltechnieken om uw winstkansen te verhogen.


Reacties

weddens...
11 september 2020

Na de Genkies gaat Club ook Waasland-Beveren verslaan!

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN