Club Brugge favoriet bij bookmakers in duel tegen Anderlecht

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
1 april 2019     6 REACTIES

Deze week staat de tweede speelronde in PO1 van de Jupiler Pro League op het programma. Deze ronde wordt doordeweeks gespeeld op dinsdag, woensdag en donderdag. Op donderdag staat onder meer de belangrijke wedstrijd Anderlecht – Club Brugge op het programma. Anderlecht begon de play-offs teleurstellend: bij winst had de club uit Brussel koploper Racing Genk op drie punten genaderd, maar Anderlecht ging met 3-0 ten onder tegen de koploper. Daarmee mag Anderlecht de titel uit het hoofd zetten. Dat geldt echter niet voor Club Brugge, dat samen met Standard Luik de achtervolgers zijn van Genk; met respectievelijk vier en vijf punten achterstand.

Anderlecht verspeelt kansen op titel

Anderlecht zag met de start van PO1 direct de kansen voor een eventuele titel in rook opgaan. De Brusselse club mocht daar, gezien het competitieverloop, echter eigenlijk al geen aanspraak op maken. Anderlecht verloor met 3-0 van Genk en de Nederlandse trainer Fred Rutten was dan ook duidelijk na afloop: “Dit was het verschil tussen een titelkandidaat en een niet-titelkandidaat,” aldus Rutten na afloop van de wedstrijd op de persconferentie.

Ladbrokes actie Anderlecht - Club Brugge

– Spectaculaire odds voor Anderlecht – Club Brugge bij Ladbrokes.be! –

“Brugge pijn doen op zwakke punten”

Toch kijkt Rutten met vertrouwen uit naar de wedstrijd tegen Brugge: “We moeten uitgaan van onze eigen kracht en proberen Brugge pijn te doen op hun zwakke punten.”

Club Brugge blijft in spoor van Genk

Waar Anderlecht het zicht op de titel zag verdwijnen, is regerend kampioen de play-offs wel goed begonnen. Brugge won van AA Gent met 3-0 en daar viel niks op af te dingen. Dat Gent zijn speler Lambrechts Odjidja halverwege de eerste helft zag afhaken na een rode kaart, hielp daarbij uiteraard ook. Op dat moment stond Brugge al met 1-0 voor, en in het restant van de wedstrijd was AA Gent niet bij machte om nog een vuist te maken en zag Mata en Vanaken de eindstand op 3-0 bepalen.

Leko: “We komen naar Brussel om te winnen”

Trainer Ivan Leko was tevreden over het resultaat en richt zijn vizier nu op Anderlecht: “Op basis van het verleden moeten we misschien blij zijn met één punt. Maar we komen naar Brussel om te winnen, en dan moet je voetballen met een bepaald risico om die ene goal meer te maken.”

Verschillende belangen op het spel

Anderlecht begon de play-offs weliswaar slecht en verspeelde daarmee direct de kansen op de titel, maar er staat natuurlijk nog genoeg op het spel. Anderlecht moet tenminste als derde eindigen, wil het verzekerd zijn voor directe kwalificatie van Europees voetbal. Een vierde plek betekent een beslissingswedstrijd tegen de winnaar van PO2. Club Brugge daarentegen moet winnen om in het spoor te blijven van koploper Genk, dat twee dagen eerder aantreedt tegen Antwerp.

Blessures

Bij Anderlecht zitten er drie spelers in de ziekenboeg: De al langer geblesseerden Landry Dimata (knie) en Albert Sambi Lokonga (kruisband), en Zakaria Bakkali (knie). Club Brugge zit ietwat dun in de verdedigers door blessures van Matej Mitrovic (enkel) en Benoit Poulain (achillespees). Ook Marvelous Nakamba (dij) en Thibault Vlietinck zitten in de lappenmand.

Win 12 keer bij Ladbrokes

– WIN 12 KEER (!) JOUW INZET BIJ LADBROKES! –

Statistieken

Eén ding is zeker: Club Brugge moet vol aan de bak tegen Anderlecht. Dat bewijzen de statistieken wel: In de competitie dateert de laatste nederlaag van Anderlecht tegen Club Brugge van 9 september 1998, toen Club met 3-2 zegevierde. Van de laatste vijf wedstrijden eindigden er drie in een gelijkspel, waaronder de laatste ontmoeting. Wil Club Brugge in het spoor blijven van Genk, moet men zien af te rekenen met deze slechte reeks in Brussel.

Pre-wedstrijdquoteringen voor RSC Anderlecht – Club Brugge

De pre-wedstrijdquoteringen van de Belgische wedkantoren liggen bij deze wedstrijd vrij dicht bij elkaar. Ondanks dat de laatste overwinning van Club Brugge bij Anderlecht uit 1998 stamt, hebben de bookmakers toch iets meer vertrouwen in een overwinning voor de Brugse club x 2,35, dan een overwinning voor Anderlecht x 2,95. Een gelijkspel levert in het 1X2 spelsysteem x 3,60 uw speelbedrag op. Echt flink cashen tijdens Anderlecht – Club Brugge? Bij Ladbrokes hebben ze spectaculaire odds wanneer er minimaal 1 doelpunt valt. Je krijgt dan namelijk 12 keer jouw inzet terug!

  

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De doordeweekse PO1-match RSC Anderlecht – Club Brugge wordt op donderdag 4 april om 20.30 uur gespeeld in het Constant Vanden Stock Stadion in Brussel. Weet Club Brugge aansluiting te houden op Racing Genk? Of weet Anderlecht opnieuw de punten in eigen huis te houden? Voorspel deze wedstrijd vandaag nog bij uw favoriete bookmaker!

Ontvang bij Ladbrokes een inschrijfbonus tot wel 100 euro! Schrijf u hier in bij Ladbrokes.be…[/av_promobox]

 


Reacties

rodedui...
1 april 2019

Ik gok toch op RSCA.

5 jaar geleden

bobgok
2 april 2019

Club heeft al een zege tegen Gent op zak. Die gaan ze niet verprutsen bij RSCA

5 jaar geleden

cronaldo
2 april 2019

Club Brugge voor mij ook de favoriet.

5 jaar geleden

heldenv...
2 april 2019

Straffe orde voor RSCA! Ik heb er goesting in!

5 jaar geleden

extratime
2 april 2019

Club Brugge is thuis toch lastig te verslaan hoor.

5 jaar geleden

belgiumno1
4 april 2019

Anderlecht is voor mij de absolute favoriet! Brugge geeft in topaffiche toch vaak niet thuis

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN