Clash van de Royals in Pro League: Royale Union SG – Royal Antwerp FC

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 september 2021     0 REACTIES

Deze zondag staat Royale Union SG tegenover Royal Antwerp in de negende speelronde van de Jupiler Pro League. Beide ploegen hebben de top drie bereikt en willen koploper Club Brugge niet uit het oog verliezen. Welke ploeg wint zondag in Stadion Joseph Marien te Brussel? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en scoor de hoogste pre-odds!

Felice Mazzu: “Royal Antwerp niet vrezen”

Royale Union SG maakte met coach Felice Mazzu een zeer goede start van de competitie. De coach staat met zijn team op de tweede plek van de Pro League en het lijkt alsof geen ploeg ze kan breken. Zondag komt Royal Antwerp en voor die ploeg is coach Mazzu op zijn hoede. “Antwerp FC beschikt over individuele kwaliteiten. Op de flanken hebben ze snelheid, maar we moeten een tegenstander niet vrezen, maar er simpelweg respect voor hebben”, zegt de coach van Union in zijn persconferentie.

“Deze match is heel belangrijk”

De coach van Union wil dan ook dat zijn team geconcentreerd aan het werk gaat in de match tegen RAFC. “Het is zo dat we vooral naar onszelf moeten kijken. Deze wedstrijd is heel belangrijk. Iedereen weet dat we goed gepresteerd hebben de laatste tijd en dat we erin geslaagd zijn om punten te pakken”, aldus de T1 van Union SG.

Brian Priske: “Ook op verplaatsing punten pakken”

Coach Brian Priske werd deze week onder de loep genomen bij Royal Antwerp FC. De Deense trainer kan zich geen punt meer veroorloven wil het langer coach van RAFC blijven. Voorbije woensdag werd er met 4-2 gewonnen van Racing Genk in het Bosuil Stadion en dat moet volgens Priske een vervolg gaan krijgen bij Union. “Ook op verplaatsing moet je punten pakken”, richt de Deen zijn pijlen al op de volgende match.

“voor niets minder dan drie punten naar Saint Gillis”

Van Genk kreeg Royal Antwerp nog twee goals om de oren en daar moet volgens de T1 van The Great Old snel verandering in komen. “We moeten harder zijn, met heel de ploeg passioneel bezig zijn om die clean sheet te houden. Onze restdefensie is belangrijk. We gaan zondag voor niets minder dan drie punten naar Saint Gillis”, zo besluit coach Priske zijn voorbeschouwing op de clash van Belgische voetbal royals.

Statistieken

Royale Union SG heeft zestien punten uit acht speelronden. Royal Antwerp heeft zich na een moeizame competitiestart een weg gebaand naar de derde plek. De ploeg uit Antwerpen heeft veertien punten evenveel als de nummer vier KAS Eupen en vijf KRC Genk. Koploper van de Belgische competitie is Club Brugge met zeventien punten.

Head 2 Head

In seizoen 2016-2017 speelden Royale Union en Antwerp FC voor de laatste keer tegen elkaar. Beide speelden toen in de Proximus League. De laatste ontmoeting in Sint Gillis dateert van 4 februari 2017. Het werd toen een gelijkspel 1-1. Een seizoen eerder was dit ook al het geval (1-1). Zondag treffen de teams elkaar voor het eerste in de Pro League.

Huidige vorm Royale Union SG

Union SG speelde voorbije week een duel in de Belgische bekercompetitie. Van FC Lebbeke werd met 7-0 gewonnen in Stadion Joseph Marien. Voorbije weekeinde werd ook Zulte Waregem in de Pro League verslagen met 2-1. De laatste match die de ploeg van coach Mazzu verloor was de match op verplaatsing bij KV Mechelen. Eind augustus werd met 3-1 verloren in Mechelen.

Huidige vorm Royal Antwerp FC

Coach Priske lijkt zijn ploeg op het juiste spoor te gaan krijgen. Voorbije woensdag werd er met 4-2 gewonnen van KRC Genk. De zondag daarvoor werd ook RFC Seraing met 2-1 verslagen in het Bosuil Stadion. Op verplaatsing bij KAS Eupen werd ook een driepunter binnengehaald. De ploeg van coach Priske won met 0-1 in Eupen. Tussendoor werd er wel verloren van Olympiakos in de eerste groepsmatch van de Europa League: 2-1.

Lappenmand

De medische staf van Royale Union SG heeft het momenteel rustig. Er zijn geen geblesseerde spelers te melden. Ook is er niemand geschorst aan de kant van Union SG.

Antwerp-coach Priske kan zondag niet beschikken over Sander Coopman en Sam Vines. Beide spelers kampen met een blessure. Ook Bjorn Engels, Alhassan Yusuf en Michel-Ange Balikwisha zullen er door kwetsuren niet bij zijn.

Prognose

En dan de prognose voor Royale Union SG – Royal Antwerp FC. Onze wedtip is 2-1 winst van Royale Union. Wat is uw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de royale quoteringen die de voetbal bookmakers voor u gereed hebben staan.

Quoteringen Royale Union SG – Royal Antwerp FC

De Belgische wedkantoren wijzen Union SG aan als favoriet van deze match. Dat betekent dat als Royal Antwerp zegeviert u spekkoper kunt worden. De bookies keren het royale bedrag van x 5.10 keer uw inzet uit als RAFC deze zondag wint in Saint Gillis.

Een gelijkspel is in het 1X2 spelsysteem ook een ferme quotering waard. U kunt gemiddeld x 4.25 keer uw speelbedrag verdienen als beide teams zondagmiddag niet winnen. Een zege van Union levert u x 1.54 keer uw speelbedrag op.

De Jupiler Pro league match Royale Union SG – Royal Antwerp FC wordt gespeeld op zondag 26 september om 13:30 uur in het Joseph Marien Stadion te Saint Gillis. Welke ploeg blijft dit weekeinde in de voetsporen van koploper Club Brugge? Speel voor de hoogste pre-odds via VoetbalGokken.be op uw favoriet van deze match.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN