Brugse derby in Jupiler Pro League verleidt wedkantoren tot hoge odds

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
10 september 2019     3 REACTIES

Deze zaterdag staan Cercle en Club Brugge tegenover elkaar op Jan Breydel. Een derbymatch die telkenmale zorgt voor opwinding in beide kampen. Wat gaat het deze keer worden? Een zege voor Cercle, dat officieel thuis speelt of gaan de punten gewoon naar topploeg Club? Er staan ook hoge odds klaar als het uitmondt in een gelijkspel, dus aarzel niet langer en laat uw voorspelling voor deze Brugse derby in de Jupiler Pro League achter bij VoetbalGokken.be!

Cercle-coach Fabien Mercadal: “We zijn nog niet op niveau”

Hoofdtrainer Fabien Mercadal had op een betere start van de competitie gehoopt met Cercle, maar de oefenmeester ziet elke match als een mogelijke ommekeer. En hoe mooi zou het zijn als dat uitgerekend tegen de stadsgenoot is. Mercadal tegenover Sporza: “Ik vind het erg voor de jongens omdat er veel goesting is, maar op dit moment zijn we nog niet op niveau. Er is een probleem dat ik nog niet heb kunnen ontdekken.”

Cercle Brugge wint de wedstrijd
8.50
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
6.00
Club Brugge wint de wedstrijd
1.28

“Beter doen dan Clement bij Club”

In de krant van West-Vlaanderen liet Mercadal al optekenen het beter te willen doen dan Philippe Clement bij Cercle heeft gedaan. De beste manier om dat te doen is hem in een onderling duel verslaan en daarvoor krijgt hij deze speelronde de kans. “Ja, ik wil het beter doen dan Philippe Clement bij Club Brugge! Het is in elk geval wat ik – op mijn niveau – Cercle wil bijbrengen. Passie! Ik denk dat de vereniging dat kan gebruiken”, besluit hij zijn voorbeschouwing op de stadsderby.

Club Brugge-coach Philippe Clement: “Cercle verdedigt heel sterk”

Philippe Clement riskeerde met een straffe uitspraak een speeldag te moeten missen, maar komt weg met een voorwaardelijke straf waardoor hij komend weekeinde toch gewoon op de bank kan plaatsnemen. Zijn voorbeschouwing op de Brugse derby: “Cercle Brugge verdedigt ongelooflijk sterk. We zullen geduld moeten hebben en we moeten door die verdediging zien te komen met onze creativiteit en snelheid. Maar dat gaat geen simpele opdracht zijn, omdat Cercle super gemotiveerd zal zijn.”

“Gehele match scherp zijn en blijven”

Uiteraard verwacht Clement ook van zijn spelers opperste concentratie en inzet. “Scherp starten, scherp tussenin en scherp eindigen in elke wedstrijd”, luidt zijn motto voor de komende Derby-match zo staat te lezen op de clubwebsite.

Statistieken

Zo dicht als beide teams bij elkaar gesitueerd zijn, zo groot is het verschil op de ranglijst. Cercle bungelt met drie uit zes onderaan de tabellen op een veertiende stek, terwijl Club Brugge al elf punten haalde uit vijf matches en tweede is. Opvallend is wel dat Cercle uit de voorbije twee matches meer punten haalden dat Club. Cercle won van Waasland-Beveren en Club pakten in de matches tegen Eupen en Genk slechts twee schamele puntjes.

Head 2 Head

De verschillen tussen de beide Brugse profploegen zijn groot, dat mag genoegzaam bekend verondersteld worden. Toch laat de H2H zien dat dit niet hoeft te betekenen dat de verschillen op het veld ook groot zijn. Vorig seizoen nog hield Cercle haar grote broer op 2-2 in de stadsderby. Daartegenover stond wel een 4-0 winstpartij in de thuismatch van Club.

Onderbreking

In 2016 en 2017 kwam Cercle niet uit op het hoogte niveau en werd er dus niet tegen de stadsgenoot gevoetbald. In 2015 waren beide elftallen elkaar nochtans vaker tegengekomen dan gebruikelijk vanwege een loting in de Croky Cup die beide Brugse teams aan elkaar verbond. In dat tweeluik was Club Brugge duidelijk te sterk met een dubbele overwinning van: 5-1 en 2-3. In dat competitiejaar bond Club het kleine broertje Cercle ook aan de zegekar door met 0-3 te komen winnen. Wint Cercle dan nooit in deze derby? Jazeker en vast: in 2013 ging Club de bietenbrug over na een 2-0 overwinning van de thuisploeg en ook in 2010 mocht Cercle vieren na een 3-1 zege op de stadsgenoot.

Huidige vorm

Cercle verloor voordat De Rode Duivels aan de gang gingen voor EURO 2020 op verplaatsing bij KAA Gent. Die match werd afgefloten bij 3-2. De laatste thuismatch leverden wel drie punten op, omdat fusieploeg Waasland-Beveren met 1-0 werd verslagen. Dat was een noodzakelijk doekje voor het bloeden, nadat de Cercle-fans zich hadden verbeten tijdens de duels tegen KV Mechelen, Kortrijk en Oostende. Alle drie die matches gingen met 3-1 verloren, waarvan de match tegen Kortrijk zelfs nog in Brugge plaats had gevonden.

LASK Linz

Club Brugge draait een stuk straffer, al laten de uitslagen zien dat de Europese wedstrijden tegen LASK Linz een behoorlijk wissel hebben getrokken op de ploeg. Het leverde Club een Champions League-ticket op, maar ook tweemaal puntverlies in de Jupiler Pro League. Voor de matches tegen LASK hield Eupen een punt over aan de match op Jan Breydel en na de Champions League-tweeluik kwam ook KRC Genk in Brugge piepen met een 1-1 eindstand als gevolg.

Prognose

De voorspellingen zijn over het algemeen vrij eenduidig: Club Brugge wint deze derby. Ook wij van voetbalgokken.be kruisen een zege voor de uitspelende ploeg aan. Onze verwachting is dat de ploeg van Clement de draad terug oppakt en aanknoopt met een straffe 1-4 winst op stadsgenoot Cercle dat met Mercadal aan het roer nog geen topvorm etaleerde.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Cercle Brugge – Club Brugge

De Belgische wedkantoren hebben de Brugse derby al wekenlang in de agenda genoteerd staan. De pre-wedstrijdquoteringen voor de match op Jan Breydel mogen er dan ook wezen. Winst van Cercle Brugge wordt door de bookies het hoogst beloond. Die odd staat namelijk op een straffe x 8.50 keer uw inleg gequoteerd.

In het 1X2 spelsysteem wordt een gelijkspel met x 6.00 keer het speelbedrag ook nog steeds ruimschoots beloond. Voor een zege van Clement en zijn mannen wordt een odd van x 1.28 keer de inleg gehanteerd. Wilt u meespelen? Houd dan de pre-wedstrijdquoteringen bij de bookmakers goed in de gaten en sla toe wanneer u denkt de beste deal te kunnen sluiten!

De Jupiler Pro League-match Cercle Brugge – Club Brugge wordt gespeeld op zaterdag 14 september om 20:30 uur op Jan Breydel te Brugge. Grijp dit weekend uw kans tijdens de Brugse derby en pak de hoogst mogelijke odd bij uw favoriete bookmaker via VoetbalGokken.be!


Reacties

kampioe...
11 september 2019

Fantastische derby!!! Alle centen op Club Brugge!!

4 jaar geleden

leovandere
15 september 2019

Gespeeld op Cercle :(

4 jaar geleden

voetbal...
15 september 2019

Natuurlijk pakt Club winst!

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN