Bookmakers spelen voor kerstman bij Antwerp – Anderlecht

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
25 december 2019     2 REACTIES

De odds voor de Jupiler Pro League match tussen Royal Antwerp en RSC Anderlecht zijn straffer dan ooit tevoren. De wedkantoren moeten de kerstgedachten gehanteerd hebben bij het vaststellen ervan, want de quoteringen zijn bij elke uitslag zeer proper! VoetbalGokken.be helpt u een handje door alle wedstrijdfeiten op een rijtje te zetten. Ook laten we de beide hoofdtrainer kort aan het woord en zochten de beste bookmakerdeals voor u op! Speelt u deze vrijdag ook mee met Antwerp – Anderlecht?

László Bölöni: “Tegen Anderlecht moet het beter”

Royal Antwerp draait de laatste tijd weer goed, maar trainer László Bölöni was niet tevreden wat hij zag voorbije weekend toen zijn team tegen Sint Truiden speelde. “Dat moet tegen Anderlecht wel beter”, zegt hij op Nieuwsblad.be.

Royal Antwerp wint de wedstrijd
1.90
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.60
RSC Anderlecht wint de wedstrijd
3.80

“Eerst Anderlecht en dan verder”

Antwerp staat op de tweede plek en dat betekent dat bepaalde fans al beginnen dromen over de titel. Bölöni doet daar niet aan mee: “Het kampioenschap duurt nog zo lang en er zijn nog zoveel matchen. De weg is nog lang, eerst maar is Anderlecht bekampen.”

Sinan Bolat: ”Goed uitrusten voor Anderlecht”

Antwerp-doelman Sinan Bolat: “Nu hopen we dat goed kunnen uitrusten naar vrijdag toe tegen Anderlecht. Daar kunnen we het jaar heel mooi afsluiten met een thuisoverwinning.” Nieuwsblad.be

Geen Steven Defour

Het ziet er naar uit dat Steven Defour dit kalenderjaar niet meer in actie zal komen voor de Great Old. Tegen STVV zit hij niet in de wedstrijdkern en ook de match tegen Anderlecht komt te vroeg: “Het zou mij al erg tevreden stellen dat hij op een normale manier de stage kan meemaken”, besluit Bölöni in de Voetbalkrant

Frank Vercauteren: “Tegen Antwerp moeten we bevestigen”

RSCA leeft voor even op een roze wolk, na de thuiszege op Genk, maar dat was pas de eerste driepunter in vijf matches. En RSCA staat nog altijd te laag in de tabellen: “Ik kijk niet naar de rangschikking. Nu moeten we niet beginnen zweven. Tegen Antwerp moeten we bevestigen en tonen wat we willen dat het label is van Anderlecht.”

“Jongens vinden die offensief het meest efficiënt zijn”

In ieder geval heeft hij een paar meer ervaren spelers die hun niveau hebben opgekrikt. “We moesten de jongens vinden die offensief het meest efficiënt zijn”, legde Vercauteren zijn keuzes uit. “Zulj met zijn passes en zijn trapcapaciteiten. Vlap met zijn penetratievermogen in de zestien. Daarom hebben we voor hen gekozen. Hopelijk gaat dat ook tegen Antwerp weer zijn vruchten afwerpen.”

Statistieken

Royal Antwerp is de huidige runner-up in de Belgische voetbalcompetitie. Acht punten achter leider Club Brugge, maar twee voor op KAA Gent en Charleroi, de nummer drie en vier in de Jupiler Pro League. RSC Anderlecht is tiende na de zege op KRC Genk. Bij winst kan Paars-wit nog wat plaatsen pakken. Nummer acht Genk staat pas twee punten verder in de tabellen.

Head 2 Head

De voorbije vijf edities die in het Bosuil Stadion zijn afgewerkt wist thuisploeg Antwerp niet te winnen van RSCA. Vorig seizoen eindigde het duel tijdens PO1 onbeslist: 1-1. In de reguliere competitie kwam Anderlecht winnen bij Antwerp. Het werd 0-1. Vorig seizoen mondde de match ook uit in een draw: 1-1. De 0-0 uit 2017 betekende ook een puntendeling. Vervolgens was Antwerp flink wat jaren uit de hoogste divisie. In 2004 was de laatste maal dat ze nog tegen Anderlecht speelde, toen won RSCA ook: 0-2. De laatste maal dat Antwerp mocht vieren? Dat was 15 september 2002. Het werd destijds 2-1.

Huidige vorm Royal Antwerp

Er zit een dikke kans in dat Antwerp deze vrijdag terug voor een resultaat kan gaan. Het verloor de voorbije vijf matches niet eenmaal. De draw van afgelopen weekeinde op verplaatsing bij Sint Truiden is echter wel een klein smetje op het verdere zeer propere blazoen van Royal Antwerp.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Bij Anderlecht is het exact omgekeerd. De ploeg uit Brussel liet vier matches op rij weinig zien, maar voorbije weekeinde was er plots de 2-0 op KRC Genk. Een goed teken richting het kerstvoetbal, maar zoals zo vaak geldt ook hier dat één zwaluw geen zomer maakt. En dat geldt zeker in deze laatste match voor de winterbreak.

Lappenmand

Een pak blessureleed bij Royal Antwerp en geen van de gekwetsten evolueert dusdanig dan een rappe entree verwacht mag worden. Naar verwachting zijn Matheus, Daniel Opare, Koji Miyoshi en Faris Haroun niet tijdig gerecupereerd voor de match van vrijdag. Dino Arslanagic moet met vier keer geel oppassen voor een schorsing en pakt beter geen prent als RSCA op bezoek komt vrijdag.

Bij Anderlecht nog altijd kleine pijntjes bij Vincent Kompany, maar normaal gezien is hij wel inzetbaar in de match bij Antwerp. Dat geldt niet voor Landry Dimata (kraakbeen), Andy Najar (kruisband), Philippe Sandler (knie) en Yari Verschaeren (band). Bakkali is dan weer afwezig vanwege een trainingsachterstand. Er staan geen spelers op scherp en er zijn ook geen schorsingen bij RSCA.

Prognose

Onze wedtip voor deze match: een 1. Wij spelen op de thuisploeg. Antwerp lijkt ons net iets verder dan de bezoekers, die weliswaar beterschap toonde bij Genk. Denkt u er ook zo over? Bekijk dan de odds hieronder en zie ook welke quoteringen er gemiddeld gelden bij de andere uitslagen.

Quoteringen Royal Antwerp – RSC Anderlecht

De Belgische wedkantoren draaien overuren, want er wordt heel veel gespeeld rond deze tijd van het jaar. Er zit dus veel geld in de pot en dat is goed nieuws voor u! De quoteringen zijn dan ook straf ingedeeld voor de voetbalmatch bij Antwerp. Een zege van RSCA levert in deze ontmoeting met x 3.80 keer de inleg de hoogste odd op. Een gelijkspel wordt met x 3.60 keer uw speelbedrag al niet veel minder waard. In het 1X2 spelsysteem staat winst van Royal Antwerp genoteerd op een zeer nette x 1.90 keer uw speelbedrag.

De Jupiler Pro League wedstrijd Royal Antwerp – RSC Anderlecht wordt gespeeld op vrijdag 27 december om 20:30 uur in het Bosuil Stadion te Antwerp. Laat de bookmakers dit jaar niet meer met rust en speel vandaag alvast mee met deze laatste competitiewedstrijd van het kalenderjaar 2019!


Reacties

rsca
27 december 2019

Komt goed uit dat de hoogste odd voor een zege van RSCA is.

4 jaar geleden

heldenv...
27 december 2019

Dit wordt zeker weten een zege van Antwerp

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN