Bookies fier op odds voor KAS Eupen – KAA Gent

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
7 september 2020     3 REACTIES

Na al het Nations League spektakel van de Rode Duivels wordt dit weekeinde ook de Jupiler Pro League weer herpakt. In de vijfde speelronde gaat KAA Gent op pad naar KAS Eupen. Voor beide teams zijn de punten meer dan welkom en de Belgische wedkantoren verwachten dan ook een pittig potje voetbal in het Duitstalige Eupen. Speelt u mee en gaat u voor de hoogste odd van de Belgische online bookmakers?

Beñat San José: “Alle vertrouwen voor duel Gent”

Het gaat KAS Eupen tot nu toe nog niet voor de wind in dit seizoen van de Jupiler Pro League. De resultaten zijn maar magertjes, maar KAS-trainer Beñat San José houdt de moed erin nu Gent vrijdag naar het Kehrwegstadion komt. “We gaan vrijdag tegen Gent tonen tot wat we in staat zijn. Ik heb alvast vertrouwen in mijn spelers, die er altijd vol voor gaan en hard werken”, zegt de coach van het Duitstalige Eupen.

KAS Eupen wint de wedstrijd
3.80
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.40
KAA Gent wint de wedstrijd
1.88

“We willen meer punten”

Met 3 op 5 moet San José toegeven dat het nog wat stroef loopt binnen zijn team. “We beleven een moeilijke start, maar ik ben ervan overtuigd dat het weldra zal kantelen. We willen meer: ​​meer trots, meer punten, meer plezier en daar gaan we vrijdag weer vol voor”, zegt de Spanjaard.

László Bölöni: “Ook KAS Eupen is een moeilijke match”

Gent-trainer László Bölöni boekte net voor de interlands van de Rode Duivels de eerste zege sinds dat de coach in dienst is bij de Buffalo’s. Van KV Mechelen werd met 1-0 gewonnen en dat geeft de ploeg hoop op meer zeges. Bölöni: “Vooraf is alles moeilijk, ook Eupen. Maar natuurlijk wil ik winnen, net als tegen KV Mechelen. Ik ben een maximalist. Ik wil vanaf nu alles pakken”, zegt Bölöni.

“Extra druk op schouders”

De trainer geeft toe dat met één zege het tij nog niet gekeerd is. “De situatie waarin we zitten zorgt voor extra druk op onze schouders, dat maakt het er niet makkelijker op. De interlandbreak kwam op een goed moment om het een en ander recht te zetten en binnen de club te praten”, besluit Bölöni.

Statistieken

Na vijf speelronden bungelen Gent en Eupen nog altijd onderin het rechterrijtje. De Buffalo’s staan veertiende met drie punten. Ook KAS Eupen heeft pas drie punten binnen gevist en moet het momenteel met de zestiende plek doen.

Head 2 Head

In 2016 won Eupen haar laatste thuisduel van Gent in de Jupiler Pro League. Eind oktober van dat jaar werd het 3-2 in het Kehrwegstadion. Een jaar later werd het nog eens een gelijkspel: 1-1, maar de laatste twee ontmoetingen werden door Gent in zeges omgezet. In augustus 2018 werd het 2-3 en begin dit jaar werd diezelfde uitslag nogmaals als eindstand opgetekend.

Huidige vorm KAS Eupen

Terwijl de Rode Duivels hun interlands tegen Denemarken en IJsland afhandelden, speelden Eupen een oefenmatch tegen RWDM. De ploeg uit Molenbeek werd met 5-3 verslagen. Voor Eupen is dit de eerste overwinning sinds dat de Jupiler Pro League weer is begonnen. In de competitie werd er namelijk nog geen enkele match in een zege omgezet. De laatst gespeelde wedstrijd was tegen Sint-Truiden en die thuismatch werd met 1-1 een puntendeling.

Huidige vorm KAA Gent

Tijdens de Nations Leagueduels speelde Gent een oefenmatch tegen het Nederlandse AZ uit Alkmaar. De Buffalo’s speelden een gelijkspel 1-1 tegen AZ. Met deze korte oefencampagne hoopt Gent een goed resultaat te kunnen halen bij Eupen. Net voor de interlandbreaks wist KAA Gent namelijk haar eerste overwinning van dit seizoen te boeken. Onder leiding van trainer Bölöni werd er met 1-0 gewonnen van KV Mechelen.

Lappenmand

Bij Eupen zijn er geen geblesseerde spelers te melden. Wel kan Jonathan Heris deze vrijdag niet in actie komen. De verdediger is geschorst en mag pas eind deze maand weer het veld op.

KAA Gent komt zonder Vadis Odjidja-Ofoe naar het Duitstalige Eupen. De centraal middenvelder is positief getest aan corona en moet thuis in quarantaine toekijken hoe zijn team het doet in deze vijfde speelronde.

Prognose

Wij voorspellen een 2-2 gelijkspel in het Kehrwegstadion. Hiermee gaan we ook voor de hoogste odd bij de bookies. Hoe hoog uw beloning gemiddeld kan worden, vindt u in onderstaand odds-overzicht.

Quoteringen KAS Eupen – KAA Gent

De quoteringen zijn hoog ingeschaald voor de match tussen Eupen en Gent. De hoogste odd kunt u verwachten bij een zege van De Panda’s. De bookies keren x 3.80 keer de inleg uit als Eupen thuis wint.

Een gelijkspel krijgt met x 3.40 keer het speelbedrag ook een torenhoge odd mee in het 1X2 spelsysteem van de bookmakers. Wees niet getreurd, want er blijft voor een overwinning van Gent ook een straffe odd over. Mochten de Buffalo’s zegevieren dan wordt elke speler die dit vooraf voorspelde bij de bookies x 1.88 keer de inleg rijker.

De Jupiler Pro League match KAS Eupen – KAA Gent wordt gespeeld op vrijdag 11 september om 20:45 uur in het Kehrwegstadion te Eupen. Pak een leuke geldbonus mee door de juiste voorspelling achter te laten bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

weddendat
8 september 2020

KAS is een mooie warming-up voor Gent als het dinsdag tegen Rapid Wien moet spelen ;)

4 jaar geleden

martijnj
9 september 2020

Eupen geeft de punten niet weg aan de Buffalo's! Ik gok op een 1-0 voor de Panda's.

4 jaar geleden

weddens...
11 september 2020

Gespeeld op een gelijkspel. Straffe odd bij de bookies.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN