Bookies droppen straffe odds bij stadsderby Cercle Brugge – Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
26 januari 2021     3 REACTIES

Deze donderdag staat er in de Jupiler Pro League een Brugse derby gepland. Cercle Brugge ontvangt op Jan Breydel zijn ‘grote broer’ Club Brugge. Bij de Belgische wedkantoren levert de juiste voorspelling flink wat duiten op. Speel mee via VoetbalGokken op deze Brugse clash en profiteer van de strafste pre-match quoteringen bij de Pro League match!

Paul Clement: “We spelen tegen de leider en concurrent”

Voorbije weekeinde was Cercle Brugge sinds tijden aan het feest. Er werd gewonnen van KV Kortrijk met 1-2 en met dat resultaat is voor Cercle Brugge de weg naar boven terug zichtbaar. Cercle Brugge-coach Paul Clement denkt daar anders over.  “We zijn zeker nog niet uit het dal gekropen. Nu volgen wedstrijden tegen Club Brugge en STVV, notabene de leider en een directe concurrent van ons”, kijkt Paul Clement vooruit in de voetbalkrant.

Cercle Brugge wint de wedstrijd
6.80
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.55
Club Brugge wint de wedstrijd
1.40

“Wat meer vertrouwen”

Toch hoopt de coach van Cercle stiekem op een resultaat tegen de grote Brugse broer. “Hopelijk hebben de spelers nu wat meer vertrouwen, want dat doet enorm veel in het voetbal. We zullen nog punten nodig hebben, maar we weten dat het heel, heel lastig zal worden tegen Club Brugge”, aldus de coach van Cercle aan het einde van zijn vooruitblik op de derby.

Philippe Clement: “Het zijn belangrijke wedstrijden voor de ganse club”

Club Brugge speelt donderdag officieel op verplaatsing, maar de ploeg van coach Philippe Clement treft Cercle Brugge ‘gewoon’ op Jan Breydel. Een bijzondere match vindt ook de Clement bij Club Brugge. “Het betekent nog steeds heel veel – je weet dat dit leeft bij de supporters. En bij de spelers ook, vooral bij zij die uit onze academie komen. Het zijn altijd wedstrijden die belangrijk zijn voor de ganse club”, zegt de coach van Club over de naderende clash met Cercle.

“Het derbygevoel aanwakkeren”

Toch voelt de match voor Club Brugge hetzelfde aan als tegen een ander team in de Jupiler Pro league. “Zeker sinds onze verhuis zijn het twee verschillende werelden geworden”, zegt Philippe Clement over de strijd tussen Club en Cercle. “Vroeger trainden we op dezelfde site en kwamen we elkaar vaak tegen en werd er al eens geplaagd, nu leeft het vooral onder de fans. Nu zijn het twee aparte werelden, ook qua afstand. Het is mijn taak om het derbygevoel aan te wakkeren bij mijn jongens”, besluit de T1 van Blauw-Zwart.

Statistieken

Club Brugge gaat ook deze vierde week van het jaar als koploper de match tegen Cercle Brugge in. De ploeg van coach Philippe Clement heeft 51 punten en houdt eerste achtervolger KRC Genk dat 39 punten heeft net achter zich. Cercle Brugge vinden we pas terug op de zeventiende plaatst. Met 22 punten heeft de ploeg van coach Paul Clement één punt meer dan hekkensluiter Waasland-Beveren.

Head 2 Head

Club Brugge weet in de meeste matches te winnen van ‘kleine broertje’ Cercle, maar in februari 2019 was dat niet het geval. Cercle – Club werd met 2-2 gelijkgespeeld en dat gebeurde ook in 2014 toen het 1-1 werd op Jan Breydel. Op 31 oktober 2013 wist Cercletje zelfs met 2-0 te winnen van Club.

Huidige vorm Cercle Brugge

Al vanaf 21 november voorbije jaar wist Cercle Brugge niet meer te zegevieren, maar voorbije weekeinde was er plots de 1-2 overwinning op KV Kortrijk. De ploeg van coach Paul Clement speelde tussentijds nog een keer gelijk tegen Beerschot VA met 1-1. De overige negen competitiematches gingen verloren.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge is al vijf matches op rij ongeslagen. De ploeg van coach Philippe Clement haalde zelfs 15 op vijf. Hierdoor loopt de huidige landskampioen aardig uit op de rest van de Belgische ploegen.

Voorbije weekeinde speelde Club Brugge tegen eerste achtervolger op de ranglijst. KRC Genk werd met 3-2 om de vinger gebonden op Jan Breydel en daarmee zet de regerend landskampioen een reuzestap in prolongatie van die titel. De voorgift is nu al twaalf punten.

Lappenmand

Bij Cercle Brugge zijn er geen nieuwe meldingen van geblesseerde spelers. Wel moet Jean Marcelin een match brommen doordat de verdediger geschorst is door vijf gele kaarten.

Club Brugge kan in de stadsderby nog niet beschikken over Matej Mitrovic. De verdediger kampt met een hielblessure, maar wordt medio februari terugverwacht. Eder Balanta en Noa lang hebben vier gele kaarten achter hun naam staan en moeten oppassen voor nog een prent.

Prognose

Club Brugge verkeert in bloedvorm en dat moet Cercle Brugge donderdagavond ook bezuren. Onze bookmaker wedtip is 3-0 voor de ploeg van coach Philippe Clement. De Belgische wedkantoren verwachten ook dat Blauw-Zwart zegeviert, maar er zijn hoge odds beschikbaar in de diverse soorten speeltechnieken die de bookmakers hanteren. Speel dus slim mee als u wilt inzetten op een zege van Club. Hieronder bekijk de Betway.be wedstrijd quoteringen.

Quoteringen Cercle Brugge – Club Brugge

Een zege van Cercle Brugge is altijd mogelijk en dat weten de bookmakers ook maar al te goed. Er staat een quotering van x 6.80 keer de inleg voor u klaar als Cerceltje stunt.

Nog een straffe odd vinden wij in het 1X2 spelsysteem bij een gelijkspel op Jan Breydel. Er valt u x 4.55 keer de inleg ten deel als de punten donderdag in Brugge worden gedeeld. Een overwinning van Club Brugge betekent x 1.40 keer uw inleg retour.

De Jupiler Pro league match Cercle Brugge – Club Brugge wordt gespeeld op donderdag 28 januari om 18:45 uur op Jan Breydel. Denk u vooraf te weten welke Brugse ploeg zegeviert? Wacht dan niet langer dan nodig is en laat uw voorspelling achter bij de bookmakers op VoetbalGokken.be!


Reacties

mignole...
27 januari 2021

Moet wel heel gek lopen wil Club Brugge deze match verliezen

3 jaar geleden

kampioe...
28 januari 2021

Ik gok op Cercle Brugge. Gewoon voor de gein. Wie weet heb ik vanavond wel geluk ;)

3 jaar geleden

bluearmy
28 januari 2021

Cerceltje wordt van het veld geblazen!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN