Boeiende match in Pro League: KV Oostende en Waasland-Beveren

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
31 maart 2021     1 REACTIE

Dit weekeinde wordt de Jupiler Pro league terug herpakt. Voor KV Oostende betekent dit een thuismatch tegen rode lantaarn Waasland-Beveren. Een kat in het nauw kan rare sprongen maken en is KVO daarop voorbereid? Beide ploegen hebben belang bij winst. Voorspel de match via VoetbalGokken.be en scoor de hoogste odds.

Alexander Blessin: “Volledig concentreren op komende match”

KV Oostende staat vierde in de tabellen en met de laatste matches tegen Waasland-Beveren, Beerschot en Cercle Brugge kan de ploeg van coach Alexander Blessin in de PO1 geraken. “We staan vierde, maar de druk ligt niet bij ons. We hebben nog drie wedstrijden waarin we gewoon moeten genieten van onze positie. We concentreren ons nu enkel op de match tegen Waasland-Beveren”, zegt coach Blessin.

KV Oostende wint de wedstrijd
1.47
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.15
Waasland-Beveren wint de wedstrijd
6.20

“Thuis zijn we beresterk”

De T1 van KVO maakt zich dan ook geen zorgen nu er een thuismatch tegen de nummer achttien van de competitie gepland staat. “We weten dat we thuis beresterk kunnen zijn”, zegt Blessin aan Het Nieuwsblad. “Dat hebben we dit seizoen vaker getoond”, waarschuwt de KVO-coach tot slot.

Nicky Hayen: “Tegen Oostende onze kansen grijpen”

Voor Waasland-Beveren worden de laatste speelronden van levensbelang. Coach Nicky Hayen gelooft er nog steeds in dat Waasland-Beveren te redden is van de afgrond. “Week na week zal het moeilijker worden. Maar we moeten tegen Oostende echt onze kansen grijpen”, stelt coach Hayen in zijn vooruitblik vast.

“Het onmogelijke mogelijk maken”

De T1 van de ploeg uit Beveren is gaan rekenen wat er nog mogelijk is. “De zeventiende plaats het hoogst haalbare of toch gaan voor plek zestien? We moeten het stap voor stap doen. Je moet eerst naar zeventien springen, voor je naar zestien kan gaan. Tegen Oostende willen we gewoon de drie punten pakken en dan gaan we weer verder. Wat we de komende weken moeten doen? Het onmogelijke mogelijk maken, er vol voor blijven gaan”, zo besluit Hayen zijn voorbeschouwing.

Statistieken

KV Oostende staat op de vierde plek in de Pro League met 49 punten. Er zijn voor de Kustploeg nog drie ronden te spelen en dus nog negen punten te halen. Waasland-Beveren staat op de achttiende plek met 25 punten.

Cercle Brugge staat zeventiende met 29 punten en Moeskroen heeft een veilige zestiende plek te verdedigen met 30 punten. Waasland-Beveren speelt drie dagen na de match tegen KVO nog een inhaalmatch tegen Sint-Truiden en kan dus nog twaalf punten rapen.

Head 2 Head

De laatste ontmoeting met KV Oostende en Waasland-Beveren in de Diaz Arena was op 18 januari 2020. Waasland-Beveren wist toen te zegevieren aan de kust met 0-1. Een seizoen eerder wisten de Leeuwen ook al een punt mee naar Beveren terug te nemen door ginds met 1-1 een puntendeling uit het vuur te slepen. In 2017 zegevierde Waasland-Beveren zelfs met 0-3 van KVO. De laatste keer dat Oostende thuis won van de bezoekers uit Beveren was op 27 augustus 2016. Het werd toen 2-1.

Huidige vorm KV Oostende

Tijdens de WK kwalificaties van de Rode Duivels speelden de ploeg van coach Blessin een oefenmatch tegen KAA Gent. In eigen huis verloor Oostende met 1-4 van de ploeg uit Gent. De laatste competitiematch voor de interlands was tegen Moeskroen en werd gewonnen met 0-1.

Huidige vorm Waasland-Beveren

De laatste partij van Waasland-Beveren was tegen Beerschot VA. De ploeg van coach Hayen werd met 1-2 verslagen door de ploeg uit Antwerpen. De match daarvoor was tegen Cercle Brugge en ook daar werd niet van gewonnen: 2-0 in Brugge. De laatste keer dat de ploeg van coach Hayen zegevierde, was de match van 17 februari tegen KAS Eupen: 1-0.

Lappenmand

Er zijn geen blessuremeldingen bij KV Oostende. Wel moet Jelle Bataille oppassen niet geschorst te geraken. De verdediger van KVO heeft vier gele kaarten achter zijn naam staan.

Ook bij Waasland-Beveren zijn er geen kwetsuren bekend. Wel hebben Michael Frey, Leonardo Bertone en Daan Heymans vier gele kaarten achter de naam staan en moeten op hun tellen passen tegen Oostende.

Prognose

De huidige vorm van beide teams is niet zo best geweest in de laatste matches. Wij verwachten dan ook geen winnaar in de Diaz Arena. Onze wedtip is een 2-2 gelijkspel. Mocht dit uitkomen dan staat er een straffe odd voor u gereed. In onderstaand odd-overzicht vindt u de gemiddelde pre-odds in het 1X2 spelsysteem voor deze match.

Quoteringen KV Oostende – Waasland-Beveren

De hoogste odd in het 1X2 spelsysteem van deze match wordt uitgekeerd als Waasland-Beveren wint in Oostende. Gemiddeld kunt u x 6.20 keer uw inleg terugverwachten als de Leeuwen zegevieren.

Een gelijkspel levert ook een straffe quotering op. Gemiddeld keren de bookies x 4.15 keer uw speelbedrag uit als de punten worden gedeeld in de Diaz Arena. Een overwinning van Oostende levert u als speler van VoetbalGokken.be x 1.47 keer uw speelbedrag op.

De Jupiler Pro League match KV Oostende – Waasland-Beveren wordt gespeeld op zaterdag 3 april om 16:15 uur in de Diaz Arena te Oostende. Zegeviert de Kustploeg en versterkt de ploeg een plek in de PO1 of rapen de Leeuwen hun broodnodige punten aan de kust? Laat uw voorspelling achter via VoetbalGokken.be voor de strafste deal(s) en de hoogste odds van deze Belgische Pro League match!


Reacties

goktopper
2 april 2021

Oostende staat niet voor niets vierde. Ik denk dat ze simpel gaan winnen van de Leeuwen.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN