Belgische Pro League: Zulte Waregem versus Royal Antwerp

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 oktober 2021     0 REACTIES

De Belgische Pro League wordt dit weekeinde herpakt nu de UEFA Nations League en WK kwalificaties matches er voor deze maand opzitten. Royal Antwerp FC gaat zaterdag op bezoek bij SV Zulte Waregem. De ploegen sloten de competitie beide anders af. Genoeg reden dus om deze match te winnen, maar welke ploeg gaat dat daadwerkelijk doen? Speel mee via VoetbalGokken.be en scoor ferme pre-odds.

Franky Dury: “Vol gaan voor winst tegen Antwerp”

Zulte Waregem-coach Francky Dury moest deze week vrezen voor zijn taak als coach van zijn club, maar mag toch T1 van Essevee blijven. De ploeg uit Waregem heeft het moeilijk dit seizoen om te winnen en daar wil coach Dury ook graag wat aan doen. “Ik begrijp dat iedereen binnen deze club graag wil winnen, maar dat moet je ook uitstralen”, zegt Dury over zijn team dat zaterdag tegen Royal Antwerp zal moeten spelen. “Het is een kwestie van door die moeilijke momenten te komen. Dat zal ons lukken, maar het kost tijd. We gaan er zaterdag vol voor tegen Antwerp FC”, blikt coach Dury vooruit.

“Het publiek kan ons stuwen”

Coach Dury hoopt op maximale steun van het publiek als er tegen Antwerp gespeeld zal worden. “Ik begrijp dat bij verlies mensen wat terughoudender zijn en zich misschien minder laten horen. We moeten om iedereen weer mee te krijgen zaterdag wel winnen. Je moet het als het ware winnen van het publiek. Het publiek kan je stuwen, maar dat moet je afdwingen. Je moet elke keer tonen dat je er staat”, aldus coach Dury.

Brian Priske: “Drie punten tegen Zulte Waregem belangrijk dan mooi voetbal”

Ook Royal Antwerp-coach Brian Priske weet hoe de situatie is bij Zulte Waregem en weet dat er meer zit in de ploeg van coach Dury. “Zulte Waregem is zoekende, da’s niet altijd makkelijk. Ze hadden gerust al een paar keer kunnen winnen”, zegt de T1 van Antwerp FC die wel hoopt op een driepunten voor zijn ploeg in Waregem. “De drie punten zijn belangrijker dan mooi voetbal”, zegt de Deense coach.

“Defensie belangrijk”

Royal Antwerp staat op de tweede plek van de Pro League en heeft evenveel punten als koploper KAS Eupen. Een zege op Waregem kan de eerste plaats betekenen voor het team van coach Priske. “Ik pak liever punten dan clean sheets, want nu is het belangrijk om resultaten te halen. Al besef ik dat je ook een goede defensie moet hebben als je graag kampioen wil spelen”, besluit de coach van de Great Old zijin relaas betreffende SV Zulte Waregem – RAFC clash..

Statistieken

Royal Antwerp is met KAS Eupen gedeeld eerste in de Jupiler Pro League. Beide ploegen hebben twintig punten uit tien matches, maar KAS staat door een iets beter doelsaldo eerste en RAFC tweede. De ploeg van trainer Priske wordt op de hielen gezeten door Royale Union SG en Club Brugge die beide negentien punten hebben.

SV Zulte Waregem staat op de vijftiende plaats. Met negen punten heeft de ploeg van coach Dury er net zoveel als OH Leuven dat een plaatsje lager staat.

Head 2 Head

Vanaf seizoen 2017-2018 spelen Zulte Waregem en Royal Antwerp beide onafgebroken in de Belgische Pro League. Daarin ontmoetten de ploegen elkaar viermaal. Eén keer won Zulte met 2-0 en driemaal zegevierde Royal Antwerp in Waregem.

Huidige vorm Zulte Waregem

Zulte Waregem bemerkt al even dat winnen in Pro League niet evident is. De ploeg van coach Dury won de laatste competitiematch op 29 augustus dit jaar. KV Oostende werd aan de kust met 0-2 verslagen. Sindsdien speelde Essevee nog vijf duels waarvan er één een gelijkspel werd tegen KV Kortrijk 2-2. De overige vier matches gingen verloren.

Huidige vorm Royal Antwerp

Royal Antwerp wist voor de interlandbreak van de Rode Duivels te winnen van KAA Gent. In eigen Bosuil Stadion werd het 1-0 tegen de Buffalo’s uit Gent. Midweeks werd de Europa League match tegen Eintracht Frankfurt met 0-1 verloren, maar in de Pro League werd er voor het laatst op de eerste dag van augustus verloren. KV Kortrijk bleek toen net iets te sterk te zijn voor de ploeg van coach Priske: 0-1.

Lappenmand

Zulte Waregem kan zaterdag niet beschikken over Luka Zarandia. De rechtsbuitenspeler van Waregem heeft een knieblessure. Frank Boya is een match geschorst door een rode kaart in de match tegen RFC Seraing en moet een duel brommen. Bassem Srarfi heeft ook vier gele kaarten achter zijn naam staan.

Royal Antwerp heeft twee spelers in de ziekenboeg. Sander Coopman herstelt nog altijd van een gescheurde kruisband. Sam Vines is nog niet terug van een sleutelbeenbreuk. Met vier gele kaarten achter zijn naam moet Birger Verstaete oppassen voor nog een prent.

Prognose

En dan de prognose voor Zulte Waregem – Royal Antwerp. Onze wedtip is een overwinning van Royal Antwerp: 0-2. Wat is uw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan.

Quoteringen SV Zulte Waregem – Royal Antwerp FC

De Belgische wedkantoren hebben een duidelijke favoriet voor deze match. Volgens de bookies pakt RAFC drie punten. De hoogste odd van deze match wordt namelijk uitgekeerd als Zulte Waregem wint. U kunt maximaal x 4.25 keer de inleg terugverdienen als Essevee in eigen huis wint.

Nog meer straffe beloningen kunt u scoren bij een gelijkspel. De wedkantoren keren x 4.25 keer de inleg uit als de teams de punten delen in de Elindus Arena. Gokt u op winst van Royal Antwerp? Dan staat er met een quotering van x 1.65 keer uw speelbedrag nog een ferme beloning te wachten.

De Jupiler Pro League match SV Zulte Waregem – Royal Antwerp FC wordt gespeeld op zaterdag 16 oktober om 18:30 uur in de Elindus Arena te Waregem. Houdt Essevee drie punten in eigen huis of gaat Royal Antwerp zegevieren in Waregem? Voorspel en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN