Belgische Pro League: zegeviert RSC Anderlecht op OH Leuven?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
29 oktober 2021     0 REACTIES

In het Lotto Park te Brussel wordt deze zondag de match RSC Anderlecht tegen OH Leuven gespeeld. Deze Belgische Pro League match is de dertiende speelronde van de competitie. Beide ploegen wonnen hun vorige duel en willen die zeges doortrekken naar Brussel? Welke ploeg trekt zondag aan het langste eind? Voorspel de match bij de bookmakers op VoetbalGokken.be!

Vincent Kompany: “Aan ons spel houden tegen OH Leuven”

RSC Anderlecht bevindt zich inmiddels in de top zes van de Belgische Pro League. De ploeg van coach Vincent Kompany zegevierde voorbije weekeinde sinds midden september weer eens. Hekkensluiter Beerschot VA moest eraan geloven met 4-2. Met de match tegen OH Leuven voor de boeg treft RSCA dit weekeinde terug een ploeg aan die onderaan de tabel staat. En dat is volgens coach Kompany altijd oppassen. “Ik weet niet hoe OH Leuven zal spelen. Wij zullen ons aan ons spel moeten houden. We gaan een goede mix moeten vinden voor onze speelstijl”, blikt de coach vooruit.

RSC Anderlecht wint de wedstrijd
1.28
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
5.60
OH Leuven wint de wedstrijd
8.10

“OHL is verraderlijke ploeg”

De ploeg van coach Kompany zegevierde eerder deze week in de Belgische beker. Tegen RAAL La Louviere werd het 1-7 voor Anderlecht. In de volgende match tegen OHL hoopt coach Kompany opnieuw te zegevieren om ook de top van de Belgische Pro League niet uit het oog te verliezen. “OH Leuven is net als Beerschot een verraderlijke ploeg. We moeten vertrouwen op onze basisspelers en ook op de intuïtie van spelers. De jongens die zondag spelen zijn in vorm”, zo besluit de coach van Paars-wit zijn vooruitblik.

Marc Brys: “Anderlecht zal zich zeker niet ingraven”

Ondanks dat OH Leuven onderaan de tabel staat, wil coach Marc Brys niet dat zijn team angst heeft voor de match van zondag tegen Anderlecht in het Lotto Park Stadion. Brys: “Anderlecht zal zich zeker niet ingraven. Wij gaan dat uiteraard ook niet doen. We zullen met open vizier strijden, zonder naïef te zijn natuurlijk. Het wordt opletten geblazen. Talent zit er meer dan genoeg bij Anderlecht. Dat talent moet nu bevestigen. Hopelijk gebeurt dat niet tegen ons”, zegt de coach van OH Leuven in zijn persconferentie.

“Bewezen dat wij ook kunnen voetballen”

Voorbije zondag werd er na lange tijd een match gewonnen. Op Den Dreef moest Sint Truiden VV buigen voor de ploeg van coach Brys dat de tegenstander met 4-1 versloeg. Die zege geeft volgens de coach zijn team vertrouwen voor de ontmoeting met RSCA. “We waren al een behoorlijke tijd op zoek naar een overwinning. Als de goals terug vallen, dan valt ook de angst weg en dan zie je dat wij ook lekker kunnen voetballen en dat gaan we zondag hoop ik ook zien”, zo besluit coach Brys.

Statistieken

Op de tabel van de Jupiler Pro League staat RSC Anderlecht op de zesde plek. De ploeg van coach Kompany heeft twintig punten uit twaalf speelronden gevoetbald. OH Leuven staat op de vijfde plaats met dertien punten. Koploper van de Pro League is Royale Union SG dat 25 punten heeft. Onderaan het rijtje staat Beerschot VA met twee punten.

Head 2 Head

Gerekend vanaf 2011 heeft RSCA in eigen huis nooit verloren van de ploeg uit Oud-Heverlee en Leuven. In 2020 en in 2011 werd het beide keren een gelijkspel. De laatste keer dat RSCA thuis tegen OHL speelde, was in oktober voorbije kalenderjaar. Beide teams scoorden toen tweemaal in het Lotto Park en werden de punten na de reguliere speeltijd gedeeld: 2-2.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Anderlecht heeft geen Europese verplichtingen meer en speelde deze week al in de Belgische bekercompetitie. Van amateurploeg RAAL La Louviere werd gewonnen met 1-7 door het team van trainer Kompany. In de Belgische Pro League werd voorbije weekeinde Beerschot VA met 4-2 verslagen. Voor de match tegen de Beren werd het vier speelronden op rij een gelijkspel voor RSCA in de competitie.

Huidige vorm OH Leuven

OH Leuven kwam deze week ook in actie in de Croky Cup. De ploeg van coach Brys won met 1-2 van Lierse Kempenzonen. OHL zien we dus terug in de volgende ronden van de Belgische beker. In de competitie werd voorbije weekeinde ook gewonnen van Sint Truiden VV met 4-1. Op Den Dreef kreeg de nummer twaalf van de Pro League er goed van langs, maar de vier duels voorafgaand aan deze match tegen STVV leverde slechts drie punten op.

Lappenmand

RSC Anderlecht kan zondag geen beroep doen op Hannes Delcroix. De verdediger van RSCA kampt met een knieblessure.

OH Leuven mistte voorbije matches Kaveh Rezaei door een spierblessure, maar de vraag is of de Iraanse aanvaller er zondag ook niet bij zal zijn.

Prognose

En dan de prognose voor RSCA Anderlecht – OH Leuven. Onze wedtip is een overwinning van Anderlecht: 3-0. Wat is uw voorspelling voor deze Belgische Pro League match?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan bij dit duel in Brussel.

Quoteringen RSC Anderlecht – OH Leuven

De Belgische wedkantoren voorspellen een zege van RSC Anderlecht. Mocht OH Leuven stunten bij Paars-wit, dan ontvangt elke speler die dit vooraf had voorspeld bij de bookies x 8.10 keer het speelbedrag terug.

Een gelijkspel is bij de online wedkantoren een quotering van x 5.60 keer uw speelbedrag waard. Een zege van Anderlecht is goed voor een beloning van x 1.28 keer uw wedbedrag.

De Belgische Pro League match RSC Anderlecht – OH Leuven wordt gespeeld op zondag 31 oktober om 18:30 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. Denkt u de correcte uitslag in te kunnen vullen bij de Belgische wedkantoren? Laat het de bookies vandaag al weten en speel mee met de match van RSCA – OHL via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN