Belgische Pro League: odds voor Royal Antwerp FC – RSC Anderlecht

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
6 november 2021     0 REACTIES

In de Belgische Pro League komen Royal Antwerp en RSC Anderlecht deze zondag in actie in het Bosuil Stadion. De ploegen staan beide in de top zes van de Belgische Pro League en doen weinig onder elkaar. Denkt u juiste te kunnen voorspellen welke ploeg zondag wint? Laat uw voorspelling achter bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en speel voor straffe beloningen.

Brian Priske: “Volledig andere match tegen RSC Anderlecht”

Royal Antwerp beleefde een zware week. In de Europa Conference League werd voorbije donderdag met 0-3 verloren van Fenerbahçe en zondag moet de ploeg van coach Brian Priske klaarstaan voor RSC Anderlecht. Coach Priske heeft er hoe dan ook goesting in. “Ik vind het een mooie wedstrijd en ben heel positief. Dat zal een volledig andere match zijn tegen RSC Anderlecht, met de supporters erbij. Ik verwacht ook dat de groep iets zal willen tonen”, zegt Priske over de ontmoeting met RSCA.

“Wij hebben genoeg kwaliteit”

Ondanks dat Royal Antwerp al uitgeschakeld is in de beker en nu ook Europees voetbal niet vlotjes loopt, wil coach Priske zijn team op wat punten aanscherpen. “Ik heb een goed gevoel bij deze groep, maar het is nu niet stabiel genoeg. Wij hebben genoeg kwaliteit, maar op dit moment komt het er op de sleutelmomenten in wedstrijden niet uit. Zowel individueel als collectief moet het beter”, aldus de Deense coach.

Vincent Kompany: “Antwerp gewoon volwassen ploeg”

RSC Anderlecht heeft een week de tijd zich voor te bereiden op de match op verplaatsing in het Bosuil Stadion. RSCA-coach Vincent Kompany verwacht zondag een zware klus te moeten klaren met zijn mannen. “Antwerp is gewoon een heel volwassen en complete ploeg. Ze beschikken over enkele sleutelelementen die altijd bepalend zijn”, zegt de coach van Paars-wit in zijn persconferentie.

“Energie en frisheid etaleren”

Anderlecht treft zondag een ploeg die drie plaatsen hoger staat dan de ploeg van coach Kompany. “Als Antwerp met zijn sterkste elftal kan blijven aantreden is het niet meer dan logisch dat ze aan de top meedraaien”, zegt de T1 van RSCA die zelf ook veel van zijn team verwacht. “Wij willen energie en frisheid etaleren en tonen wie we echt zijn. Het wordt een erg belangrijke match”, aldus Kompany.

Statistieken

Royal Antwerp staat op de derde plaats van de Belgische Pro League. De ploeg van coach Priske haalde 24 punten uit dertien duels. RSC Anderlecht is de nummer zes in de tabel en heeft 21 punten. Koploper van de Jupiler Pro League is Royale Union SG dat tot nu toe 28 punten uit dertien speelronden haalde.

Head 2 Head

Royal Antwerp ontmoette RSC Anderlecht voor het laatst in mei van dit kalenderjaar. RAFC won toen met 1-0 van Paars-wit. Een ontmoeting eerder werd het nog 1-4 in het Bosuil Stadion voor Anderlecht. In 2019 werd het voor de laatste keer een gelijkspel. In die match werd niet eens gescoord: 0-0.

Huidige vorm Royal Antwerp

De laatste drie matches die Antwerp FC in de Pro League speelde waren de resultaten driemaal verschillend. Van Zulte Waregem werd verloren met 2-1, vervolgens werd het een gelijkspel tegen Club Brugge in Antwerpen: 1-1 en werd voorbije weekeinde met 0-1 gewonnen van Cercle Brugge.

Huidige vorm RSC Anderlecht

De laatste drie competitiewedstrijden van RSC Anderlecht leverde de ploeg van coach Kompany vijf punten op. Voorbije weekeinde werd het een puntendeling tegen OH Leuven 2-2 in Brussel. Daarvoor werd Beerschot VA aan de zegekar geknoopt met 4-2 voor Anderlecht. Bij Sint Truiden VV werd het met 2-2 een gelijkspel.

Lappenmand

Antwerp FC speelt ook tegen Anderlecht zonder Buta. De Portugese verdediger heeft een spierblessure. Birger Verstraete is geschorst en moet een match brommen.

RSC Anderlecht speelt zondag zonder Hannes Delcroix, maar kan verder bogen op een fitte wedstrijdselectie voor de topper tegen Antwerp FC.

Prognose

En dan de prognose voor Royal Antwerp – RSC Anderlecht. Onze wedtip is een gelijkspel in het Bosuil Stadion. Wat is uw voorspelling voor deze Belgische Pro League match?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor de match Royal Antwerp – RSC Anderlecht.

Quoteringen Royal Antwerp FC – RSC Anderlecht

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds hoog in voor de matches in de Belgische Pro League. De hoogste odd van deze match wordt uitgekeerd als Royal Antwerp wint. U kunt maximaal x 3.60 keer uw inleg terugkrijgen bij een zege van RAFC.

Goed nieuws voor u als u wilt inzetten op een gelijkspel. De bookies keren ook een quotering van x 3.60 keer uw wedbedrag uit als de ploegen de punten delen. Een zege van RSC Anderlecht is goed voor een beloning van x 1.95 keer uw speelbedrag.

De Belgische Pro League match Royal Antwerp FC – RSC Anderlecht wordt gespeeld op zondag 7 november om 18:30 uur in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Welke ploeg pakt zondagavond drie punten? Vul uw voorspellingen in bij de bookmakers op VoetbalGokken.be en speel mee voor zeer straffe odds!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN