Belgische Pro League odds voor KAA Gent – Royale Union SG

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
29 oktober 2021     0 REACTIES

In de Belgische Pro League spelen KAA Gent en Royal Union SG deze zondag tegen elkaar. De ploeg uit Gent neemt het in eigen Ghelamco Arena op tegen koploper Royale Union SG. De Buffalo’s hebben de punten hard nodig om terug te raken in de top acht van de Pro League. Welk team wint volgens u? Speel mee via VoetbalGokken.be en scoor straffe pre-odds bij de online wedkantoren!

Hein Vanhaezebrouck: “Royale Union maakt indruk”

Het is voor KAA Gent-coach Hein Vanhaezebrouck dat de T1 van de Buffalo’s in eigen huis tegen Royale Union SG speelt. De coach vergelijkt de tegenstander met andere clubs in de Belgische Pro league. “Union is de verdiende leider, met veruit het beste doelsaldo. Deze ploeg maakt indruk”, zegt Vanhaezebrouck. “Je kan de vergelijking maken met OHL en Beerschot vorig jaar, zij waren ook geweldig gestart. Bij Union heb ik het gevoel dat dit verhaal kan blijven duren als ze gespaard blijven van blessures”, zegt de trainer van Gent.

“Union heeft van niemand schrik”

Coach Vanhaezebrouck verwacht dat de druk een keer gaat opspelen en daar kan zijn ploeg misschien zondag al van profiteren. “Naarmate de competitie voort dendert, gaat de druk wel stijgen. Nu spelen ze ontspannen als promovendus en hebben ze van niemand schrik. Maar er komt een moment dat het om de prijzen zal gaan. Ik sluit Play-off I zeker niet uit, maar het zal niet makkelijk worden. Ze moesten nog nooit met zoveel druk omgaan”, aldus coach Vanhaezebrouck.

Felice Mazzu: “Geconcentreerd aan match Gent beginnen”

De ploeg van coach Felice Mazzu verloor deze week de bekermatch tegen KV Mechelen met 2-1. Voor trainer Felice Mazzu het moment om gefocust te blijven voor de match op verplaatsing bij KAA Gent om niet nog een match binnen een week tijd te verliezen. “We moeten met meer focus en concentratie aan de wedstrijd beginnen, nederig blijven en onze spelfilosofie behouden die we vanaf het begin van het seizoen hadden”,  aldus trainer Mazzu.

“Tegenstanders gaan ons beter kennen”

Voor de ploeg uit Sint Gillis mag het dan wel de eerste trip naar Gent zijn, coach Mazzu verwacht dat Gent-coach Vanhaezebrouck zijn huiswerk heeft gedaan en weet wat zijn team zondag te wachten staat. “We moeten er ook rekening mee houden dat de tegenstanders ons steeds beter gaan kennen. Zo worden onze sterke punten steeds vaker gecounterd en onze zwakke punten worden meer afgestraft. We moeten daar dus ook vooruitgang in boeken”, besluit de T1 van de koploper in de Belgische Pro League.

Statistieken

Met 25 punten staat Royale Union SG op de eerste plaats van de Belgische Pro League. De Ploeg van coach Mazzu haalde 25 punten bij elkaar. KAA Gent staat op de negende plek in de tabel. De ploeg uit Gent heeft zeventien punten en kan met winst op Royale Union terugkeren in de top acht van de Belgische Pro League.

Head 2 Head

Het wordt voor KAA Gent de eerste keer in de clubgeschiedenis dat het in eigen huis tegen Royale Union SG aantreedt. De teams hebben – bij wijze van spreken – sinds mensenheugenis elkaar nimmer bekampt.

Huidige vorm KAA Gent

KAA Gent heeft een reeks van vier ongeslagen matches op rij opgebouwd. De ploeg van coach Hein Vanhaezebrouck won in de Pro League de thuismatch tegen Kas Eupen 2-0 en op verplaatsing bij KRC Genk werd het 0-3. Voorbije woensdag werd er ook in de Belgische beker gewonnen van Belisia Bilzen met 4-0 en moest Partizan er voorbije week aan geloven in de Conference League: 0-1. KAA Gent verdedigt komende week de eerste plaats in Groep D door thuis tegen Partizan te spelen.

Royale Union SG

Royale Union SG staat eerste in de competitie, maar werd voorbije dinsdag al vroegtijdig uitgeschakeld in de Croky Cup. De ploeg van coach Mazzu was niet opgewassen tegen KV Mechelen. In het AFAS Stadion verloor Union met 2-1 van KVK. Eind september verloor Union SG ook al de competitiematch tegen Royal Antwerp FC met 1-2. Daarna volgde drie overwinningen op rij: Cercle Brugge 0-3, RFC Seraing 4-2 en KAS Eupen 2-3.

Lappenmand

KAA Gent kan zondag waarschijnlijk nog niet beschikken over Darko Lemajic. De 28-jarige aanvaller is twee weken geleden geblesseerd geraakt.

Royale Union SG kan niet beschikken over middenvelder Senne Lynen. Twee weken terug liep de middenvelder een knieblessure op.

Prognose

En dan de prognose voor KAA Gent – Royale Union SG. Onze wedtip is een gelijkspel 2-2. Wat is uw voorspelling voor deze Belgische Jupiler Pro League match.

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan bij KAA Gent – Royale Union SG.

Quoteringen KAA Gent – Royale Union SG

De Belgische wedkantoren schalen de quotering voor een gelijkspel het hoogst in voor deze match. U kunt maximaal x3.30 keer uw wedbedrag terugverwachten als Gent en Union de punten delen.

Een zege van de Buffalo’s staat op x2.37 keer uw wedbedrag ingedeeld in het 1×2 spelsysteem. Verwacht u een overwinning van Royale Union? Dan kunt u x2.80 keer uw wedbedrag terugkrijgen als uw voorspelling de juiste is.

De Belgische Pro League match KAA Gent – Royale Union SG wordt gespeeld op zondag 31 oktober om 21:00 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Winnen de Buffalo’s de eerste ontmoeting met Union SG in eigen huis? Of gaat de koploper met drie punten terug naar Sint Gillis? Voorspel en win straffe beloningen bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN