Belgische Pro League odds: St. Truiden VV thuis tegen Royal Antwerp FC

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
20 november 2021     0 REACTIES

Dit weekeinde wordt de Jupiler Pro League herpakt en deze zondag spelen St. Truiden VV en Royal Antwerp FC tegen elkaar op Stayen. Royal Antwerp staat tweede in de Belgische Pro League en speelt bij de nummer elf uit Sint Truiden. De Belgische wedkantoren verwachten dat Antwerp FC de beste papieren voor deze speelronde heeft. Verwacht u dit ook? Bij VoetbalGokken.be vindt u bookmakers die stuk voor stuk straffe quoteringen klaar hebben staan!

Bernd Hollerbach: “Royal Antwerp heeft veel kwaliteiten”

Sint Truiden VV snakt naar punten om niet verder te zakken op de ranglijst van de Jupiler Pro League. Na een paar weken rust door de WK kwalificatiecampagne wil STVV-coach Bernd Hollerbach snel herpakken. “Na de interlandbreak kunnen we een nieuwe start nemen”, aldus Hollerbach die met Royal Antwerp een sterke tegenstander verwacht te ontmoeten op Stayen. “Dat is een ploeg met veel kwaliteiten”, zegt de coach van STVV.

“Wakker blijven en strijd leveren”

Voor de interlands haalde STVV uit vier matches twee punten en daar moet volgens coach Hollerbach snel verandering in komen. “Niemand kan het zich veroorloven even een slaapje te doen. Iedereen moet wakker blijven en strijd leveren om erbij te zijn. We moeten nu vol gas geven”, aldus de Duitse trainer van Sint Truiden VV.

Brian Priske: “Winnen maakt alles makkelijker”

Royal Antwerp draait mee in de top drie van de Belgische Pro League, maar verder gaat het de ploeg van coach Brian Priske niet best af. In de Europa League staat de ploeg er niet best voor en RAFC is al uitgeschakeld in de Belgische beker. De pijlen zijn dan ook gericht op de Belgische competitie. Een zege op Stayen zal daarbij helpen zegt Priske: “Winnen maakt altijd alles makkelijker”, knipoogt de coach. “Tegelijk wil ik opmerken dat we momenteel tweede staan in het klassement. Zo slecht is dat nu ook weer niet.”

“Het samenspel moet beter”

Club Brugge staat derde en heeft evenveel punten als Royal Antwerp. De concurrentiedruk is dus hoog weet de coach. “Antwerp is ambitieus en daar hoort nu eenmaal druk bij. Ik wil altijd winnen en blijf gewoon doen zoals altijd”, aldus de T1 van The Great Old die nog wat verbeterpunten wil doorvoeren voordat het naar Sint Truiden reist. “Het samenspel moet beter. Ook in sommige andere wedstrijden zorgden we eigenlijk voor te weinig gevaar. Daar moeten we aan werken”, zo besluit coach Priske.

Statistieken

Royal Antwerp FC is met 27 punten de nummer twee in het rijtje van de Belgische Pro League. Club Brugge staat op de derde plaats met evenveel punten als The Great Old. Royale Union Saint Gillis staat nog altijd op de eerste plaats en heeft inmiddels 31 punten bij elkaar geraapt. Op de elfde plek met achttien punten staat Sint Truiden VV.

Head 2 Head

De laatste keer dat Royal Antwerp op bezoek was bij St. Truiden leverde dat drie punten op. Op 21 februari dit jaar zegevierde RAFC met 2-3 van STVV. Een bezoek eerder werd het nog een gelijkspel 1-1 op Stayen. In september 2018 won STVV voor de laatste keer in eigen huis van Royal Antwerp. In dat seizoen werd het 2-0 voor de ploeg uit Sint Truiden.

Huidige vorm St. Truiden VV

Sint Truiden VV wist voor de WK kwalificatie matches van De Rode Duivels te zegevieren van KV Mechelen met 0-1. Het ene doelpunt kwam door een owngoal van KVM-speler Lucas Bijker en dat kwam de ploeg uit Mechelen duur te staan. Voor deze match had de ploeg van coach Hollerbach tweemaal verloren en tweemaal een gelijkspel uit het vuur gesleept. Van Club Brugge 1-2 en OH Leuven 4-1 werd verloren. De matches tegen RSC Anderlecht 2-2 en KV Oostende 1-1 leverde STVV in totaal twee punten op.

Huidige vorm Royal Antwerp FC

Royal Antwerp FC won haar laatste competitiematch met 2-0 van RSC Anderlecht. Ook werd Cercle Brugge op Jan Breydel verslagen met 0-1. De ploeg van coach Priske staat tweede in de competitie, maar werd eind oktober al vroeg in het seizoen uitgeschakeld in de Belgische beker. Het was Westerlo die RAFC overwon met 2-1. Ook in de Europa League gaat het Antwerp FC niet voor de wind. Twee weken geleden wist het niet te winnen van Fenerbahçe in het Bosuil Stadion (0-3) en staat daardoor vierde in de groep.

Lappenmand

Voor de thuismatch tegen RAFC mist STVV-coach Mory Konate (voetblessure) en Stan van Dessel (knieblessure). Robert Bauer is geschorst.

Royal Antwerp komt zonder verdediger Buta (spierblessure) naar Sint Truiden. Ook Sander Coopman zal er door een gescheurde kruisband niet bij zijn.

Prognose

En dan de prognose voor Sint Truiden VV – Royal Antwerp FC. Onze wedtip is een zege van Antwerp FC 1-2. Wat is uw voorspelling voor deze Belgische Pro League match?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze competitiewedstrijd op Stayen.

Quoteringen Sint Truiden VV – Royal Antwerp FC

De Belgische wedkantoren hebben de quoteringen gelijkwaardig ingedeeld. Dat betekent dat de inleg op de juiste voorspelling het dubbele waard wordt. Een gelijkspel krijgt de hoogste pre-odd mee. U kunt gemiddeld x 3.60 keer het speelbedrag terugkrijgen bij een puntendeling op Stayen.

Een zege van Sint Truiden VV staat genoteerd op een beloning van x 2.75 keer uw inleg. In het 1X2 spelsysteem krijgt iedere speler die winst van RAFC had voorspeld x 2.49 keer de inleg terug als Royal Antwerp wint.

De Jupiler Pro League match Sint Truiden VV – Royal Antwerp FC wordt gespeeld op zondag 21 november om 16:00 uur op Stayen te Sint Truiden. Wilt u ook meespelen met deze match? Laat dan uw voorspelling(en) achter bij de Belgische wedkantoren en maak een goede deal met de Belgische wedkantoren waar u kunt spelen op de Jupiler Pro League matches!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN