Belgische Pro League odds: KAA Gent – Sportging Charleroi

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
11 september 2021     0 REACTIES

Deze zondag gaat KAA Gent tegen Sporting Charleroi spelen in de zevende speelronde van de Jupiler Pro League. De Buffalo’s treden in eigen Ghelamco Arena aan tegen de ploeg uit Charleroi. Het gaat zondag weeral om drie punten en de Belgische wedkantoren belonen u graag op torenhoge bonussen als u de juiste voorspelling achter laat bij de bookies. Voorspel en win de strafste odds via VoetbalGokken.be!

Hein Vanhaezebrouck: “Thuis moeten we winnen van Charleroi”

Voor de interlands van de Rode Duivels wist KAA Gent regerend kampioen Club Brugge met 6-1 te verslaan. Een legendarische zege dat volgens Gent-coach Hein Vanhaezebrouck ook tegen Sporting Charleroi haalbaar moet zijn. “Het is duidelijk dat we dit soort thuiswedstrijden moeten winnen. Wij zijn klaar voor de match tegen Charleroi”, zegt trainer Vanhaezebrouck in zijn persconferentie.

“Hard blijven werken”

Dat Club Brugge werd verslagen wil volgens de coach van Gent niet zeggen dat er geen ploeg meer is die kan winnen van Gent in de Ghelamco Arena. “We moeten nog steeds hard werken. Ik ken de kwaliteit van mijn fractie en die van onze tegenstander van de dag. En ik weet dat er nog werk aan de winkel is”, aldus coach Vanhaezebrouck.

Edward Still: “Gent wordt een ferme uitdaging”

Met de nieuwbakkencoach Edward Still aan het roer is Charleroi inmiddels naar de zeven de plaats van de Jupiler Pro League gestegen. De laatste match voor de interlands werd met 5-2 gewonnen van Beerschot VA, maar coach Still wil meer. “Wie denkt dat het makkelijk gaat worden, is verkeerd bezig. Gent wordt een ferme uitdaging voor ons”, blikt de coach van de Zebra’s vooruit naar de match op verplaatsing in Gent.

“We gaan naar Gent om te winnen”

De trainer van Sporting Charleroi ziet vooruitgang in zijn team en wil dat in de match tegen Gent ook terugzien. Voorbije seizoen kregen de Zebra’s geen kans in Gent. Still heeft vertrouwen in de heenmatch van dit seizoen. “Verdedigend hebben we onze draai gevonden, en van daaruit zullen we ons aanvallend steeds beter ontwikkelen. We gaan erheen om te winnen”, besluit de coach van Sporting Charleroi.

Statistieken

Zoals gezegd staat Sporting Charleroi op de zevende plek van de Jupiler Pro League. Het team van coach Still raapte tien punten bij elkaar. Dat is twee punten minder dan de huidige koploper, Royal Union Sint Gillis dat twaalf punten heeft. KAA Gent staat op de elfde plek met zeven punten en houdt daarmee RSC Anderlecht één plaatsje onder zich.

Head 2 Head

KAA Gent zegevierde voorbije seizoen met 4-0 van Sporting Charleroi. In deze PO2-match geraakte Gent viermaal het net van de Zebra’s. Een seizoen eerder wist het team uit Charleroi met 1-4 te winnen van Gent. In 2018 was het ook Sporting Charleroi die in de Ghelamco Arena aan het langste eind trok: 0-1. In 2019 zegevierde Gent terug met 2-1.

Huidige vorm KAA Gent

Na de 6-1 overwinning op Club Brugge zit het zelfvertrouwen er goed in bij het team van coach Vanhaezebrouck. Enkele dagen voor het treffen met de Bruggenaren werd in de Conference League het Poolse Rakow in de Ghelamco Arena verslagen met 3-0. Hierdoor mag Gent komende week de groepsfase van dit nieuwe Europese toernooi starten met een wedstrijd bij FC Flora Tallinn.

Huidige vorm Royal Charleroi Sporting Club

Charleroi wist de eerste match van het competitieseizoen meteen te zegevieren. Bij KV Oostende op bezoek werd het 0-3 voor de ploeg van trainer Still. Daarna volgden een viertal matches die een gelijkspel eindigden. Het gaat hier om de thuisduels tegen Sint Truiden VV (0-0) en Royal Antwerp FC (1-1) en de matches op verplaatsing bij OH Leuven (1-1) en Zulte Waregem (2-2). De laatste match werd gewonnen met 5-2 van Beerschot VA.

Lappenmand

Tot zover bekent kan coach Vanhaezebrouck zondag tegen Charleroi over een fitte selectie beschikken.

Ook coach Still heeft geen geblesseerden binnen zijn selectie. De spelers Ken Nkuba (gescheurde kruisband) en Steeven Willems (geopereerd aan achillespees) zijn al lange tijd uit de roulatie.

Prognose

En dan de prognose voor AA Gent – Sporting Charleroi. Onze wedtip is 2-1 voor AA Gent. Wat is uw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan.

Quoteringen AA Gent – Sporting Charleroi

De Belgische wedkantoren verwachten dat Gent na Club Brugge ook Charleroi aan de zegekar knoopt. De hoogste odd wordt namelijk gehanteerd als Sporting Charleroi wint. Uw inleg op winst van de Zebra’s wordt x 5.05 keer meer waard als u gelijk krijgt.

De quotering bij een gelijkspel staat op x 4.15 keer uw speelbedrag en dat is niet veel minder dan een zege van Charleroi in het 1X2 spelsysteem oplevert. Wilt u op Gent wedden in de pre-fase? Dan kunt u maximaal x 1.56 keer uw inleg terugverdienen als de Buffalo’s winnen.

De Jupiler Pro League match KAA Gent – Royal Charleroi Sporting Club wordt gespeeld op zondag 12 september om 16:00 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Denkt u te weten wat de uitslag wordt van deze match? Laat u dan niet tegenhouden en zet in op uw favoriet van dit duel via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN