Belgische Pro League match Sint Truiden VV – Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
26 oktober 2021     0 REACTIES

Deze zaterdag speelt Sint Truiden VV op eigen Stayen tegen Club Brugge. De ploeg uit Sint Truiden staat vijftiende in de Belgische Pro League en neemt het op tegen de nummer twee. Denkt u dat Club Brugge komt zegevieren in de Hel Van Stayen of weet Sint Truiden VV te winnen voor eigen publiek? Laat uw voorspelling(en) achter bij de Vlaamse bookmakers op VoetbalGokken.be!

Bernd Hollerbach: “Tegen Club Brugge bittere pil wegspoelen”

Sint Truiden VV had het voorbije weekeinde erg zwaar in de match op verplaatsing bij OH Leuven. De ploeg van coach Bernd Hollerbach verloor er met 4-1, maar moet de rug snel rechten voor de komst van Club Brugge. Zaterdag wordt de match tegen de Bruggenaren gespeeld op Stayen. Coach Hollerbach: “Dit is een bittere pil voor ons, maar we moeten door. Onze volgende match in de bekermatch tegen RFC Seraing en dan volgt de thuismatch al tegen Club Brugge”, zegt de coach van STVV.

“Voluit voor vechten”

In de Pro League werden al drie matches op rij niet gewonnen door STVV en volgens de coach moet daar snel verandering in komen, maar is het duel met Club Brugge daar geschikt voor? “We moeten er voluit voor vechten. Zonder angst voetballen en druk naar voor zetten. We spelen thuis en moeten wat laten zien”, zegt de Duitse coach van Sint Truiden.

Philippe Clement: “Sint Truiden weer een heel andere match”

Met de Belgische bekermatches en de Champions League heeft Club Brugge het deze week en volgende week erg druk. De match tegen Sint Truiden VV valt daar precies tussen. Club Brugge-coach Philippe Clement maakt zijn team gereed. “Tegen Sint Truiden volgt zaterdag weer een heel andere match. We moeten er vooral voor zorgen dat de spelers elke keer superscherp en superfit zijn. Door het drukke programma zal het de komende weken onmogelijk zijn om met dezelfde elf te spelen. We moeten gewoon match per match alles geven”, zegt de coach van Club Brugge in zijn persconferentie.

“Tegenstander uit verband spelen”

Om op alle fronten goed te presteren wil coach Clement gebruikmaken van al zijn spelers. “We beschikken over veel technische kwaliteiten, maar het is kwestie van die gezamenlijk uit te spelen. Daaraan zijn we al maanden hard aan het werken. Dat is ook nodig om elke tegenstander uit verband te spelen”, zo besluit de coach van Blauw-zwart.

Statistieken

Na twaalf speelronden staat Club Brugge op de tweede plek van de Belgische Pro League. De ploeg van coach Clement heeft 23 punten en dat zijn er twee minder dan van koploper Royal Union SG. Sint Truiden VV vinden we terug op plek twaalf. De ploeg van coach Hollerbach heeft 15 punten bij elkaar gevoetbald.

Head 2 Head

Voorbije seizoen wist Club Brugge nipt te winnen op Stayen. De ploeg van coach Clement won met 1-2. Die cijfers werden een match eerder ook geboekt in Sint Truiden. De laatste keer dat STVV in eigen huis won, was in juli 2015. Het werd toen ook 2-1, maar dan in het voordeel van de Kanaries.

Huidige vorm Sint Truiden VV

Sint Truiden verloor voorbije zondag met 4-1 van OH Leuven. De ploeg van coach Hollerbach werd weggespeeld door de nummer vijftien in het rijtje. Een week eerder werd het in eigen huis een gelijkspel 2-2 tegen RSC Anderlecht. Ook van KV Oostende werd begin oktober niet gewonnen: 1-1. Het team van coach Hollerbach won haar laatste wedstrijd eind september van Standard Luik: 1-2.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge speelde voorbije week een loodzware match tegen Manchester City. De Champions League match werd met 1-5 verloren van The Cityzens. Komende week spelen de Bruggenaren in Manchester tegen City.

In de jongste speelronde ging de ploeg van coach Clement op bezoek bij Royal Antwerp FC. In het Bosuil Stadion werd het een gelijkspel tegen de nummer de nummer drie in het rijtje van de Pro League. Een week eerder won Blauw-zwart nog met 2-0 van KV Kortrijk op Jan Breydel.

Lappenmand

Sint Truiden VV mist zaterdag tegen Club verdediger Junior Pius, middenvelder Stan Van Dessel en aanvaller Yuma Suzuki. Het drietal verblijft in de lappenmand van STVV. Verdediger Toni Leistner is geschorst door twee keer geel en moet een match brommen.

Bij Club Brugge zijn er geen basisspelers die door een blessure niet meereizen naar Sint Truiden. Wel blijft Standley Nsoki achter in Brugge. De 22-jarige verdediger is geschorst door tweemaal geel.

Prognose

En dan de prognose voor Sint Truiden VV – Club Brugge. Onze wedtip is een overwinning van Club Brugge 1-3. Wat is uw voorspelling voor deze Belgische Jupiler Pro League match.

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan bij Sint Truiden – Club Brugge.

Quoteringen Sint-Truiden VV – Club Brugge

In het 1X2 bookmakers systeem staat de hoogste quotering bij een zege van Sint Truiden VV. U kunt gemiddeld x 5.40 keer de inleg verdienen als STVV zaterdag wint van Club.

Verwacht u een gelijkspel op Stayen? Dan kunt u maximaal  x 4.05 keer uw speelbedrag terugverdienen als de ploegen de punten delen.

Bij een zege van Club Brugge kunnen Belgische voetbalpunters gemiddeld een maximale bookmakers bonus van x 1.54 keer het gekozen speelbedrag binnen halen. Bent u straks de primus bij St. Truiden – Club Brugge?

De Belgische Pro League match Sint Truiden VV – Club Brugge wordt gespeeld op zaterdag 30 oktober om 20:45 uur op Stayen te Sint Truiden. Verwacht u een overwinning van Blauw-zwart of speelt u op een zege van STVV? Bij VoetbalGokken.be vindt u de bookmakersdeals met de strafste pre-match quoteringen voor deze Belgische Pro League topper!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN