Belgische Pro League match Royale Union SG – KAA Gent

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 december 2021     0 REACTIES

Kerstmis is nog maar net achter de rug als Royale Union SG en KAA Gent alweer in actie schieten in de Belgische Pro League. De koploper van de Jupiler Pro League treft de ploeg uit Gent in Stade Joseph Marien. Heeft u goesting om na het kerstmaal te gaan wedden bij de Belgische wedkantoren? Dan is dit een match waar u straffe pre-odds kunt vinden via VoetbalGokken.be!

Felice Mazzu: “Gent zit in beste vorm van seizoen”

Royale Union SG gaat als winterkampioen de jaarwende in. De ploeg van coach Felice Mazzu heeft zes punten meer dan Club Brugge dat op de tweede plek staat. Union ’60 speelt zondag thuis tegen KAA Gent en dat is volgens coach Mazzu een sterke tegenstander. “We sluiten het jaar af tegen Gent dat in zijn beste vorm van het seizoen zit en de overwinningen aan elkaar rijgt”, zegt coach Mazzu op de wekelijkse persconferentie.

“Naar onszelf kijken”

KAA Gent staat op de vijfde plaats, maar dat wil volgens coach Mazzu weinig zeggen over de winkansen van zijn team. “Wij moeten gewoon naar onszelf kijken en niet beginnen te zeggen: we spelen vandaag tegen de vierde van het klassement, morgen tegen de zesde en binnenkort tegen de zeventiend. Onze doelstelling is om elke wedstrijd aan te vatten met enorm veel respect voor de tegenstander zonder rekening te houden met het klassement”, aldus coach Mazzu.

Hein Vanhaezebrouck: “Zondag tegen Union wordt goede test”

AA Gent neemt het in de laatste speelronde op tegen de koploper van de Belgische Pro League. Volgens Gent-coach Hein Vanhaezebrouck heeft Union niet alleen de beste achterhoede, maar ook de beste aanval. “Zondag spelen we tegen de twee beste spitsen van het land. Dat wordt dus een goede test”, bevestigt de coach van AA Gent zijn mening.

“We moeten nu volhouden”

Ook Gent wint de jongste weken veel matches en dat wil coach Vanhaezebrouck zondag in Sint Gillis ook graag zien gebeuren. “We blijven maar gaan. Nu moeten we dat volhouden”, zegt de T1 van de Buffalo’s. Voor de laatste keer in 2021 hoopt Vanhaezebrouck op zijn team te kunnen rekenen. “Het hele team zet druk, houdt focus en reageert scherp. Ik heb er vertrouwen in”, besluit de coach van AA Gent de vooruitblik op de match tegen Union.

Statistieken

Met 46 punten is Royale Union SG fier leider in de Belgische Pro League. De ploeg van coach Mazzu heeft zes punten voorsprong op de nummer twee Club Brugge. Union goalgetter Deniz Undav is met zestien goals bovendien ook nog eens topscoorder van de Jupiler Pro league.

KAA Gent is de nummer vijf in de huidige competitiestand. De ploeg van coach Vanhaezebrouck heeft voor Kerstmis 33 punten bij elkaar geraapt.

Head 2 Head

Op de laatste dag van oktober speelden de teams voor de laatste keer tegen elkaar. Het duel werd toen in de Ghelamco Arena te Gent gespeeld en Union ’60 kwam daar op verplaatsing met 0-2 zegevieren. Dante Vanzeir en Teddy Teuma maakten de goals voor Royale Union.

Huidige vorm Royale Union SG

Op 26 november verloor de ploeg van coach Mazzu met 1-3 van OH Leuven, maar na die match herpakte Union ’60 zich snel. Zo werden de matches tegen St. Truiden 1-2, KV Mechelen 2-0, SV Zulte Waregem 0-2 en Cercle Brugge 3-2 allen gewonnen. Eind oktober werd de ploeg uit Sint Gillis uit de Belgische beker geknikkerd door KV Mechelen dat met 2-1 wist door te bekeren.

Huidige vorm KAA Gent

Voorbije zaterdag zegevierde KAA Gent met 2-1 van St. Truiden. De ploeg van coach Vanhaezebrouck liet midweeks punten liggen bij KV Mechelen dat met 4-3 net iets te sterks was voor de Buffalo’s. Van KRC Genk werd er dat weekeinde wel gewonnen. Gent zegevierde in de Ghelamco Arena met 1-0 van de Genkies. Ook overwinterd AA Gent in de Europa Conference League.

Lappenmand

Royale Union SG moet Senne Lynen nog missen voor de match tegen KAA Gent. De ploeg van coach Mazzu is verder blessurevrij.

Coach Vanhaezebrouck kan met een fitte basisselectie naar Sint Gillis, tenminste als alle spelers de kerstvieringen goed doorgeraakt zijn.

Prognose

En dan onze prognose voor de match Royale Union SG – KAA Gent. Onze wedtip is een overwinning van Royale Union 2-1. Wat is uw voorspelling voor dit duel in het Stade Joseph Marien?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze laatste Jupiler Pro League speelronde van 2021.

Quoteringen Royale Union SG – AA Gent

De Belgische wedkantoren hebben de quoteringen het hoogst ingedeeld bij een gelijkspel. U kunt maximaal x 3.60 keer de inleg scoren als Union SG en Gent de punten delen in Stade Joseph Marien.

Een overwinning van KAA Gent levert in het 1X2 spelsysteem nog iets meer euro’s op dan een zege van Union ’60. Winnen de Buffalo’s dan kunt u x 3.20 keer de inleg verdienen. Bij een zege van Royale Union staat die quotering op maximaal x 2.16 keer het speelbedrag.

De Belgische Pro League Royale Union SG – KAA Gent wordt gespeeld op zondag 26 december om 18:30 uur in Stade Joseph Marien te Brussel. Wilt u knallend het jaar uit met een bonus van de Belgische wedkantoren? Speel dan mee via VoetbalGokken.be en vul vandaag al de juiste voorspelling in voor dit duel!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN