Belgische Pro League: Club Brugge krijgt bezoek van Beerschot

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
20 augustus 2021     0 REACTIES

Deze zondag speelt Club Brugge in de Jupiler Pro League een thuismatch tegen Beerschot VA. Op Jan Breydel zijn drie punten te rapen en welke ploeg gaat dat volgens u doen? De bezoekers uit Antwerpen hebben nog geen driepunter geboekt dit seizoen. De Belgische wedkantoren voorspellen dat de Bruggenaren de punten thuis houden, maar wat denkt u? Voorspel en win met VoetbalGokken.be!

Philippe Clement: “Beerschot moet geen cadeaus verwachten”

Club Brugge speelt zondag voor de derde keer dit seizoen op Jan Breydel en Beerschot VA is dan de tegenstander. Voor Club coach Philippe Clement is een match tegen Beerschot altijd iets bijzonder, omdat de coach als speler voor de ploeg uitkwam. “Willen of niet, zo’n match tegen de ploeg waar mijn spelerscarrière begon en eindigde, zorgt voor een dosis nostalgie”, zegt Clement die zondag wel drie punten voor de neus van de Beren wil wegsnaaien. “ Ze moeten geen cadeaus verwachten.”

“We worden sneller en explosiever”

Voorbije weekeinde speelde de Bruggenaren de beste match van het seizoen. Van Zulte Waregem werd met 0-4 gewonnen. Volgens coach Clement komt zijn team terug in vorm. “Ik ben tevreden over de combinaties, de diepgang in ons spel en de kracht die terug in de benen begint te komen. We beginnen terug sneller en explosiever te worden. Bovendien beginnen we ook meer stabiliteit te houden als ploeg. Als je daarnaast ook goed voetbalt, dan ga je nog veel mooie momenten beleven”, belooft de coach van Club Brugge.

Peter Maes: “Veel drang en durf tonen bij Brugge”

Bij K Beerschot VA nam Peter Maes voorbije zomer het stokje over van coach Will Still die zijn carrière voortzet in de Franse Lique1. Met Maes aan het roer loopt het nog altijd stroef bij Beerschot en dan staat er ook nog een loodzware match op verplaatsing in Brugge op het programma. Maar de coach van Beerschot laat zich niet gek maken. “We moeten tegen Club Brugge vooral veel drang en durf tonen”, vindt coach Maes.

“Alles is meegenomen”

Voorbije jaar wist Beerschot ook te zegevieren op Jan Breydel van Club. De coach wil dat zijn team van eigen kracht uitgaat. “Het is onnodig ons in de rol van underdog te wentelen. We gaan echt wel voor een resultaat tegen Club. Alles wat we tegen hen pakken, is meegenomen. We gaan van onze eigen kracht uit”, besluit de nieuwbakkencoach van Beerschot.

Statistieken

Na vier speelronden staat Club Brugge op de derde plek van de Jupiler Pro League. De Bruggenaren hebben acht punten bij elkaar geraapt. Union Sint Gillis en KV Oostende staan twee plaatsen boven The Blue Army met negen punten.

Beerschot VA staat (nog) onderaan het rijtje van achttien. Het team van trainer Maes haalde één punten binnen uit vier matches.

Head 2 Head

Voorbije seizoen kwam Beerschot VA zegevieren op Jan Breydel. Precies een jaar geleden werd het 0-1 voor de Beren in Brugge. De Oostenrijker Raphael Holzhauser maakte destijds de enige treffer in die match.

In de jongste zomerbreak oefenden de teams nog tegen elkaar. De match van eind juni eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Huidige vorm Club Brugge

De Bruggenaren kregen de wind van voren toen het twee weken geleden een gelijkspel werd in de derby tegen Cercle Brugge: 1-1. Voorbije weekeinde werd er dan toch weer gewonnen. Brugge zegevierde met 0-4 op SV Zulte Waregem. Dit was ook de eerste match waarin het team van coach Clement er flink op los scoorden. In de eerste twee matches van het seizoen was daar nog geen sprake van en leek het vet van de soep bij de spitsen. Het werd  0-1 bij Union Sint Gilles en 2-2 in eigen huis tegen KAS Eupen. Bijgevolg kwam de kritiek maar die verstomde na de jongste speelronde ferm.

Huidige vorm Beerschot VA

Beerschot leed voorbije weekeinde de derde nederlaag van dit nog prille competitieseizoen. Standard Luik kwam met 0-1 zegevieren in het Olympisch Stadion. Een week eerder wist ook Union Sint Gillis drie punten te rapen in Antwerpen: 0-3. Thuis werd ook van Cercle Brugge verloren:0-1. De match die een punt opleverde, was de match op verplaatsing bij KAA Gent: 2-2.

Lappenmand

Club Brugge speelt zondag zonder Eduard Sobol. De linkervleugelverdediger kreeg voorbije weekeinde zijn tweede gele kaart voorgeschoteld en moet een match brommen. Bij Beerschot zijn geen blessuren of schorsingen te melden, dus daar mag de gebruikelijke basiself verwacht worden.

Prognose

Met de ruime zege op Zulte Waregem denken wij dat Club Brugge de zaken terug op de rit heeft. De ploeg uit Antwerpen worstelt nog met de vorm. Verliezen van Beerschot, daar zal het wat ons betreft dan ook niet van komen.

Onze wedtip is 2-0 voor de regerende Belgische titelhouder. In onderstaand odds-overzicht vindt u een indicatie van de maximale quoteringen die de Belgische wedkantoren voor u gereed hebben staan.

Quoteringen Club Brugge – Beerschot VA

De Belgische wedkantoren laten er geen gras over groeien, Club Brugge wint zondag van Beerschot. De hoogste quotering keren de bookmakers dan ook uit als zij het helemaal mis hebben. Wint Beerschot? Dan kunt u met een quotering van x12.25 keer uw inleg flink cashen.

Nog meer hoge pre-odds vindt u bij een gelijkspel. Gaan de Bruggenaren de punten delen met de Beren? Dan wordt u x6.55 keer het speelbedrag beloond. Een zege van Blauw-zwart staat genoteerd op x1.18 keer uw speelbedrag.

De Jupiler Pro League match Club Brugge – Beerschot VA wordt gespeeld op zondag 22 augustus om 18:30 uur op Jan Breydel te Brugge. Denkt u ook dat de Bruggenaren zegevieren of gaan de Beren het tij keren? Voorspel de match en win straffe bookmakers bonussen via de betrouwbare partners van VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN