Bekerwedstrijd Club Brugge tegen Lokeren

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
1 december 2015     0 REACTIES

Aanstaande donderdag gaat de achtste finale van de Belgische bekerwedstrijd van start. Club Brugge en Lokeren treffen elkaar op het veld van het Jan Breydelstadion. Om in deze ronde van het bekertoernooi te komen moest Club Patro Eisden uit Maasmechelen verslaan. Voor Lokeren was het voetbalvereniging Acren die na de wedstrijd de biezen kon pakken.

Club Brugge terug naar de top

Club Brugge heeft in de 1/16de finales van de Belgische beker gemakkelijk gewonnen van Patro Eisden. De West-Vlamingen haalden met 0-4 de zege binnen. Twee goals waren van Hans Vanaken. Dit waren ook meteen de eerste doelpunten die Vanaken maakte voor Club Brugge. De overige twee doelpunten waren van Thomas Meunier en Jelle Vossen.

Niet alleen in de bekerwedstrijden boekt Club de laatste tijd vooruitgang. Ook in de Jupiler Pro League krabbelt de club van oefenmeester Michel Preud`homme weer op. Volgens de trainer heeft dit vooral te maken met de terugkeer van veel spelers die lange tijd in de lappenmand bleven. Enkele spelers heeft de oefenmeester wat bijgeschaafd en ook dit zal nu te merken zijn binnen het team. De club die vorig jaar de beker heeft gewonnen lijkt weer teruggekeerd te zijn. “Wat mij het gelukkigst maakt, is spelers zien evolueren”, verrast Preud’homme. “Het mooiste voorbeeld is wellicht Víctor Vázquez , die anders is gaan voetballen. Dat zag je vooral vorig seizoen, toen hij in supervorm was. Ook voor Lior Refaelov geldt dat.”

“Ik probeer spelers te verbeteren”

Ook aan twee andere Bruggelingen heeft Preud’homme flink gesleuteld. “Toen Ruud Vormer bij Club belandde, was hij een 6 die altijd voor de verdediging bleef staan. Nu infiltreert en scoort hij. Claudemir begint dat nu ook te doen. Ik probeer spelers te verbeteren”, zegt de oefenmeester. Spits Jelle Vossen was afgelopen weekend matchwinner in het duel tegen KV Mechelen, de angstgegner voor de Bruggenaren. Hij kijkt met vertrouwen uit naar het bekerduel: “Ik ben heel tevreden met mijn twee goals en uiteraard de overwinning tegen Mechelen. Club is aan het groeien, we leggen de laatste weken goeie resultaten op de mat.”

Preud’homme waarschuwt echter voor te veel optimisme. Eerder dit jaar liet hij optekenen dat Lokeren in de Top-6 van België thuishoort: “Het blijft een moeilijke en goede ploeg. Het gros van de kern lang met elkaar samenspeelt en ze ook over een trouwe en goede coach beschikken. Hun basiselftal ondergaat wekelijks amper wijzigingen. De automatismen zijn er ingeslepen.”

Lokeren

Bij Lokeren regende het doelpunten in de wedstrijd tegen Arcen. Er werd in deze bekerwedstrijd een eindscore van 6-2 voor Lokeren genoteerd. Lokeren haalde in de competitie, sinds de aanstelling van voormalig bondscoach Georges Leekens, al 7 punten uit drie duels. Hiermee tankte de ploeg vertrouwen voor het bekerduel tegen Club Brugge.

De uitwedstrijd tegen Charleroi werd afgelopen weekend ook winnend afgesloten, hetgeen de spelers en technische staf nog meer positief vooruitzicht gaf voor de wedstrijd van aanstaande donderdag. Georges Leekens: “We verdienen deze overwinning. De 1-2 is een juiste uitslag, al misten we zelf nog wat veel kansjes. Het kan in Charleroi soms een heksenketel zijn, maar we hebben het stadion redelijk stil gehouden. Dat is een teken dat we het goed gedaan hebben. Ik denk dat we klaar zijn voor de bekermatch tegen Club Brugge.”

Pre-wedstrijd quoteringen

De wedkantoren zijn overtuigd dat Club Brugge de winnaar van deze bekerwedstrijd zal zijn. De odds liegen er niet om. Winst voor de Bruggenaren wordt met een x 1.40 beloond. Winst voor Lokeren heeft met x 6.50 de hoogste odd van deze wedstrijd in de macht. Een gelijkspel kan natuurlijk ook gebeuren. De notering hiervoor is met x 4.20 behoorlijk interessant.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De bekerwedstrijd Club Brugge – KSC Lokeren wordt gespeeld op donderdag 3 december om 20:45 uur in het Jan Breydelstadion te Brugge. Doe mee! Speel op uw favoriet in deze bekerwedstrijd en zorg dat uw eerste sinterklaascadeau al binnen is. Pak uw voordeel bij Betfirst en krijg een spectaculaire bonus van 60 euro! Schrijf u hier in bij Betfirst.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN