Anderlecht zoekt troost bij Charleroi

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
19 januari 2016     0 REACTIES

Anderlecht kent zijn eerste teleurstelling van het jaar al. De hervatting van de Jupiler Pro League leverde een 0-2 nederlaag op voor Paarswit. Regerend landskampioen AA Gent was met 2-0 te sterk voor RSCA. Club Brugge pakte daarnaast ook nog eens de tweede plaats af van Anderlecht door te winnen van Moeskroen. Anderlecht moet de komende wedstrijden dus alles geven om niet verder achterop te geraken in de titelrace.

“We waren ons volledig middenveld kwijt”

Anderlecht zoekt na de verloren wedstrijd tegen AA Gent troost bij Charleroi. De thuismatch van aankomend weekend moet heel wat wonden helen. Trainer Besnik Hasi heeft met heel wat geblesseerden te maken. Steven Defour en Leander Dendoncker ontbraken al in de match tegen Gent. Michaël Heylen stond op de rechtsback door het vertrek van Guillaume Gillet. De Egyptenaar Trezeguet stond voor het eerst in de basis. Het is dus wel duidelijk dat de spelers hieraan moet wennen. “We waren ons volledig middenveld kwijt, wat het niet makkelijker maakte voor de coach. We moeten het positieve uit deze prestatie onthouden”, zegt Silvio Proto doelman. De doelman van Anderlecht vindt niet dat Anderlecht qua niveau minder is dan AA Gent.

“De kloof met Gent is nog niet alarmerend”

Proto windt zich niet op over de vijf punten verschil met de koploper. “De kloof met Gent is nog niet alarmerend. Als we de rekening opmaken, staan we maar op 2,5 punt van hen. We moeten blijven werken om volgende week tegen Charleroi een goeie prestatie neer te zetten. Maar we weten dat het opnieuw een moeilijke match zal worden”, zegt de doelman die uitkijkt naar de wedstrijd van aankomende zondag.

Vertrek Dennis Praet?

Dennis Praet verwacht dat dit zijn laatste seizoen bij Paarswit is. Praet is klaar voor een overstap richting de buitenlandse clubs. “De kans is groot dat ik mijn laatste trainingskamp met Anderlecht achter de rug heb. Ik denk wel dat het de bedoeling van de club is om mij binnen zes maanden te verkopen. Als er een akkoord gevonden wordt tenminste, Anderlecht is natuurlijk niet min qua vraagprijs”, zegt de middenvelder die waarschijnlijk door een blessure niet meespeelt tegen Charleroi.

Ook Charleroi is op puntenjacht

Charleroi heeft afgelopen weekend in eigen stadion een gelijkgespeeld tegen Sint-Truiden. De wedstrijd eindigde zoals het begon met 0-0. Charleroi staat inmiddels op de achtste plaats. De laatste drie wedstrijden die Charleroi speelde tegen Anderlecht verloor het. De laatste wedstrijd die Charleroi won bij Anderlecht dateert al van 29-09-2007. De Zebra`s jagen net als RSCA op winst, want de club heeft evenveel punten als Genk; die op de zesde plaats staat. Een gewonnen wedstrijd kan er voor zorgen zat Charleroi weer dichter bij een play-offplaats komt te staan.

Belgische wedkantoren

De Belgische wedkantoren houden er rekening mee dat de wedstrijd in 2007 voorlopig nog in de boeken blijft als laatste zege van Charleroi op Anderlecht. De quoteringen staan geheel aan de kant van RSCA. Winst voor Paarswit wordt beloond met x 1.40. Een gelijkspel x 4.00 en winst op Charleroi x 7.50. Mooie noteringen en in voetbal is alles mogelijk. Inzetten op deze wedstrijd kan voor mooie bonussen zorgen.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd RSC Anderlecht – Sporting Charleroi wordt gespeeld op zondag 24 januari om 14:30 uur in het Constant Vanden Stockstadion te Brussel. Kan Anderlecht zijn misser tegen Gent wegpoetsen of laat Charleroi op verplaatsing zien wat ze in huis hebben? Doe een voorspelling en zet in bij VoetbalGokken.be! Pak snel uw bonus bij Unibet en krijg tot wel 60 euro aan gratis weddenschappen! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN