Anderlecht tegen KRC Genk in de play-off1

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
1 april 2016     0 REACTIES

De play-off ronde gaat dit weekend van start. De eerste zes clubs uit de ranglijst van de Jupiler Pro League gaan de strijd tegen elkaar aan voor het kampioenschap en tickets voor Europees voetbal. Anderlecht treft Racing Genk als eerste opponent in deze laatste fase van de Belgische competitie. Anderlecht is momenteel de nummer drie en Genk staat vijfde. RSCA staat vier punten achter koploper Club Brugge en een kampioenschap zit er voor Paars-wit zeker nog in. Voor Genk zal dat een moeilijke klus gaan worden. Genk zal zijn ambities op een Europees voetbalticket hebben gezet.

Besnik Hasi: “Wij staan voor een grote uitdaging”

De interlandbreak zit erop. De eersteklassers kunnen de pijlen nu volledig gaan richten op het kampioenschap. Anderlecht-trainer Besnik Hasi is er klaar voor. “Nu zijn er alleen maar topmatchen. Ik denk dat dat wel een extra motivatie is voor de spelers. Wij proberen hen als club ook te motiveren, maar het moet uiteindelijk van de spelers zelf komen”, aldus de trainer die gaat voor kampioenschap. Te beginnen tegen Racing Genk. “Het is duidelijk. Voor ons is er maar een ding belangrijk: de titel. Er is geen andere optie. Vorig jaar lukte het niet, dus dit jaar moet het”, zegt Hasi die grote verwachtingen heeft van zijn team. “Wij staan voor een grote uitdaging, maar als we top zijn, zijn we beter dan het beste Club Brugge en het beste Gent.”

Of Hasi zijn team helemaal top heeft moet nog blijken, want de trainer lijkt, voor deze eerste play-off wedstrijd tegen Genk met zijn selectie te moet gaan puzzelen. Hasi zal volgens Het Laatste Nieuws drie sterkhouders door blessures niet kunnen opstellen. Leander Dendoncker is nog niet voldoende hersteld van zijn dijblessure. Matias Suarez heeft nog altijd last van zijn knie evenals Frank Acheampong die voor Hasi misschien wel het grootste gemis is tegen Genk.

Leon Bailey: “We zijn gegroeid en hebben vertrouwen”

Bij Racing Genk wordt er ook volop uitgekeken naar de PO1. “Wij willen geen figurantenrol vertolken in play-off 1”, klonk het in de Cristal Arena. Maar hoe hoog zijn de verwachtingen nou echt? Genk-verdediger Timothy Castagne heeft zeker vertrouwen dat de club het nog ver kan schoppen. “Alles is nog mogelijk in play-off 1”, benadrukt Timothy Castagne in De Voetbalkrant. “We hoeven met ons team van niemand schrik te hebben. Volgens mij is de top drie zeker mogelijk.” Aanvaller Leon Bailey is het met Castagne eens. “We zijn gegroeid en hebben vertrouwen”, zegt Bailey met goede moed. “We kunnen het heel goed doen in play-off 1. Met de supporters achter ons is er veel mogelijk.”

Genk-aanvaller Samatta ziet de PO1 nog iets rooskleuriger in voor de club. “Alles is mogelijk. Ja, zelfs de titel. Waarom niet na die puntendeling?”, lacht Samatta. “We hebben de competitie heel sterk beëindigd.”

Pre-wedstrijd quoteringen

De bookmakers zijn klaar voor de start van de play-offs. De quoteringen zijn zo verdeelt dat elke uitkomst goesting moet geven om een inzet te plaatsen. De kunst is alleen nog: wie denkt u dat er gaat winnen en waar zet u op in? Winst van Anderlecht wordt x 1.70 beloond. Quoteringen voor een gelijkspel zijn x 3.80 en legt u in op winst van Genk dan kunt u bij winst van die club een odd van x 4.50 verwachten.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd RSC Anderlecht – KRC Genk wordt gespeeld op zondag 3 april om 18:00 uur in het Constant Vanden Stockstadion. Wie van de twee mag er na de negentig minuten speeltijd die belangrijke punten op zijn naam schrijven? Anderlecht of KRC Genk? Doe mee en zet in! Profiteer via onze website van een spectaculaire inschrijfbonus bij Betfirst en krijg tot wel 60 euro aan gratis weddenschappen! Schrijf u hier in bij Betfirst.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN