Anderlecht start Jupiler Pro League thuis tegen Oostende

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
23 juli 2019     7 REACTIES

De nieuwe competitie kende voorbije weekend haar prelude met de Supercupmatch tussen Genk en KV Mechelen. Kampioen Genk won stevig (3-0) en opent deze vrijdag ook de competitie door het thuis op te nemen tegen Kortrijk. RSC Anderlecht hoopt deze jaargang stevig weerwerk te beiden en gaat voor niets minder dan de titel. Anderlecht opent deze zaterdag, ook voor eigen volk,  tegen Oostende. Kan Anderlecht direct zijn titelaspiraties kracht bijzetten of weet kustploeg Oostende de Jupiler Pro League te beginnen met een straffe stunt?

RSCA-trainer Vincent Kompany: “Kwestie van finetunen”

RSC Anderlecht kende voorbije weekend geen goede generale voor de competitiestart tegen Oostende. In de laatste oefenmatch voor het nieuwe seizoen werd het 2-2 tegen het Duitse Hamburger SV. Nieuwbakken trainer Vincent Kompany, die ook als speler inzetbaar zal zijn, maakt zich echter geen zorgen richting de match van zaterdag tegen Oostende: “Hij is nu gewoon een kwestie van finetunen richting zaterdag en dan komen de resultaten vanzelf”, analyseert hij in HLN.

RSC Anderlecht wint de wedstrijd
1.33
KV Oostende wint de wedstrijd
8.50

“Vanuit balbezit gevaar creëren”

Kompany zag ook goede dingen die hem hoopvol stemmen als Oostende zondag naar Constant Vanden Stock trekt: “We hadden in ieder geval veel balbezit tegen Hamburg en dat is wat ik wil zien. De laatste fase in ons proces is om vandaaruit gevaar te creëren. Hopelijk zien we dat tegen zondag wel terug in ons spel”, aldus de trainer/speler van Paart-Wit.

Nasri bezorgt Kompany kopzorgen

De grootste naam die deze zomer in het Astridpark neerstreek is zonder twijfel Samir Nasri. De Fransman sprokkelde de afgelopen jaren door een dopingschorsing en verschillende blessures echter weinig matchen bijeen en kwam dus zoals verwacht toen met de nodige conditionele achterstand. Op de koop toe moest hij al een paar trainingen aan zich laten voorbijgaan wegens ziekte, al staat hij intussen wel weer op het oefenveld. Anderlecht zal echter geen risico’s willen nemen met de 32-jarige spelverdeler en hem vermoedelijk nog sparen tegen Oostende.

Ook geen Sandler zondag

Hetzelfde geldt voor Philippe Sandler, die voor een jaartje gehuurd wordt van Manchester City. Ook de 22-jarige Nederlandse verdediger heeft nog wat fysiek werk voor de boeg vooraleer hij terug klaar is om als basisspeler te fungeren, mogelijk mag de amper 20-jarige Sebastiaan Bornauw in de openingsmatch nog postvatten als centrale verdediger naast zijn trainer en ploegmaat Kompany.

Trainer KVO: “Onze ambitie is om dit seizoen beter te doen”

De Noor Kare Hedley Ingebrigtsen is aan zijn eerste weken bezig als trainer van KVO. De gewezen toptrainer van Rosenborg BK was volgens eigen zeggen toe aan iets nieuws en zag brood in de plannen die KV Oostende met hem heeft. Verschillende media opereren dat KVO 3.0 niet beter kan zijn, dan de 2.0-versie. Ingebrigtsen spreekt dat in de voetbalkrant.com tegen: “Onze ambitie is om beter te doen dan dit seizoen. Een plaats tussen zes en tien. En wie weet, binnen een paar jaar play-off 1.”

“Met de benen spreken”

Volgens Ingebrigtsen zal er wel iets aan de mentaliteit gesleuteld moeten worden, maar het is maar zeer de vraag of dat allemaal gelukt voordat Anderlecht zondag bekampt dient te worden. Tot nu toe werd er pas tweemaal gewonnen in de voorbereiding: 0-3 tegen Zwevezele en voorbije weekend met 4-1 tegen Panachaiki (Griekenland) waardoor er toch nog enigszins met vertrouwen naar de match tegen Anderlecht uitgekeken kan worden. “Ik ben geen roeper, dus ga geen voorspellingen doen. Beter spreken we met de benen zaterdag.”

Pre-wedstrijdquoteringen voor RSC Anderlecht – KV Oostende

De vorm van Oostende lijkt dus nog niet al te best, maar is wel stijgende. Anderlecht stelde teleur tegen Hamburg SV, maar kende verder een prima voorbereiding waarin onder meer Benfica (1-2) opzij werd gezet. Het is daarom dat de wedkantoren RSCA als favoriet aanmerken. Winst van de Brusselse ploeg levert spelers x 1,33 keer hun inleg op. Wilt ge spelen op de verrassing? Dan is het verstandig in te zetten op KVO: x 8,50. Is dat wellicht iets te risicovol? Dan is een draw een mooie tussenoplossing. De odds hiervoor staan ook mooi hoog: x 5,10! Straffe odds dus voor deze eerste Jupiler Pro Leaguematch van Anderlecht en Oostende.

De Jupiler Pro League-match RSC Anderlecht – KV Oostende wordt gespeeld op zondag 28 juli om 14:30 uur in het Constant Vanden Stock stadion te Brussel. Weet Anderlecht met Kompany aan het roer direct te scoren of gaat Oostende zorgen voor een frisse zeewind in de wijk Anderlecht door de topclub direct punten afhandig te maken? Laat uw voorspelling achter op VoetbalGokken.be en doe mee met deze match!


Reacties

progokker
24 juli 2019

Heerlijk dat het competitie-seizoen weer begint. Dat heb ik wel gemist. Anderlecht start tegen KVO met een gelijkspel!

5 jaar geleden

sporza
26 juli 2019

Met Kompany gaat RSCA weer meedoen aan de top. Oostende gaat verliezen.

5 jaar geleden

rsca
28 juli 2019

Mooie dag om eens goed te scoren bij de bookies ;)

5 jaar geleden

hansd
28 juli 2019

Lekkere quotering voor winst van KVO!!!

5 jaar geleden

heldenv...
28 juli 2019

Gespeeld op een 2-2 ;) gelijkspel

5 jaar geleden

heldenv...
29 juli 2019

Anderlecht begon lekker, maar een bonus zat er toch niet in voor mij :(

5 jaar geleden

kampioe...
29 juli 2019

Ik ben Happy! Erg knap van KVO!

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN