Anderlecht op verplaatsing bij Moeskroen in Jupiler Pro League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
1 augustus 2019     6 REACTIES

RSC Anderlecht gaat komend weekend in de tweede speelronde van de Jupiler Pro League op verplaatsing spelen bij Royal Excel Moeskroen. De eerste wedstrijd van dit seizoen verliep voor RSC Anderlecht allesbehalve soepel: het liet drie punten liggen bij KV Oostende. Moeskroen kaapte de drie punten weg bij Sint-Truiden en kan dus onbevangen naar Brussel trekken. Het beloofd dus een straffe match te gaan worden, waarin twee ploegen tot het uiterste zullen gaan voor de winst. Welke uitslag voorspelt u?  

Vincent Kompany: “We gaan in Moeskroen niet ander spelen”

RSCA startte met de nieuwe coach Vincent Kompany het nieuwe voetbalseizoen in de Jupiler Pro league niet bepaald rooskleurig. De thuiswedstrijd tegen KV Oostende werd met 1-2 verloren. Bij Kompany is er geen reden tot paniek. “Dit is een leerproces”, zegt de coach in de Voetbalkrant. Voor de komende wedstrijd tegen Moeskroen gaat Kompany niets aanpassen. “We gaan er niet vanaf stappen. Iedereen staat achter de manier waarop we willen spelen. We gaan dit tot in het extreme doortrekken. We gaan op ons gemak de beelden analyseren. Ik kan ook veel laten zien dat positief is en dat nemen we mee naar Moeskroen”, stelt de coach gerust.

Moeskroen wint de wedstrijd
4.20
Wedstrijd eindigt in een gelijkspel
3.75
Anderlecht wint de wedstrijd
1.95

“Ik kan ook veel laten zien dat positief is”

Tegen KVO werd in eigen stadion gespeeld, maar komende weekend moet er op verplaatsing punten gehaald worden. Kompany vindt ook dat geen reden voor paniek. “Ik heb de nadruk gelegd op de duels die we moesten winnen, maar als je dominant wil zijn, moet je de duels overal winnen.”

Bernd Hollerbach: “Teken voor een uitschieter tegen RSCA”

Bij Royal Exel Moeskroen viel er voorbije weekend iets meer te juichen. Het team van trainer Bernd Hollerbach pakte tegen St. Truiden (1-0) de eerste drie punten. Moeskroen-speler Fabrice Olinga zette met zijn treffer de ploeg voor de rust al op een voorsprong. Winnen van een ploegen als RSCA is niet het hoofddoel van Hollerbach. “Men mag niet vergeten dat we het kleinste budget hebben in eerste klasse. Ons doel is in 1A blijven, dus deze drie punten zijn al een mooie eerste stap. Ik wil tekenen voor een rustige competitie met een plaats tussen 8 en 12. En met af en toe een uitschieter tegen een topclub zoals Anderlecht”, aldus de Duitse coach in HLN.

“Zo snel mogelijk genoeg punten halen”

Normaal gezien is Moeskroen kandidaat voor de onderste plaatsen, maar Hollerbach mikt duidelijk hoger. Volgens hem is een goede competitiestart daarbij cruciaal. We willen zo snel mogelijk genoeg punten halen om zeker te zijn”, zo sluit de trainer zijn voorbereiding richting zondag af.

Statistieken

In het merendeel van de onderlinge wedstrijden is RSC Anderlecht de sterkste ploeg van de twee, maar voorbije jaar was het ander paar mouwen. Net voor de kerst wist Moeskroen met 3-1 Paars-wit flink te vernederen. RSCA liep ook een blauwtje op 5 maart 2016. Moeskroen mocht toen na 2-1 winst drie punten betekenen. In december 2014 verloor Anderlecht zelfs met 4-2 van de club uit Moeskroen. Tussentijd werd er in  Stadion Le Canonnier wel gewonnen door Anderlecht. Twee en drie jaar geleden werd het beide keren 1-2.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Royal Excel Moeskroen – RSC Anderlecht

De Belgische bookmakers hebben zeer straffe pre-wedstrijdquoteringen voor de tweede speelronde van de Jupiler Pro League. De hoogste beloning van deze wedstrijd kunt u bij bookmaker Unibet winnen bij een thuiszege van Moeskroen x 4.20 keer uw inleg. Nog een hoge odd is er te vinden in het 1X2 spelsysteem bij een gelijkspel x 3.75. Voor een overwinning van RSCA houden de bookies x 1.95 keer uw inleg aan en wordt in onze analyse bij Betfirst het hoogst uitbetaald.

De Jupiler Pro League wedstrijd Royal Excel Moeskroen – RSC Anderlecht wordt gespeeld op zondag 4 augustus om 18:00 uur in Stadion Le Canonnier te Moeskroen. Wilt u meespelen met deze match? Ga dan naar speciaal geselecteerde bookmakers voor Belgie en pak de hoogste odds die bij uw voorspelling past.


Reacties

hansd
1 augustus 2019

Moeskroen kan dit RSCA wel hebben.

5 jaar geleden

anderlecht
3 augustus 2019

Alle vertrouwen dat we nu gaan zegevieren.

5 jaar geleden

bobgok
3 augustus 2019

Anderlecht wordt nog een hele klus voor Kompany. Moeskroen weet de zwakke punten wel te vinden.

5 jaar geleden

jupiler...
4 augustus 2019

Straffe odds weer!!! ;)

5 jaar geleden

belga
4 augustus 2019

De hoogste quotering is op winst van Moeskroen. Die ga ik pakken

5 jaar geleden

weddens...
5 augustus 2019

Wat een tegenvaller weer :( Wordt wel tijd dat RSCA mee gaat doen.

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN