Anderlecht favoriet bij Bookmakers in Clasico tegen Standard Luik

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
26 november 2020     2 REACTIES

Deze zondag krijgt RSC Anderlecht bezoek Standard Luik te mogen verwelkomen in de veertiende speelronde van de Jupiler Pro League. Beide teams boekten voorbije weekeinde geen drie punten en zullen gebrand zijn die dit weekeinde wel te pakken. Denkt u dat RSCA in die missie slaagt of nemen de Luikenaren drie punten mee naar huis? De Belgische wedkantoren schalen de quoteringen voor deze clasico hoog in dus wees erbij als Paars-wit aftrapt tegen de Rouches.

Vincent Kompany: “Mes tussen de tanden tegen Standard Luik”

RSC Anderlecht-coach ligt onder de loep bij de ploeg uit het Brusselse Anderlecht. Voorbije weekeinde liet RSCA punten liggen bij Beerschot VA (1-0) en dat mag dit weekend niet gebeuren vindt Kompany. “We moeten een formule vinden die ons weer een betere prestatie oplevert in de volgende wedstrijd, tegen Standard. Ik zal zien wat de reactie van de groep is. Ik hoop dat ze met het mes tussen de tanden verschijnen voor de volgende match”, zegt de T1 van Paars-wit.

RSC Anderlecht wint de wedstrijd
2.14
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.45
Standard Luik wint de wedstrijd
3.10
WIN €30 ALS ANDERLECHT OF STANDARD WINT
ACTIE

“Laten zien dat we het tegen Standard anders aanpakken”

Kompany verwacht tegen Standard het tij te kunnen keren. “Als je de prestatie bij Beerschot bekijkt, hebben we nog een pak werk. Het was niet goed genoeg. Zo simpel is het. Ik ben heel, heel hard geweest voor mijn spelers. Recht op de man. Maar ik heb hen ook gezegd dat ik hen publiekelijk zal steunen. Ik vlieg er weer 300 procent in. Van zulke momenten kun je ook gebruikmaken, hoe vervelend ze ook zijn. Nu moeten de spelers opstaan en persoonlijkheid tonen en laten zien dat we het tegen Standard anders zullen aanpakken”, aldus Kompany.

Philippe Montanier: “Het beste medicijn is winnen”

Ook Standard Luik speelden de laatste match de sterren niet van de hemel. Thuis tegen KAS Eupen werd een punt behaald door gelijk te spelen tegen de ploeg uit Eupen. Montanier wil dat met een zege op Anderlecht graag goedmaken. “Eerlijk waar niet. Het beste medicijn voor een mindere vorm is winnen. Onze focus ligt op Anderlecht. Hen kloppen kan ons een boost geven in de competitie”, zegt Montanier.

“Er zal een zekere rotatie zijn”

Omdat Standard Luik ook nog in de groepsfase van de Europa League uitkomt, is de agenda overvol en overweegt Montanier te gaan rouleren. “Van de acht wedstrijden die we in de komende periode gaan spelen, zullen we niet altijd met dezelfde ploeg aantreden. Er zal een zekere rotatie zijn, maar het doel is altijd om de meest performante ploeg op te stellen. Bij elke match is het uitgangspunt een zege behalen, zowel in de competitie als in Europees verband”, zo besluit de coach van Standaard.

Statistieken

Anderlecht staat met 21 punten op de zevende plek in de Jupiler Pro league. Standard Luik heeft twee punten meer en staat vijfde. De koploper van de competitie is Club Brugge dat 26 punten bij elkaar heeft gesprokkeld.

Head 2 Head

Voorbije jaar wist RSCA thuis de punten te veroveren door Standaard te verslaan met 1-0. Ook een seizoen eerder wist Anderlecht te zegevieren van de Luikenaren met 2-1. In mei 2018 wist de ploeg uit Luik voor het laatst te zegevieren in de Belgische hoofdstad. De Rouches wonnen met 1-3 van Paars-wit.

Huidige vorm RSC Anderlecht

RSC Anderlecht verloor voorbije weekeinde de match op verplaatsing bij Beerschot VA. De ploeg van coach Kompany scoorde eenmaal in Antwerpen, maar Beerschot wist twee treffers te maken: 2-1. Een match eerder was RSCA op bezoek bij KAA Gent. In de Ghelamco Arena werd met 1-1 gelijkgespeeld door de teams.

Begin deze maand werd er voor het laatst gewonnen door Paars-wit genoteerd. In het Lotto Park werd Royal Antwerp met 1-0 aan de zegekar geknoopt. In Brussel hoopt men de maand ook weer met een driepunter af te kunnen sluiten.

Huidige vorm Standard Luik

Standard Luik speelden deze week nog in de Europa League tegen Lech Poznan. De ploeg van trainer Montanier begon de week met een gelijkspel tegen KAS Eupen op Sclessin 2-2. Ook Royal Antwerp werd een match eerder niet verslagen: 1-1 in het Bosuil Stadion te Antwerpen.

De laatste overwinning van Standaard dateert – net als voor RSCA – van begin deze maand. In eigen huis versloegen de Rouches KV Oostende met 1-0.

Lappenmand

RSCA-coach Kompany kan zondag niet beschikken over Elias Cobbaut (enkelbreuk), Adrien Trebel (operatie aan knie) en Killian Sardella (pubalgie).

Standard Luik komt zonder William Balikwisha (schouderblessure) en Zinho Vanheusden (gescheurde kruisband) naar het Lotto Park. Eden Shamir is geschorst en moet een match brommen.

Prognose

Met Anderlecht en Standaard verwachten wij twee teams die zondag aan elkaar gewaagd zullen zijn. Wij voorspellen bij Unibet.be dan ook een 2-2 uitslag voor de match in het Lotto Park. Denkt u dat RSCA wint of heeft u een goed gevoel over een zege van Standaard? Laat u dan niet tegenhouden en voorspel de match bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!

Quoteringen RSC Anderlecht – Standaard Luik

De pre-match quoteringen zijn gelijkwaardige ingedeeld in het 1X2 spelsysteem en dat betekent dat een correcte voorspelling zeer goed beloond gaat worden. De laagste odd zorgt nog altijd voor een ruime verdubbeling van uw inleg!

De hoogste odds van deze match vinden we bij een gelijkspel. Er wordt gemiddeld x 3.45 keer uw inleg uitbetaald als de punten eerlijk worden verdeeld.

Nog een straffe quotering vinden we bij een overwinning van Standard Luik. Wint de Waalse equipe, dan wordt er gemiddeld x 3.10 uw inzet uitbetaald. Een thuiszege van RSC Anderlecht op de Rouches is goed voor een ferme winstbonus van x 2.14 keer uw speelbedrag!

De Jupiler Pro  league match RSC Anderlecht – Standard Luik wordt gespeeld op zondag 29 november om 18:15 uur in het Lotto Park te Brussel. Verdien echte euro’s door deze match goed te voorspellen bij de bookmakers op VoetbalGokken.be. Zet tijdig in voor de beste deal, maar speel bewust en neem geen risico’s met geld dat uw niet kunt missen. Zo blijft het voorspellen van voetbalmatches leuk en spannend!


Reacties

belga
27 november 2020

Straffe match. Ik ben van de partij.

3 jaar geleden

casinoking
28 november 2020

Gespeeld op RSCA. Ik hoop maar dat Kompany een goede dag heeft

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN