Anderlecht – Eupen populair voer voor bookmakers

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 december 2016     6 REACTIES

Eupen heeft in de Belgische beker getoond te kunnen stunten. Het schakelde Club Brugge uit en daarmee is Eupen in één klap een angstgegner geworden voor de grote ploegen in België. Een thuiszege van Anderlecht lijkt voor de hand te liggen, maar de bookmakers spelen slim in op de nieuwe trend en verhogen de uitkeringsquoteringen bij een nieuwe stunt van Eupen!

Tien keer uw inleg bij winst van Eupen!

Afgelopen week moest Eupen midweeks in actie komen voor de beker van België. Een extra inspanning – verdient door de winst op Brugge – die RSC Anderlecht niet hoefde te doen. Na alle Europa Leaguematches een welkome rustperiode, zo stelt trainer René Weiler in het Nieuwsblad: “Belgische clubs die in Europa actief zijn spelen veel wedstrijden en dat is een van de redenen waarom het moeilijk is om in de eigen competitie altijd iets neer te zetten. Daarnaast is de Belgische competitie ook veel sterker dan velen denken.” Wellicht kan Eupen hiervan profiteren, in dat geval ontvangen spelers op uitwinst maar liefst x 10,00 hun inleg van de bookies. Maar zoals gezegd Eupen heeft ook een drukke week achter de rug vanwege de bekermatch tegen Kortrijk.

Anderlecht is favoriet (!) – 1.25 !

Head2Head

Beide teams speelden nog niet vaak tegen elkaar. Een aantal keren wist Anderlecht flink uit te pakken, maar de laatste ontmoeting in de Jupiler Pro League eindigden in 2-2. Een duel dat Paars-Wit simpel leek te winnen, maar een own goal van Davy Roef zorgde alsnog voor een puntendeling in het begin van deze competitie. In 2013 realiseerde RSCA nog een zevenklapper in de Belgian Cup: 7-0 thuiswinst. De wedstrijden in het seizoen 2010/2011 – toen Eupen ook in de hoogste klasse uitkwam – kende een gelijksoortig verloop. Op Eupen eindigde het gelijk: 1-1 en op Constant Vanden Stock werd simpel gewonnen door de thuisploeg: 4-1. In het Constant Vanden Stockstadion wordt dus telkens gemakkelijk gewonnen door Anderlecht, mocht dat deze zondag weer gebeuren dan wordt er vanuit het 1X2-spelsysteem x 1,25 keer uw inleg uitbetaald. Weet u zeker dat Paars-Wit gaat winnen? Kies dan eens voor CS, Under/Over of livebetting. Bij een juiste voorspelling is de uitkering bij deze gokstrategieën vaak vele malen hoger dan bij het vooraf invullen van een uitslag. 

Wedstrijdinformatie

Aan de kant van Anderlecht missen we Dennis Appiah. De Franse verdediger is out vanwege een spierblessure. Sofiane Hanni lijkt ‘gewoon’ mee te spelen. Eerder deze week werd er nog gesproken van een conflict tussen Hanni en de trainer, maar in het Nieuwsblad ontkent de Algerijn in alle toonaarden: “Ik kom goed overeen met iedereen op Anderlecht”, luidde het antwoord. “Ik heb de ploeg zo goed mogelijk geholpen en ben tevreden. Of dit een kans was om mij te tonen tegenover de trainer? Elke match is een kans om je te tonen. Ja, deze week hebben we zoals altijd met de coach gepraat. Of er wrijving is tussen ons? Neen, nooit.” Toch liet Weiler zich na de EL-match tegen St. Etienne weeral negatief uit over hem: “Hanni is slecht ingevallen. We praten veel over mentaliteit en dan zie je dit. Ik verwacht van mijn spelers dat ze op het terrein alles geven, maar dit zullen we intern bespreken. Als ploeg moeten we solidair zijn, zoals in de eerste helft. We kunnen een voorbeeld nemen aan Jorn Vancamp, die wel alles heeft gegeven, ook al is hij nog jong en haalt hij nog niet het niveau.”

Eupen wint wedstrijd – 10.00 !


Aan de kant van Eupen kan de Spaanse coach Auli Jordi Condom beschikken over een volledige fitte selectie. De pre-wedstrijdquoteringen voor een gelijkspel tussen Anderlecht en Eupen staan momenteel zeer hoog. Met een odd van x 6,00 uw inleg lijkt het spelen op een puntendeling de beste keuze. Echter beide teams geven aan “vol voor winst te spelen” waardoor het zeer goed mogelijk is dat er gestreden wordt totdat er een winnaar is.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De Jupiler Pro League match RSC Anderlecht – Eupen wordt gespeeld op zondag 18 december om 20:00 uur in het Constant Vanden Stockstadion te Brussel. Welke uitslag vult u in op het gokformulier? Speel nu en pak de hoogste odds voor dit Belgische competitieduel. Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 60 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

progokker
14 december 2016

Eupen kan ons nog gaan verrassen. Als het een gelijkspel wordt sta ik er niet van te kijken.

7 jaar geleden

anderlecht
14 december 2016

Dit gaan we winnen met twee vingers in de neus. ;)

7 jaar geleden

voetbal...
14 december 2016

Anderlecht zal maatje te groot zijn voor een weliswaar sympathiek Eupen, maar aan sympathiek verdien je geen geld ;-)

7 jaar geleden

sporza
16 december 2016

Zou wel heel gek lopen als Anderlecht thuis niet kan winnen van Eupen.

7 jaar geleden

kaagent
17 december 2016

Tien keer de inleg als Eupen mag juichen, dat is wel heeeel aantrekkelijk. Een paar tientjes op Eupen is zeker de moeite waard.

7 jaar geleden

rsca
18 december 2016

Vanavond drie punten erbij voor RSCA!

7 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN