Alles of niets voor KV Oostende bij Cercle Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
9 maart 2020     0 REACTIES

In de laatste speelronde van de Jupiler Pro League moet KV Oostende zondag op verplaatsing winnen van Cercle Brugge wil het niet degraderen naar de Proximus League. Waasland-Beveren is de Rode Lantaarn, maar KVO kan zich geen verlies veroorloven. De Belgische wedkantoren draaien op volle toeren de strafste quoteringen eruit voor deze laatste speelronde van de reguliere competitie. Profiteert u daar dit weekend nog even van mee?

Bernd Storck: “Voorbereiden op Oostende”

Cercle Brugge voetbalt ook volgend seizoen nog in de hoogste afdeling. “En dus kunnen we eindelijk vrij ademhalen”, zegt Cercle Brugge-coach Bernd Storck die die opdracht ook kreeg toegewezen toen de Duitser enkele maanden geleden werd aangesteld als trainer. “Dit is een zeer belangrijk moment voor deze club, maar neen, ik ga dit niet uitgebreid vieren. Ik ga nu vooral eens goed slapen.”

Cercle Brugge wint de wedstrijd
1.86
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.35
KV Oostende wint de wedstrijd
4.15

“We willen onze supporters een feestmatch aanbieden”

Voor Storck betekent het nu niet dat de spelers van Cercle met de armen achterover mogen leunen. De thuiswedstrijd tegen KV Oostende moet ook gewonnen worden vindt Storck. “Vanaf dinsdag zijn we de wedstrijd tegen Oostende aan het voorbereiden. We willen daarin in de eerste plaats onze sportieve plicht vervullen. En het zou ook mooi zijn om onze supporters een soort feestmatch aan te bieden. We moeten nu vooral genieten. De redding is een feit. Eindelijk”, aldus Storck.

Adnan Custovic: “Ik hoop dat we deze week goed vieren”

In Oostende is het nog geen feest. De ploeg van trainer Adnan Custovic heeft zondag genoeg aan een puntje tegen Cercle Brugge om het behoud veilig te stellen. “Ik hoop dat ze deze week goed vieren”, glimlacht Custovic. “Weet je, ik wil me spiegelen aan Bernd Storck. Hoe hij Cercle weer op de rails gekregen heeft, is indrukwekkend”, zegt de nieuwbakken coach tegen Het Laatste Nieuws.

“Ik geloof 200 procent in goede afloop”

De trainer heeft goede hoop dat KVO in de 1A kan blijven spelen. “KV Oostende verdient het om in eerste klasse te blijven. Ik heb niet de tijd om tactisch en fysiek veel bij te schaven. Nu is vooral het mentale aspect belangrijk. Je kan wel accenten leggen, maar het voornaamste is dat de hoofden van mijn spelers leeggemaakt worden. KVO is de club waar ik van hou, ze verdienen het om in eerste klasse te blijven. Dit is de club waarmee we mooie momenten hebben meegemaakt in play-off 1 en in de Europa League tegen Marseille. Ik heb er alle vertrouwen in dat we ons straks zullen redden”, zo besluit Custovic.

Statistieken

Na hard te hebben gewerkt met de nieuwbakken coach Bernd Storck heeft Cercle Brugge zich in veilige wateren weten te werken. De ploeg uit Brugge staat vertiende en hoeft met 23 punten niet meer bang te zijn te promoveren. Voor KV Oostende is dat nog wat anders. De ploeg van trainer Ingebrigtsen staat vijftiende met 22 punten. Waasland-Beveren is de Rode Lantaarn, maar met twintig punten kunnen zij KVO nog laten promoveren. Waasland-Beveren speelt zondag zelf nog thuis tegen KAA Gent en die wedstrijd kan voor KVO heel belangrijk zijn. Het komt erop neer dat de Kustploeg moet winnen wil het niet op de zestiende plaatst eindigen.

Head 2 Head

De laatste keer dat Cercle thuis tegen KV Oostende speelden, werd het een gelijkspel (2-2) op Jan Breydel. De laatste overwinning van KVO bij Cercle (0-1) was in augustus 2014. Daarbij moet gezegd worden dat Cercle Brugge van seizoen 2014-2015 tot 2017-2018 in de Proximus League actief was en niet in de Jupiler Pro League.

Huidige vorm Cercle Brugge

Cercle Brugge speelden voorbije weekend de derby tegen grote broer Club Brugge. De ploeg van trainer Storck was er niet toe in staat om de koploper van de Jupiler Pro League over de knie te krijgen. Het werd 2-1 op Jan Breydel in het voordeel van Club Brugge. Die verloren match was meteen een breuk in de ongeslagen reeks van Cercle. Vier wedstrijden achtereen zegevierden de ploeg van trainer Storck waaronder de match tegen de nummer twee KAA Gent. De Buffalo’s werden met 1-0 verslagen. Ook Moeskroen (0-1), Sint-Truiden VV (0-1) en KV Mechelen (0-1) konden geen punten halen tegen Cercle Brugge.

Huidige vorm KV Oostende

KV Oostende zit momenteel niet in de overwinningsmood. De ploeg van trainer Ingebrigtsen zegevierde al vijf wedstrijden achterelkaar niet. Voorbije weekeinde werd er verloren van KRC Genk met 2-4. Die week ervoor wist Royal Antwerp met een 3-1 zege de punten thuis te houden. Van Zulte Waregem werd een punt verdiend door thuis een gelijkspel te spelen (1-1) tegen Essevee. KV Kortrijk (0-3) en Excelsior Moeskroen (3-1) wisten ook al drie punten voor de neus van KVO weg te snoepen.

Lappenmand

Cercle Brugge heeft een lange lijst met geblesseerde spelers. Het is ook nog niet bekend wanneer de spelers weer terug op het veld worden verwacht. Met Aldom Deuro, Isaac Christie-Davies, Stef Peeters en Alimami Gory worden er al vier middenvelders behandeld door de medische staf van Cercle. De verdedigers Jérémy Taravel en Jonathan Panzo en spits Idriss Saadi zijn er zondag ook niet bij. Doelman Miguel Van Damme vecht nog altijd tegen zijn ziekte en zal pas komend seizoen weer het veld op te kunnen.

Bij KV Oostende zijn er geen blessuregevallen van ernstige aard bekend. Wel moet middenvelder Louis Verstraete de wedstrijd tegen Cercle Brugge aan zich voorbij laten gaan. Verstraete is namelijk geschorst voor de cruciale wedstrijd van zondag. Kevin Vandendriessche moet ook oppassen voor een prent. Met vier gele kaarten hangt ook bij deze middenvelder een schorsing boven het hoofd.

Prognose

Onze voorspelling en wedtip is een gelijkspel op Jan Breydel. Dit zou voor KVO goed genoeg zijn om niet te promoveren. We vullen een 2-2 in op het wedstrijdformulier van de bookmakers. Uiteraard bent u vrij om uw eigen voorspelling in te vullen. Bekijk onderstaand odds overzicht voor de quotering die past bij uw eigen verwachting.

Quoteringen Cercle Brugge – KV Oostende

De quoteringen geven wel aan dat de Belgische wedkantoren het niet rooskleurig inzien voor KVO. Mocht de Kustploeg zegevieren dan schiet de quotering hoog de lucht in. Uw inleg wordt x 4.15 meer waard als Oostende wint op Jan Breydel. Een gelijkspel staat genoteerd op x 3.35 keer de inleg en ook dat is een zeer straffe odd. De bookies keren voor een overwinning van Cercle Brugge met x 1.86 keer de inleg nog een hoge odd uit.

De laatste speelronde van de Jupiler Pro League worden allemaal op zondag 15 maart om 18:00 uur gespeeld. Cercle Brugge – KV Oostende starten om die tijd op Jan Breydel te Brugge. Kan de Kustploeg zegevieren en daarmee het seizoen veiligstellen of wordt het een thuiszege van Cercle en heeft daarmee Waasland-Beveren het lot van KVO in handen? Speel met uw voorspelling op deze wedstrijd mee via de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN