AA Gent – Standard Luik is nu al duel om Europees ticket

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 december 2014     1 REACTIE

In de schaduw van de topper Brugge – Genk wordt in Gent dit weekend ook een heel interessant duel gespeeld. De nummer vijf (Gent) krijgt de nummer 8 (Standard) op bezoek. De ploeg uit Luik verloor dit weekend kansloos van koploper Club Brugge en zakte daardoor een aantal plaatsen. AA Gent kon de Top-3 binnenstormen maar verzuimde de volle winst te pakken uit bij KV Mechelen: 0-0.

KAA Gent doet weer mee bovenin

De ploeg uit Gent verspeelde dit weekend weliswaar twee kostbare punten maar het team van trainer Hein Vanhaezebrouck is bezig aan een ijzersterk seizoen. In de eigen Ghelamco Arena wordt bijna alles gewonnen en de vijfde plaats biedt uitzicht op meer, immers de achterstand op de vice-koploper Anderlecht bedraagt slechts 3 punten. Met Laurent Depoitre (8 treffers dit seizoen al) heeft Gent ook een echte goalgetter in huis.

Standard Luik wil nederlaag in eigen huis van zich afspelen

Voor Standard Luik is het vooral zaak niet tweemaal achtereen met lege handen te komen staan. Het team staat nu 8e en een nieuwe nederlaag zou de subtop – voorlopig althans – uit beeld laten verdwijnen. Standard – dat voor het laatst kampioen werd in 2009 – heeft voor dit seizoen geen titel aspiraties maar wil wel proberen volgend seizoen in Europa uit te komen. Daarvoor zal de ploeg van trainer Ivan Vukomanovic omhoog moeten kijken op de ranglijst en zorgen weer in de top-6 te geraken. Winst van Royal Standard de Liège tegen concurrent AA Gent is daarbij – nu al – van cruciaal belang.

Het meest recente optreden van de Luikenaren zal tot weinig vertrouwen hebben geleid. Vukomanovic was na afloop heel kwaad op zijn spelers, maar noemt de 1-3 thuisnederlaag tussen Club vooral “een leermoment”.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
Of de spelers van Standard voldoende leergeld hebben betaald in het duel tegen Club Brugge zal blijken als het team zondag 21 december 2014 om 14:30 uur afreist naar Gent voor het duel tegen KAA Gent. Zet nu in op de wedstrijd KAA Gent – Standard Luik en profiteer maximaal van uw voetbalkennis. Wed mee bij Ladbrokes en ontvang als nieuwe klant 100,- euro gratis wed-tegoed bij een eerste weddenschap… Registreer u hier bij Ladbrokes.be…
[/av_promobox]

 


Reacties

Nonni
15 december 2014

Ik voorspel een overwinning voor AA Gent

8 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

26 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op oefenmatch Duitsland – België

Deze week komen zowel Duitsland als België niet in actie in de EK kwalificatie voor EURO2024 en dus word...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Pre-match odds EK kwalificatie kraker Italië – Engeland

Deze donderdag wordt een begin gemaakt aan de EK kwalificatie voor EURO2024. In deze eerste speelronde s...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie match Oostenrijk – Azerbeidzjan

Deze vrijdag spelen de Rode Duivels op verplaatsing tegen Zweden. Tegelijkertijd komen ook de poulegenot...

Lees meer
21 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie EURO 2024: Zweden – België

Deze vrijdag komen de Rode Duivels terug in actie. Met de nieuwbakken bondscoach Domenico Tedes...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN