AA Gent – Standard Luik is nu al duel om Europees ticket

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 december 2014     1 REACTIE

In de schaduw van de topper Brugge – Genk wordt in Gent dit weekend ook een heel interessant duel gespeeld. De nummer vijf (Gent) krijgt de nummer 8 (Standard) op bezoek. De ploeg uit Luik verloor dit weekend kansloos van koploper Club Brugge en zakte daardoor een aantal plaatsen. AA Gent kon de Top-3 binnenstormen maar verzuimde de volle winst te pakken uit bij KV Mechelen: 0-0.

KAA Gent doet weer mee bovenin

De ploeg uit Gent verspeelde dit weekend weliswaar twee kostbare punten maar het team van trainer Hein Vanhaezebrouck is bezig aan een ijzersterk seizoen. In de eigen Ghelamco Arena wordt bijna alles gewonnen en de vijfde plaats biedt uitzicht op meer, immers de achterstand op de vice-koploper Anderlecht bedraagt slechts 3 punten. Met Laurent Depoitre (8 treffers dit seizoen al) heeft Gent ook een echte goalgetter in huis.

Standard Luik wil nederlaag in eigen huis van zich afspelen

Voor Standard Luik is het vooral zaak niet tweemaal achtereen met lege handen te komen staan. Het team staat nu 8e en een nieuwe nederlaag zou de subtop – voorlopig althans – uit beeld laten verdwijnen. Standard – dat voor het laatst kampioen werd in 2009 – heeft voor dit seizoen geen titel aspiraties maar wil wel proberen volgend seizoen in Europa uit te komen. Daarvoor zal de ploeg van trainer Ivan Vukomanovic omhoog moeten kijken op de ranglijst en zorgen weer in de top-6 te geraken. Winst van Royal Standard de Liège tegen concurrent AA Gent is daarbij – nu al – van cruciaal belang.

Het meest recente optreden van de Luikenaren zal tot weinig vertrouwen hebben geleid. Vukomanovic was na afloop heel kwaad op zijn spelers, maar noemt de 1-3 thuisnederlaag tussen Club vooral “een leermoment”.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
Of de spelers van Standard voldoende leergeld hebben betaald in het duel tegen Club Brugge zal blijken als het team zondag 21 december 2014 om 14:30 uur afreist naar Gent voor het duel tegen KAA Gent. Zet nu in op de wedstrijd KAA Gent – Standard Luik en profiteer maximaal van uw voetbalkennis. Wed mee bij Ladbrokes en ontvang als nieuwe klant 100,- euro gratis wed-tegoed bij een eerste weddenschap… Registreer u hier bij Ladbrokes.be…
[/av_promobox]

 


Reacties

Nonni
15 december 2014

Ik voorspel een overwinning voor AA Gent

8 jaren geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

25 november 2022     0 REACTIES

Straffe pre-odds WK voetbal kraker Spanje – Duitsland

Op het WK 2022 in Qatar staat zondag een match gepland die niet had misstaan als finale van het eindtoer...

Lees meer
25 november 2022     0 REACTIES

Straffe odds WK voetbal match België – Marokko

België treedt zondag op het WK 2022 in Qatar op tegen Marokko. De Rode Duivels staan eerste in Groep F e...

Lees meer
25 november 2022     0 REACTIES

WK 2022 voetbal Qatar Odds: Argentinië – Mexico

Deze zaterdag staat er met de WK match Argentinië – Mexico een Zuid-Amerikaanse clash op het programma v...

Lees meer
25 november 2022     0 REACTIES

Straffe odds bij WK voetbalmatch Frankrijk – Denemarken

Deze zaterdag komen het Franse elftal terug in actie op het WK 2022 in Qatar. Onze zuiderburen wonnen de...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN