AA Gent op weg naar Standard Luik

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 januari 2016     0 REACTIES

KAA Gent reist aanstaande zondag af naar Standard Luik om de koppositie in de Jupiler Pro League te verdedigen. De knappe overwinning tegen RSC Anderlecht (2-0) zorgde ervoor dat Gent drie punten voor kon blijven op de nummer twee: Club Brugge. Standard Luik heeft eind vorig jaar nog gewonnen van Club Brugge. Misschien is dat wel de reden dat de bookies voorzichtig zijn met de noteringen voor deze wedstrijd.

“Ik wou 2016 sterk beginnen en dat is gelukt”

Laurent Depoitre zorgde ervoor dat Gent de wedstrijd won tegen Anderlecht. Depoitre zette beide doelpunten op het scorebord. De spits van AA Gent was opgelucht door deze prestatie. “Aan het eind van 2015 lukte het wat minder goed, dat scoren. Zeker voor een spits is dat niet ideaal”, aldus Depoitre. “Ik wou 2016 sterk beginnen en dat is gelukt. Dit is écht een boost voor mijn vertrouwen en dat neem ik mee naar de komende wedstrijden.” Depoitre kan in Luik ook weer rekenen op Brecht Dejeagere. Hij gaf de assist zodat Deproitre in staat gesteld werd het bevrijdende doelpunt te maken. De spits beseft dat het er simpel uitziet, maar dat is het volgens hem niet: “Het is de makkelijkste afwerking, maar je moet ook op die plaats geraken, hé. Die loopbeweging en dat positioneren in de zestien dat is het belangrijkste werk.” Dejeagere vult Depoitre aan: “Ik zag Deschacht uitstappen en wist dat ik hem door de benen kon spelen, want hij verwachtte een pass naar Milicevic. De bezetting voor doel was goed en ik vond Depoitre. Het is een aanval waarop we vaak getraind hebben”, geeft Dejeagere aan. De kans is dus groot dat Gent dit ook bij Standard weer gaat uitproberen.

“Dit seizoen zijn we meer de titelfavoriet”

Door de overwinning op Anderlecht komt het vertrouwen in een kampioenschap steeds dichterbij. “We hebben dit seizoen al getoond dat het vorige seizoen en onze titel geen toeval waren. Vorig jaar waren we nog een outsider, dit seizoen zijn we toch meer (één van) de titelfavoriet(en)”, aldus Depoitre. “De oefenstage in Spanje heeft ons deugd gedaan. Mijn batterijen, en ook die van de andere spelers, zijn opgeladen voor de tweede helft van het seizoen”, besluit de spits van de club uit Gent.

“Eens een Rouche, altijd een Rouche”

Voor Standard Luik is dit geen goed nieuws. Standard staat op de zevende plaats in de Jupiler Pro League en heeft de laatste twee wedstrijden gewonnen van Lokeren 0-2 en Moeskroen 3-0. Ook wisten de Luikenaren begin december vorig jaar Club Brugge met hangende pootjes (2-0) naar huis te sturen.

De match tegen AA Gent zal zonder Jelle Van Damme gespeeld worden. Van Damme vertrekt bij Standard om bij Los Angeles Galaxy te gaan spelen. Standard-trainer Yannick Ferrera liet dit na de wedstrijd tegen Lokeren doorschemeren. “Het is nog niet officieel, maar Jelle heeft ons laten weten dat hij gaat vertrekken. Deze avond mocht hij van LA Galaxy niet meer meespelen”, aldus Ferrera. Via Instagram nam de verdediger van de Rouches alvast afscheid van de Luikse supporters. “Aan alle supporters van Standard Luik: ik hou van jullie en zal jullie allemaal missen”, schreeft Van Damme. “Jullie zijn de besten. Eens een Rouche, altijd een Rouche. Bedankt voor alles.”

Bookmakers

Opvallend is dat de Belgische wedkantoren de club uit Gent niet de laagste notering geven. Winst van AA Gent wordt x 2.60 beloond. Winst van de thuisploeg Standard Luik heeft ongeveer dezelfde waarde x 2.63. Een gelijkspel is waar de bookies in de pre-wedstrijd quoteringen het hoogst op inzetten. Met een odd van x 3.30 wordt in het geval van een puntendeling uw inleg ruim verdrievoudigd.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De Jupiler Pro Leaguewedstrijd Standard Luik – KAA Gent wordt gespeeld op zondag 24 januari om 18:00 uur in het Stade Maurice Dufrasne stadion te Luik. Zet uw voetbalkennis om in echte euro`s en plaats een gok op deze wedstrijd! Pak uw voordeel bij Betfirst en krijg een spectaculaire bonus van 60 euro! Schrijf u hier in bij Betfirst.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN