AA Gent ontvangt zondag St. Truiden

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
12 augustus 2015     0 REACTIES

In de vierde ronde van de Jupiler Pro League spelen AA Gent en St. Truiden tegen elkaar. De aftrap vindt aanstaande zondag plaats in de Ghelamco Arena in Gent. Het nieuwe voetbalseizoen is nog kersvers en er valt nog veel te halen. Toch willen beide clubs geen punten verspillen.

AA Gent gelijkspel tegen Anderlecht

AA Gent heeft afgelopen weekend tegen Anderlecht een gelijk gespeeld. Anderlecht wist in de twaalfde minuut al te scoren. Idrissa Sylla was de doelpuntmaker. Lange tijd bleef die treffer die enige notitie op het scorebord. Pas na de rust (60e minuut) scoorde Laurent Depoitre via een voorzet van Thomas Foket voor Gent de bevrijdende 1-1. Hier bleef het dan ook bij en moest AA Gent (en Anderlecht) dat weekend genoegen nemen met één punt. Trainer Hein Vanhaezebrouck was meer over de scheidrechter te spreken dan over zijn team. “Ik vond de ref top. Hij liet negentig minuten lang spelen, aan weerszijden. Misschien kon hij weleens een duwtje meer voor ons gefloten hebben, en een duwtje minder voor Anderlecht, maar de algemene arbitrage was zeer goed”, begint Vanhaezebrouck z’n verhaal tegen Het Laatste Nieuws.

De coach van De Buffalo`s sprak heel anders over zijn pupillen. Vooral over het spel in de eerste helft heeft Vanhaezebrouck geen goed woord over: “We zijn begonnen als sterren/vedetten aan wedstrijd in een slakkentempo. We kwamen overal te laat en werden in de duels opzijgezet als kleine kinderen. Van alle kanten werden we overlopen puur door laksheid en ‘er niet klaar voor zijn’. Enkele spelers dachten dat ze puur op basis van hun kwaliteiten het verschil konden maken. Gelukkig hebben ze – mede door mijn gebrul vanaan de zijkant – de klok nog een beetje kunnen omdraaien”, klonk het uit zijn mond bij Play Sports.

Na de pauze ging het beter en dat zag Vanhaezebrouck. “In de tweede helft hebben we laten zien we echt zijn. We vergaarden dominantie, maken een doelpunt en hadden er zelfs nog eentje meer kunnen maken. Maar achteraf moet je kunnen leven met een gelijkspel. Als je in de eerste 20 minuten 2-0 achter komt, en het had zelfs 3-0 kunnen zijn, heb je niets in de pap te brokken. Maar dat gebeurt dan niet en uiteindelijk heb je zelfs nog de kans om te winnen.”

St. Truiden

Terwijl Anderlecht tegen Gent een gelijkspel moest slikken, gebeurde ditzelfde ook in het Staaienveld stadion bij St. Truiden. De club van trainer Yannick Ferrera speelde thuis een gelijk (1-1) tegen Oostende. Edmilson Paulo da Silva wist in de 53e minuut het net te raken en bracht St. Truiden op 1-0 voorsprong. Joseph Akpala maakte in de 78e minuut de eindstand compleet met 1-1. St. Truiden verloor de wedstrijd ervoor al van Mouscron Peruwelz en van Club Brugge. Het wordt dus de hoogste tijd om punten te gaan pakken.

Bookmakers

De bookmakers zijn zeer overtuigend dat AA Gent dit duel gaat winnen. Dat is duidelijk af te lezen van de torenhoge quoteringen bij Betfirst voor winst op St. Truiden x 10,00. Een mooie gok voor de gedurfde gokker. Elke 10 euro die u inlegt wordt 100 euro waard. In een gelijkspel geloven de meeste wedkantoren niet, want daarvoor zijn de odds in vergelijking te laag x 4,60. Winst voor AA Gent wordt het laagst beloond x 1,33.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd AA Gent – St. Truiden wordt gespeeld op zondag 16 augustus om 18.00 uur in de Ghelamco Arena in Gent. Doe mee en zet uw voetbalkennis om in (hoge) geldprijzen. Profiteer nu bij Betfirst van een geweldige inschrijfbonus t.w.v. 60 euro! Schrijf u hier in bij Betfirst.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN