Turkije verdedigt koppositie succesvol in Frankrijk voor 9,75 keer je inzet!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 oktober 2019     1 REACTIE

Aanstaande maandag treffen Frankrijk en Turkije elkaar in Parijs. In groep H zijn inmiddels al zeven speelrondes afgewerkt en het is niet wereldkampioen Frankrijk, maar Turkije dat nog altijd aan kop gaat. De Turken zorgden in juni voor een enorme stunt door Frankrijk thuis met 2-0 te verslaan en hebben de koppositie sindsdien niet meer uit handen gegeven. Het is aan Frankrijk nu de taak om thuis wél van Turkije te winnen en deze koppositie zo eindelijk weer over te nemen. Dit zal echter geen gemakkelijke opgave worden voor de ploeg van Didier Deschamps. Weet het haar revanche te halen of stunt Turkije ook op vreemde bodem? 

Wereldkampioen Frankrijk neemt geen genoegen met tweede plaats: x 1,32 keer uw inzet

De 2-0 overwinning van Turkije op Frankrijk afgelopen zomer betrof één van de grootste verrassingen van de hele EK-kwalificatiecampagne. Frankrijk is als wereldkampioen namelijk aan haar stand verplicht eerste te worden in haar poule met Turkije, IJsland, Albanië, Moldavië en Andorra. Ook met de tweede plaats zullen de Fransen zich plaatsen voor het EK, maar gezien haar kwaliteit zou dit toch een behoorlijke flater zijn. Frankrijk zal het EK namelijk weer ingaan als één van de titelfavorieten. Om als groepshoofd af te sluiten zullen les Bleus eerst nog met Turkije moeten afrekenen. Beide ploegen lijken gezien het programma in de laatste twee speelrondes geen punten meer te gaan verspelen, waardoor de confrontatie in het Stade de France op maandag beslissend lijkt te worden. In haar eigen stadion legt Frankrijk al een tijdje uitstekende statistieken op de mat. Het is thuis al elf wedstrijden op rij ongeslagen en won er hier negen van.  De Fransen zullen hier een tiende overwinning aan toe moeten voegen, want alleen bij winst is het de nieuwe koploper. Als Frankrijk hierin slaagt, ontvangt u x 1,32 keer uw inzet op Betfirst.

Turkije wint en zorgt voor grote verrassing
9.75
Als Tosun opnieuw scoort
5.75
Griezmann maakt doelpunt én een assist
7.50

Turkije verdedigt koppositie met succes in Parijs: tot x 9,75 keer uw inzet

Turkije zal zich echter niet zomaar gewonnen geven in het Stade de France. De nederlaag van Frankrijk in Konya wordt regelmatig bestempeld als een éénmalige uitglijder, maar de Turken bewijzen al de hele kwalificatiecampagne het tegendeel. De ploeg van Şenol Güneş is een taai elftal dat bovendien goed georganiseerd staat. Hiermee geven de Turken achterin zeer weinig weg. Het incasseerde in groep H nog maar twee tegentreffers, welke beide afkomstig zijn uit haar nederlaag bij IJsland (2-1). In haar andere zes wedstrijden hield het de nul. Ook Frankrijk moest hier dus al aan geloven, waar de Fransen zelfs in het hele duel niet één keer op doel schoten. Turkije heeft bovendien een luxe uitgangspositie, want een gelijkspel is voldoende om eerste te blijven in de poule. Het kan hierdoor blijven leunen op haar sterke verdediging. Als Turkije opnieuw voor een grote verrassing weet te zorgen tegen Frankrijk, ontvangt u x 5,25 keer uw inzet op Bwin bij een gelijkspel. Bij een overwinning ontvangt u x 9,75 keer uw inzet. Bij een overwinning óf een gelijkspel ontvangt u x 3,50 keer uw inzet.

Griezmann en Coman vangen gemis Mbappé op: tot x 7,50 keer uw inzet

De voorhoede van Frankrijk is om je vingers bij af te likken. Het druipt voorin van de kwaliteit bij Les Bleus. Bondscoach Didier Deschamps moet het deze interlandperiode doen zonder Kylian Mbappé, maar met Kingsley Coman, Antoine Griezmann, Olivier Giroud, Wissam Ben Yedder, Thomas Lemar en Alassane Pléa heeft hij meer dan genoeg alternatieven. Hierbij lijken de eerste twee een garantie voor een basisplaats. Kingsley Coman scoorde al drie keer in de kwalificatiecampagne en maakte hierbij twee keer het eerste doelpunt. Antoine Griezmann scoorde twee keer en gaf maar liefst vijf assists. De twee aanvallers zijn hiermee meer dan voldoende in staat om het gemis van Mbappé op te vangen. Als ze Frankrijk op sleeptouw nemen, ontvangt u fraaie quotering bij Unibet. Een treffer van Kingsley Coman levert u x 3,05 keer uw inzet op. Als hij het eerste doelpunt scoort, ontvangt u x 7,00 keer uw inzet.  Als Antoine Griezmann op het scorebord komt, ontvangt u x 1,89 keer uw inzet. Als hij een assist geeft, ontvangt u x 3,50. Bij een doelpunt én een assist ontvangt u x 7,50 keer uw inzet.

Cenk Tosun redder van Turkije: tot x 14,00 keer uw inzet

Turkije won vrijdagavond van Albanië, maar de ploeg moest ver gaan voor de drie punten. Lange tijd leek het haar koppositie te gaan verspelen met een doelpuntloos gelijkspel, totdat Cenk Tosun in de laatste minuut van de reguliere speeltijd raak kopte. De treffer zorgde voor grote ontlading op de tribunes. Het was niet de eerste keer dat Tosun de Turkse nationale ploeg op sleeptouw nam, want hij maakte alweer zijn vijfde treffer. Hij scoorde tevens twee keer de eerste treffer van Turkije. Waar hij het bij zijn club Everton moet doen met een bijrol, eist hij dus bij de nationale ploeg de hoofdrol op. Het eerste duel tussen Turkije en Frankrijk ging door een knieblessure aan de spits voorbij, maar maandag zal hij er wel bij zijn. Als Tosun zijn opnieuw scoort, ontvangt u x 5,75 keer uw inzet op Unibet Sports. Als hij het eerste doelpunt maakt, ontvangt u x 14,00 keer uw inzet.


Reacties

weddens...
14 oktober 2019

Lastige match voor de Fransen, maar wel toffe odds!

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN