Rode Duivels pakken groepswinst in Rusland voor 3,30 keer uw inzet!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
14 november 2019     0 REACTIES

De Rode Duivels nemen het zaterdag op tegen Rusland. De ploeg van Roberto Martínez plaatste zich vorige maand als eerst voor het EK. Ook Rusland verzekerde zich al van een ticket, waarmee de top twee in groep I al vast staat. Zaterdagavond spelen België en Rusland om de koppositie van de poule. Deze is momenteel in handen van de Rode Duivels, maar de Russen kunnen hem nog afpakken. België heeft aan een punt voldoende om zich tot groepswinnaar te kronen, waar Rusland moet winnen. Wat kunt u verwachten? 

België blijft winnen: tot x 3,30 keer uw inzet

De Rode Duivels zijn aan een briljante kwalificatiereeks bezig. Met acht overwinningen uit acht wedstrijden behoort het samen met Italië tot de twee landen die nog geen punt lieten liggen. Wat betreft het doelsaldo staat België op eenzame hoogte. Met dertig doelpunten is het het meest productieve team van de hele kwalificatiecampagne. Het won al haar wedstrijden met minimaal twee doelpunten verschil. Verder beschikken de Rode Duivels met slechts één tegendoelpunt ook nog over de minst gepasseerde defensie van de campagne. Doelman Thibaut Courtois hield inmiddels alweer zeven wedstrijden op rij zijn doel schoon. De laatste keer dat hij gepasseerd werd, was in de openingswedstrijd tegen Rusland. Ondanks al deze positieve statistieken is de ploeg van Roberto Martínez nog altijd niet zeker van de groepswinst. Hier kan zaterdag verandering in komen, wanneer het op bezoek gaat bij Rusland. Het heeft hier aan een punt voldoende om definitief eerste te eindigen in poule I. België zal desalniettemin gewoon voor de overwinning gaan. Als het wint van Rusland, ontvangt u x 2,00 keer uw inzet op Betfirst. Als de Rode Duivels met twee doelpunten verschil winnen ontvangt u hier x 3,30 keer uw inzet. Bij een overwinning met een clean sheet ontvangt u x 3,20 keer uw inzet.

België wint met twee doelpunten verschil
3.30
België wint de eerste helft
2.50
Romelu Lukaku maakt doelpunt
2.30

Rusland neemt koppositie over: tot x 7,75 keer uw inzet

In de schaduw van België is ook Rusland aan een ontzettend sterke campagne bezig. De Russen verloren hun openingswedstrijd met 3-1 van de Rode Duivels, maar wonnen hierna zeven wedstrijden. Ook Rusland behoort hiermee tot de best presterende teams van de EK-kwalificatie, want het verzamelde na België en Italië de meeste punten. Het doelsaldo van de Russen vertoont eveneens veel paraellen met België. Zo hield de ploeg van Stanislav Tsjertsjesov zes keer het doel schoon en scoorde het zelf maar liefst 27 doelpunten. Als gevolg hiervan is Rusland nog altijd in de race om de groepswinst.

Om deze van België over te nemen moet het haar 3-1 nederlaag van acht maanden geleden zien te compenseren. Omdat het onderling resultaat bindend is in de EK-kwalificatie, zal een overwinning met één doelpunt verschil niet voldoende zijn.  Een overwinning met twee doelpunten verschil mogelijk wel, maar dit hangt van de score af. De kaarten om de groepswinst liggen in ieder geval nog altijd open in groep I. Als Rusland thuis van België wint, ontvangt u x 3,60 keer uw inzet op Betfirst. Als het de koppositie overneemt door met minimaal twee goals verschil te winnen, ontvangt u x 7,75 keer uw inzet.

Rode Duivels doen snel zaken in St. Petersburg: tot x 3,75 keer uw inzet

Zowel België als Rusland weet het net dus gemakkelijk te vinden. Hierbij doen de Rode Duivels doorgaans snel zaken, waar de Russen meestal wat tijd nodig hebben om op gang te komen. België maakte haar eerste doelpunt in uitwedstrijden gemiddeld al na 20 minuten. Het stond hierdoor in al haar uitwedstrijden al bij rust op voorsprong. Rusland scoort daarentegen haar eerste doelpunt in thuiswedstrijden gemiddeld pas na 53 minuten. Het wist in twee van haar vier thuiswedstrijden niet te scoren in de eerste helft. Op dit gebied heerst er dus wél een groot contrast tussen beide teams. Als België zaterdag de eerste helft wint, ontvangt u x 2,50 keer uw inzet op Betway. Als het hierna de overwinning over de streep trekt, ontvangt u x 3,00 keer uw inzet. Als Rusland de tweede helft wint, ontvangt u x 3,75 keer uw inzet.

Topschutters drukken hun stempel op de wedstrijd: tot x 4,50 keer uw inzet

Niet geheel onverwacht bevinden de topscorers van poule I zich bij Rusland en België. Bij de Russische nationale ploeg is dit Artem Dzyuba, waar Rome Lukaku dit bij de Belgische nationale ploeg is. Dzyuba maakte maar liefst negen doelpunten en moet hiermee alleen de Israëliër Eran Zahavi voor zich laten in het algehele topscorersklassement. De aanvoerder van Rusland stond in iedere wedstrijd aan de aftrap. Lukaku scoorde zes doelpunten voor België, wat hij in slechts vier wedstrijden realiseerde. Verder zijn beide spitsen ook bij hun clubs op dreef dit seizoen. Zowel Dzyuba als Lukaku scoorde al negen doelpunten. Opvallend genoeg wist geen van beide in de eerste confrontatie tussen België en Rusland te scoren. Hierdoor zullen de spitsen erop gebrand zijn dit keer wel hun stempel op de wedstrijd te drukken. Als Artem Dzyuba scoort, ontvangt u x 2,75 keer uw inzet op Ladbrokes. Als hij scoort én wint met Rusland, ontvangt u x 4,50 keer uw inzet. Een doelpunt van Romelu Lukaku levert u x 2,30 keer uw inzet op. Als hij scoort én wint, ontvangt u x 3,00 keer uw inzet.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN