PSG wint ook vijfde CL-wedstrijd voor 5,65(!) keer uw inzet!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
25 november 2019     0 REACTIES

Er staat deze week weer een nieuwe speelronde in de Champions League op het programma. Op dinsdag is Real Madrid tegen Paris Saint Germain de absolute topper van de avond. De twee grootmachten treffen elkaar in Estadio Santiago Bernabéu, de thuishaven van Real Madrid. Los Blancos wil hier revanche halen op Paris Saint Germain, want het leed eerder een kansloze 3-0 nederlaag in Parijs.  Wat staat u te wachten?

Real Madrid revancheert zich op PSG: tot x 4,65 keer uw inzet

Real Madrid leed in september een kansloze 3-0 uitnederlaag tegen Paris Saint Germain. Met name de kritiek op hoofdtrainer Zinedine Zidane bereikte hierna het kookpunt. Ruim twee maanden later kan er worden geconcludeerd dat deze nederlaag juist voor een kantelpunt bij Los Blancos heeft gezorgd. Real Madrid heeft hierna namelijk de weg omhoog ingezet. Het staat inmiddels, samen met FC Barcelona, bovenaan in La Liga. In de Champions League haalde het sindsdien zeven punten uit drie wedstrijden. Real staat hierdoor al met één been in de volgende ronde. Met name in verdedigend opzicht toont de ploeg van Zinedine Zidane veel progressie. Het kreeg na haar nederlaag in Parijs slechts zes tegendoelpunten in twaalf wedstrijden. Het doel werd maar liefst acht keer schoon gehouden.  Dinsdagavond kan de ontwikkeling van Real Madrid onderstreept worden met een driepunter tegen Paris Saint Germain. Als het zich weet te revancheren, ontvangt u op Betfirst een quotering van x 2,40 keer uw inzet bij een overwinning van Real Madrid. Als het hierbij geen tegendoelpunt incasseert ontvangt u x 4,65 keer uw inzet.

Benzema maakt minimaal twee doelpunten
10.00
Neymar maakt een doelpunt
2.95
PSG wint zonder tegendoelpunt te incasseren
5.65

Paris Saint Germain wint ook vijfde wedstrijd: tot x 5,65 keer uw inzet

Paris Saint Germain is sterk aan het seizoen begonnen. Er is eigenlijk nog geen vuiltje aan de lucht voor de Parijzenaren. In de Ligue 1 staat het ruimschoots eerste. Ondanks dat het in de Franse competitie al drie keer verloor is het gat met nummer twee Olympique Marseille alweer acht punten. Ook in de Champions League staat PSG op eenzame hoogte. Met Real Madrid, Club Brugge en Galatasaray werd het in een pittige poule ingedeeld, maar de ploeg van Thomas Tuchel won al haar wedstrijden. Het gat met Real Madrid bedraagt vijf punten, waardoor groepswinst slechts een formaliteit lijkt. In alle andere poules van het miljoenenbal is er slechts één club die er ook in slaagde al haar wedstrijden te winnen: Bayern München. Paris SG deed dit echter ook nog zonder ook maar één tegendoelpunt te incasseren. Ook in de Ligue 1 legt het indrukwekkende defensieve cijfers op de mat: het kreeg pas acht tegentreffers. Paris Saint Germain kan zich dinsdag al verzekeren van groepswinst en zal dit dan ook willen realiseren. Als het ook haar vijfde Champions League-duel winnend afsluit, ontvangt u x 2,90 keer uw inzet op Betfirst. Als het wint zonder een tegendoelpunt te incasseren ontvangt u x 5,65 keer uw inzet.

Voorhoede PSG weer op volle sterkte: tot x 3,65 keer uw inzet

Ondanks dat groepswinst een formaliteit lijkt zal Paris Saint Germain het dinsdagavond niet rustiger aan gaan doen. Sterker nog, het reist met al haar topaanvallers naar Madrid af. Dit is een zeldzaamheid, want hoofdtrainer Thomas Tuchel heeft dit seizoen iedere wedstrijd minimaal één van zijn aanvallers moeten missen. Afgelopen weekend zaten Neymar, Edinson Cavani en Kylian Mbappé voor het eerst in tijden weer allemaal bij de wedstrijdselectie. Tuchel heeft nu een groot luxeprobleem, want Angel Di María en Mauro Icardi hebben hun afwezigheid met veel succes opgevangen. Met name Di María had met negen doelpunten en negen assists een hoofdrol bij de Parijzenaren. De Argentijn scoorde bovendien twee keer in het heenduel tussen PSG en Real Madrid. Ook Neymar had al vaker succes tegen Real Madrid. Zo scoorde hij namens FC Barcelona drie keer en gaf hij vijf assists tegen de club. De Braziliaan lijkt hierdoor samen met Angel Di María zeker van een basisplaats. Als Di María opnieuw scoort, ontvangt u x 3,65 keer uw inzet op Unibet. Een assist van de Argentijn levert u een quotering van x 3,50 op. Als Neymar het net weet te vinden, ontvangt u x 2,95 keer uw inzet.

Doelpunten Real Madrid komen van Karim Benzema: tot x 10,00 keer uw inzet

Real Madrid heeft het in de voorhoede wat minder breed dan PSG. Het is vooral afhankelijk van Karim Benzema. De Franse spits scoorde dit seizoen al twaalf doelpunten. Hiervan maakte hij er tien in de Spaanse competitie, waarin hij momenteel topscorer is. Benzema hielp zijn club hier maar liefst zeven keer over een dood punt heen door het eerste doelpunt te maken. In de Champions League scoorde de spits twee doelpunten. Deze dateren allebei uit het laatste duel tegen Galatasaray. Als Karim Benzema dinsdag trefzeker is tegen Paris Saint Germain, ontvangt u x 2,43 keer uw inzet op Unibet. Als hij het eerste doelpunt maakt ontvangt u x 6,00 keer uw inzet. Bij twee doelpunten van Benzema ontvangt u x 10,00 keer uw inzet.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN