Petkovic schiet Kroatië naar EK voor 8,50(!) keer uw inzet!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
14 november 2019     0 REACTIES

Met nog twee speelrondes te gaan nadert de EK-kwalificatie haar einde. Veel landen hebben zich al verzekerd van een plek op het eindtoernooi, maar in poule E liggen alle kaarten nog open. In deze poule strijden Kroatië, Hongarije, Slowakije en Wales voor twee beschikbare tickets. Zaterdagavond kan de eerste beslissing vallen als Kroatië en Slowakije het tegen elkaar opnemen. De Kroaten gaan aan kop, maar hebben tegelijkertijd nog maar één wedstrijd te spelen. Het plaatst zich bij een overwinning voor het EK, maar bij een nederlaag zou Kroatië haar ticket zomaar eens kunnen mislopen.  Wat staat u te wachten? 

Kroatië plaatst zich voor het EK: tot x 2,25 keer uw inzet

Kroatië beschikt op de vooravond van de beslissingen over de beste uitgangspositie in poule E. Het behaalde veertien punten uit zeven wedstrijden en staat hiermee eerste. De Kroaten staan hierdoor al met één been op het eindtoernooi, waarbij alleen een nederlaag nog roet in het eten kan gooien. De wedstrijd tegen Slowakije bevindt zich dan ook tussen hoop en vrees. Het zal voor Kroatië de belangrijkste wedstrijd worden sinds de WK-finale tegen Frankrijk. De vooruitzichten voor Vatreni zijn positief. In eerste instantie omdat er voor tegenstanders doorgaans niks te halen valt in Kroatië. Het verloor namelijk maar één (!) van haar laatste zevenentwintig thuiswedstrijden. In de huidige kwalificatiecampagne won de ploeg van Zlatko Dalić al haar thuiswedstrijden. Over de grens boekte het slechts één overwinning, wat het uitgerekend tegen Slowakije deed. Dit was direct de grootste overwinning van Kroatië in de kwalificatiereeks, want het walste in september met 4-0 over de Slowaken heen. Als Kroatië zaterdag opnieuw van Slowakije wint, ontvangt u x 1,48 keer uw inzet op Betfirst. Als ze opnieuw ruim winnen ontvangt u x 2,25 keer uw inzet bij minimaal twee doelpunten verschil.

Petkovic maakt twee doelpunten
8.50
Kroatië wint en beide teams scoren
3.50
Slowakije wint en beide teams scoren
15.00

Slowakije geeft EK-droom nieuwe boost: tot x 7,25 keer uw inzet

Slowakije verzamelde al tien punten en bevindt zich hiermee op de derde plaats. Het speelde echter pas zes wedstrijden, waardoor haar kansen op een EK-ticket nog springlevend zijn. Ook bij een negatief resultaat tegen Kroatië maakt Slowakije nog een reële kans op plaatsing. Tegelijkertijd kan het bij een overwinning op de Kroaten zelfs nog groepswinnaar worden. Hiervoor zal het echter wel van goede huizen moeten komen. Opvallend genoeg pakte Slowakije haar meeste punten juist in uitwedstrijden. Het won al bij Hongarije (1-2) en bij Azerbeidzjan (1-5). Hiermee pakte het zes punten in uitwedstrijden, waar het slechts vier punten verzamelde in haar thuiswedstrijden. Verder zal de ploeg van Pavel Hapal zich nog graag willen revancheren voor haar forse nederlaag in de eerste ontmoeting met Kroatië.  Als het hierin slaagt en hiermee de spanning in poule E nog wat extra lading geeft, ontvangt u x 7,25 keer uw inzet op Bwin bij een overwinning van Slowakije. U ontvangt x 4,50 keer uw inzet als de Slowaken een punt weten te pakken.

Winnaar staat al bij rust op voorsprong: tot x 11,00 keer uw inzet

Kroatië en Slowakije boekten samen zeven overwinningen. In zes van deze zeven wedstrijden gingen de teams ook al de rust in met een voorsprong. De Slowaken voorop gelopen, want Slowakije kwam in al haar overwinningen al in de eerste helft op voorsprong.  In haar andere wedstrijden ging het juist met een achterstand de rust in. Ook Kroatië heeft in haar overwinningen doorgaans een snelle voorsprong te pakken. Het ging namelijk in drie van haar vier overwinningen de rust in met een voorsprong. Verder maakten de Kroaten in maar liefst zes de zeven duels het eerste doelpunt. Het lijkt er hiermee op dat de eerste helft de puntenverdeling zal gaan bepalen. Als Kroatië met een voorsprong gaat rusten en deze niet meer weggeeft, ontvangt u x 2,15 keer uw inzet op Betway. Als Slowakije bij rust leidt en ook na negentig minuten de winnaar is, ontvangt u hier x 11,00 keer uw inzet.

Verdediging geeft beide teams weinig stabiliteit: tot x 15,00 keer uw inzet

Zowel Kroatië als Slowakije moet het deze kwalificatiereeks vooral hebben van haar aanval. Beide teams houden zelden het eigen doel schoon. Zo incasseerde koploper Kroatië in maar liefst vijf van haar zeven wedstrijden minimaal één tegentreffer. Voor Slowakije was dit zelfs in zes van haar zeven wedstrijden van toepassing. De Slowaken hielden alleen in hun openingswedstrijd tegen Hongarije het doel schoon.  Het is misschien wel de belangrijkste reden achter het feit dat beide teams zich nog niet hebben verzekerd van een EK-ticket. Als beide teams zaterdag opnieuw het doel niet schoon weet te houden, ontvangt u x 2,05 keer uw inzet op Ladbrokes. U ontvangt x 3,50 keer uw inzet als Kroatië wint en beide teams scoren, waar u x 15,00 keer uw inzet krijgt als Slowakije wint en beide teams scoren.

Bruno Petkovic neemt Kroatië bij de hand: tot x 8,50 keer uw inzet

De Kroatische bondscoach Zlatko Dalić heeft in zijn voorhoede de nodige problemen. Geen enkele speler scoorde namelijk meer dan drie doelpunten in de huidige kwalificatiereeks. Veel van zijn spelers missen wedstrijdritme. Zo moeten Ivan Perisic en Ante Rebic het bij hun clubs vooral doen met een plek op de bank. Verder is Andrej Kramaric geblesseerd. Hierdoor is Dinamo Zagreb-spits Bruno Petkovic vermoedelijk weer de eerste keus voorin. De 25-jarige aanvaller stond in de laatste vijf wedstrijden van Kroatië ook al aan de aftrap, waarin hij vier keer wist te scoren. Petkovic krijgt zaterdag een zware last op zijn schouders, maar lijkt hiervoor de aangewezen persoon. Als Petkovic scoort, ontvangt u x 2,28 keer uw inzet op Unibet. Bij twee doelpunten van de spits ontvangt u maar liefst x 8,50 keer uw inzet.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN