Pak tot 9,50(!) keer uw inzet bij overwinning Inter op AS Roma!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
4 december 2019     0 REACTIES

Vrijdagavond nemen Internazionale en AS Roma het tegen elkaar op. Internazionale nam vorig weekend de koppositie van Juventus over. Het staat bij de verdediging van deze koppositie direct voor een pittige wedstrijd, want met AS Roma komt de huidig nummer vijf van de Serie A op bezoek. Tegelijkertijd speelt Juventus dit weekend tegen Lazio Roma, de huidig nummer drie van de Italiaanse competitie. Het kan hierdoor een heel mooi, maar ook een heel slecht weekend voor Inter worden. Weet het vrijdag de druk naar Juventus te weerleggen? 

Inter wint zesde duel op rij: tot x 9,50 keer uw inzet

Internazionale is na veertien speelrondes de verrassende koploper van de Serie A. Het beschikt sinds vorig weekend over één punt dan Juventus. Er wordt in Italië inmiddels reikhalzend uitgekeken naar de titelstrijd tussen de twee grootmachten, waarbij Juve eindelijk weer eens een geduchte concurrent lijkt te hebben. Het Internazionale van Antonio Conte maakt namelijk veel indruk. De succescoach heeft I Nerazzurri in korte tijd tot een winnende machine omgedoopt. Het laat met twaalf overwinningen uit veertien wedstrijden nauwelijks punten liggen. Het laatste puntverlies dateert inmiddels alweer van zes weken geleden, want Inter won haar laatste vijf wedstrijden. Het gros van haar overwinningen boekt Inter met kleine marges: het won maar liefst acht keer met één doelpunt verschil. Hierbij is 2-1 het meest voorkomende resultaat. Deze uitslag stond al vijf keer op het scorebord, waarvan vier keer in de laatste vijf wedstrijden van Inter. Aangezien AS Roma vrijdagavond op bezoek komt lijkt de kans op een ruime overwinning bijzonder klein. Als Internazionale wint, ontvangt u x 1,90 keer uw inzet op Betfirst. Als het dit met één doelpunt verschil doet ontvangt u x 3,65 keer uw inzet. Een 2-1 einduitslag levert u een quotering van x 9,50 op.

Lukaku maakt een doelpunt
2.08
Martínez maakt een doelpunt
2.50
Als beide teams vrijdagavond scoren
1.60

AS Roma boekt weer resultaat tegen Inter: tot x 3,80 keer uw inzet

Met AS Roma komt er vrijdag een ploeg vol zelfvertrouwen op bezoek in San Siro. De Romeinen versteken in goede vorm en kunnen bovendien op een goede reeks tegen Internazionale bouwen. Zo won AS Roma vijf van haar laatste zes wedstrijden. Het bleef bovendien in acht van haar laatste negen competitiewedstrijden ongeslagen. Het is hierdoor flink geklommen op de ranglijst en staat inmiddels gedeeld vierde. Verder verloor I Giallorossi de laatste jaren zelden van Inter. Het bleef namelijk in zes van de laatste zeven ontmoetingen ongeslagen tegen de club uit Milaan. Waar AS Roma verder nog hoop uit zal putten, is het feit dat Inter juist in thuiswedstrijden haar punten liet liggen dit seizoen. Het verspeelde pas twee keer punten, wat het in thuiswedstrijden tegen Juventus (1-2) en Parma (2-2) deed. Voor AS Roma maakt het decor dit seizoen nog weinig uit: het behaalde exact evenveel punten (veertien) in uitwedstrijden als in thuiswedstrijden. Als AS Roma vrijdag resultaat haalt bij Inter, ontvangt u x 1,90 keer uw inzet op Betway bij een overwinning. Bij een overwinning óf een gelijkspel ontvangt u x 3,80 keer uw inzet.

AS Roma komt op voorsprong: tot x 6,25 keer uw inzet

AS Roma verloor dus maar één van haar laatste zeven ontmoetingen met Internazionale, maar dit is niet de enige opvallende statistiek aan deze wedstrijden. Zo viel er geen enkele clean sheet: beide teams wisten in alle wedstrijden minimaal één keer te scoren. Hierbij opende AS Roma maar liefst vijf keer de score, wat het telkens al in de eerste helft deed. Het slaagde er zelden in haar voorsprong vast te houden, want een gelijkspel (vier keer) was de meest voorkomende uitslag. Ook in de laatste drie edities deelden Inter en Roma de punten. Als beide teams vrijdagavond scoren, ontvangt u x 1,60 keer uw inzet op Bwin. Als AS Roma het eerste doelpunt scoort, ontvangt u hier x 2,35 keer uw inzet. Als ze deze voorsprong weggeven, ontvangt u x 4,25 keer uw inzet bij een gelijkspel en x 6,25 keer uw inzet bij een comeback van Internazionale.

Spitsenduo neemt Inter weer op sleeptouw: tot x 7,50 keer uw inzet

Internazionale heeft dit seizoen een gouden spitsenduo in handen: Romelu Lukaku en Lautaro Martínez. De aanvallers zijn met achttien doelpunten het meest gevreesde spitsenkoppel van de Serie A. Ze maakten samen maar liefst 58% van de doelpunten van Inter. Het heeft in de Italiaanse media al tot de bijnaam Lautaku geleid. Romelu Lukaku kwam deze zomer over van Manchester United en scoorde sindsdien tien doelpunten. De Rode Duivels staat bekend om zijn fysieke kwaliteiten, wat Lautaro Martínez aanvult met zijn enorme wendbaarheid. De Argentijn was vorig jaar al actief voor Inter, maar kent dit seizoen met acht doelpunten zijn grote doorbraak. Waar Lukaku momenteel de topscorer van de club is, brak Martínez het vaakst de score open: zes keer.  Ook in dit opzicht vullen de aanvallers elkaar dus perfect aan. Als Lautaku tegen AS Roma opnieuw toeslaat, ontvangt u fraaie quoteringen bij Unibet. Als Lukaku scoort, ontvangt u x 2,08 keer uw inzet. Als hij twee doelpunten maakt ontvangt x 7,50 keer uw inzet. Een doelpunt van Martínez levert u x 2,50 keer uw inzet op. Als hij het eerste doelpunt van de wedstrijd scoort ontvangt u een quotering van x 5,80.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN