Pak tot 8,00 keer uw inzet bij droomdebuut Hazard voor Real Madrid!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
14 augustus 2019     0 REACTIES

De Spaanse voetbalcompetitie La Liga doet vrijdagavond weer haar intrede. Zaterdag komt het gerenoveerde Real Madrid voor het eerst in actie. Om 17:00 uur gaat de Koninklijke op bezoek bij Celta de Vigo.  Na een dramatisch vorig seizoen wil Real Madrid dit jaar weer in iedere competitie succesvol zijn. Hiervoor werd onder andere succestrainer Zinedine Zidane teruggehaald naar de club, nadat zijn opvolgers volledig door het ijs zakte bij de club. Wat staat Real Madrid te wachten in haar openingswedstrijd tegen Celta de Vigo?

Gerenoveerd Real Madrid wil weer overal de beste zijn: tot x 2,50 keer uw inzet

Real Madrid eindigde vorig seizoen derde in La Liga. Met een totaal van 68 punten onderging de club haar slechtste seizoen in 17 jaar. Er ging dan ook van alles mis bij de Madrilenen. De selectie ving het verlies van sterspeler Cristiano Ronaldo niet op, waardoor de kwaliteit van de selectie een groot probleem lijkt te zijn geweest. Ook trainer Zidane was vertrokken bij de club. Zijn opvolgers Julen Lopetegui en Santiago Solari kregen het elftal niet aan de praat. Het zorgde in maart voor een bliksemsnelle terugkeer van Zidane, wie volgens eigenaar Florentino Pérez in de zomer van een flinke kwaliteitsinjectie zou worden voorzien. Pérez hield woord en smeet deze zomer met miljoenen. Real Madrid verwelkomde al vijf nieuwe gezichten: Eden Hazard, Luka Jovic, Eder Militao, Ferland Mendy en Rodrygo werden in totaal voor maar liefst 305 miljoen aangetrokken. De vraag is of het transfergeweld hiermee voorbij is, want Real Madrid wordt nog altijd aan veel spelers gelinkt. Feit is wel dat Zidane inmiddels in zijn selectie alweer aan kwaliteit niets te klagen heeft. De doelstellingen voor de trainer zijn glashelder: alle trofeeën terugbrengen naar Madrid. Real won de laatste elf seizoenen slechts twee keer het landskampionschoep, waardoor ook dit een belangrijke doelstelling zal zijn dit jaar. Het is daarom voor Real zaak om zaterdag goed aan de competitie te beginnen en dit mag gezien haar kwaliteiten geen probleem zijn. Als het zaterdag wint van Celta de Vigo, ontvangt u x 1,65 keer uw inzet op Betway. Wint Real met minimaal twee doelpunten verschil, dan ontvangt u hier x 2,50 keer uw inzet.

Hazard scoort twee doelpunten of meer
8.00
Celta de Vigo wint de wedstrijd
5.25
Real wint met twee doelpunten verschil
2.50

Slechte voorbereiding Real biedt Celta veel perspectief: tot x 5,25 keer uw inzet

Real Madrid kent de laatste jaren weinig problemen met Celta de Vigo. Van haar laatste twaalf competitiewedstrijden in Estadio Balaídos won het er tien. Toch zal Celta de Vigo wellicht voelen dat er iets in het vat zit aanstaande zaterdag. Real Madrid kende namelijk een bizar slechte voorbereiding. De club haalde dus de nodige spelers, maar elf individuen maakt nog geen goed elftal. Bovendien zal de hernieuwde selectie van Los Blancos naar verwachting nog wat tijd nodig hebben tot het echt op elkaar ingespeeld is. Dit kwam tijdens de voorbereiding al een aantal keer pijnlijk naar voren, waarin het liefst vier keer verloor. Tot overmaat van ramp zat hier ook een 7-3 nederlaag tegen aartsrivaal Atlético Madrid bij. Zinedine Zidane rouleerde nog volop en lijkt zijn ideale elftal nog niet gevonden te hebben. Het biedt daarom veel hoop voor Celta de Vigo om weer eens een mooi resultaat tegen Real te boeken. Als het Real tot een gelijkspel weet te behouden, ontvang u x 4,30 keer uw inzet op Betfirst. Als Celta de Vigo weet te winnen, ontvangt u hier x 5,25 keer uw inzet.

Eden Hazard staat voor zijn debuut bij de Koninklijke: tot x 8,00 keer uw inzet

Eden Hazard was deze zomer de grootste aankoop van Real Madrid, dat hem voor 100 miljoen overnam van Chelsea. De verwachtingen rondom de aanvaller zijn enorm. Hazard scoorde vorig seizoen 21 keer voor Chelsea en gaf tevens 17 assists. Dit seizoen moet hij deze cijfers bij Real Madrid op de tafel gaan leggen. De druk is nog wat extra verhoogd doordat hij van de club het iconische rugnummer zeven kreeg. Het is hetzelfde rugnummer dat Real Madrid-legendes Raul Gonzalez, Cristiano Ronaldo, Emilio Butragueno en Juanito met veel succes hebben gedragen. Hazard zelf geeft aan “in de zevende hemel” te zijn bij Real. Toch zal een doelpunt tijdens zijn debuut waarschijnlijk voor flink wat opluchting zorgen. Het levert fraaie quoteringen op bij Unibet. Zo ontvangt u x 2,18 keer uw inzet als Hazard het net weet te vinden. Bij twee doelpunten of meer ontvangt u x 8,00 keer uw inzet.

Iago Aspas behoedde Celta vorig seizoen voor degradatie: tot x 7,50 keer uw inzet

In de selectie van Celta de Vigo bevinden zich een stuk minder grote namen, maar hierin is Iago Aspas een grote uitzondering.  De aanvaller werd een jaar geleden nog in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid, dan toen haastig op zoek was naar scorende spelers. Een transfer is er nooit van gekomen, maar de 32-jarige spits staat inderdaad al jaren garant voor doelpunten. Aspas eindigde vorig seizoen met 20 doelpunten op de vierde plaats in de topscorerslijst, waarmee hij Celta de Vigo ook hoogstpersoonlijk naar handhaving schoot. Dit doelpuntenmoyenne realiseerde hij in 27 wedstrijden, want de aanvaller moest veel wedstrijden missen vanwege een kuitblessure. In totaal was Iago Aspas de laatste vier seizoenen goed voor maar liefst 75 doelpunten. Real Madrid weet dus waar het voornaamste gevaar vandaan zal komen. Als Iago Aspas zijn club opnieuw op sleeptouw neemt met een doelpunt, ontvang u x 3,00 keer uw inzet op Unibet. Betreft dit het eerste doelpunt van de wedstrijd, dan ontvangt u x 7,50 keer uw inzet.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN