Pak tot 6,75 (!) keer uw inzet bij aandeel topscorers in MLS-topper!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 juli 2019     0 REACTIES

Aanstaande zaterdag staat de MLS-topper Los Angeles – Atlanta United op het programma. Los Angeles staat stijf aan kop in de Western Conference van de MLS, waar Atlanta United in de Eastern Conference op de tweede plaats staat. The five stripes beschikken over evenveel verliespunten als koploper Philadelphia Union, maar hebben wel een wedstrijd minder gespeeld. Beide ploegen staan dus hoog op de ranglijst, maar hebben de laatste weken enkele pijnlijke nederlagen geleden. Met het winnen van deze MLS-topper willen beide ploegen zich dan ook revancheren. Welke ploeg maakt hier de meeste kans op?

Los Angeles op eenzame hoogte in de Western Conference: x 1,47 keer uw inzet

Los Angeles FC speelt dit seizoen pas voor de tweede keer mee in de Major League Soccer. De club werd in 2014 opgericht en zou binnen enkele jaren het failliet verklaarde Chivas USA opvolgen in de Amerikaanse competitie. Dankzij een groep investeerders ontbreekt het LA al sinds haar eerste wedstrijd in 2018 niet aan kwaliteit. The Wings eindigde in dat seizoen direct op de derde plaats in de Western Conference. Deze prestatie lijkt Los Angeles dit seizoen alweer te gaan overtreffen. Na 21 wedstrijden staat de club op de eerste plaats in de Western Conference, met negen punten voorsprong op nummer twee en aartsrivaal LA Galaxy. Het moet gek lopen als LA zich niet als koploper plaats voor de play-offs finales van de MLS. In het eigen Banc of California Stadium is Los Angeles FC favoriet voor de winst. In dit stadion is de ploeg dit seizoen nog ongeslagen. Indien het geval blijft en LA wint van Atlanta United, ontvangt u x 1,47 uw inzet bij Betway.

LA favoriet en wint de wedstrijd
1.47
Atlanta United stunt en wint wedstrijd
5.80
Carlos Vela scoort eerste doelpunt
4.35
Josef Martínez scoort eerste doelpunt
6.75

Atlanta United regerend landskampioen van de MLS: x 5,80 keer uw inzet

Ook Atlanta United kent een korte geschiedenis in de Major League Soccer. De club is aan haar derde seizoen bezig in de competitie. Ook the Five Stripes konden dankzij enkele investeerde direct over veel kwaliteit in de selectie beschikken. Hierdoor waren ook de prestaties van Atlanta in de MLS direct goed. In haar eerste seizoen behaalde het de play-offs, waar de club zich in haar tweede seizoen al direct bekroonde tot de kampioen van de MLS. Na een aarzelend begin is Atlanta United ook dit seizoen weer bovenin de Eastern Conference terug te vinden. Los Angeles krijgt hierdoor met Atlanta United een geduchte tegenstander op bezoek. Het zal de eerste keer betreffen dat beide teams elkaar ontmoeten in Los Angeles. De clubs speelden in competitieverband pas één keer tegen elkaar, waar Atlanta United met veel plezier aan terug zal denken. In het Mercedes-Benz stadion maakte Atlanta destijds korte metten met Los Angeles: het won met maar liefst 5-0. Als er een club geschikt is die de ongeslagen thuisstatus van Los Angeles kan doorbreken, lijkt dat dan ook Atlanta United te zijn. Als het weet te stunten in het Banc of California Stadium, ontvangt u x 5,80 keer uw inzet bij Betfirst.

Carlos Vela dit seizoen in topvorm: tot x 4,35 keer uw inzet

De Mexicaan Carlos Vela was in 2017 de eerste speler die een contract tekende bij Los Angeles FC. De aanvaller is sinds het aantreden van LA in de MLS de grote blikvanger van de The Wings. Tijdens zijn eerste seizoen was Vela al veertien keer trefzeker. Dit aantal heeft de linkspoot dit seizoen al ruimschoots overschreden. Carlos Vela is namelijk bezig aan zijn beste seizoen ooit. In 20 wedstrijden was de aanvaller al 21 keer trefzeker.  Hiermee heeft Vela meer doelpunten gemaakt dan het aantal wedstrijden dat hij gespeeld heeft, wat zelden voorkomt in een competitie. Naast zijn 21 treffers maakte Vela dit seizoen ook het vaakst het eerste doelpunt van zijn club in een wedstrijd. Dit was maar liefst negen keer het geval. Als er één speler is die Atlanta goed in de gaten zal moet houden, is dat dan ook Carlos Vela. Als Vela trefzeker is in de wedstrijd, ontvangt u x 1,81 keer uw inzet bij Unibet. Hier ontvangt u ook x 4,35 keer uw inzet als Vela het eerste doelpunt in de wedstrijd scoort.

Atlanta United heeft met Martinez haar eigen superaanvaller: tot x 6,75 keer uw inzet

Het korte bestaan van beide clubs is niet de enige overeenkomst tussen Atlanta United en Los Angeles FC. Ook Atlanta United heeft namelijk haar aanvalsspel volledig afgesteld op één speler: Josef Martínez. De Venezolaan kende minder naamsbekendheid dan Carlos Vela toen hij naar de MLS kwam, maar dit is inmiddels wel veranderd. Josef Martínez werd vorig seizoen topscorer van de MLS met maar liefst 31 treffers. Hiermee verbrak hij het all-time MLS-record van 27 treffers. Ook dit seizoen is de spits weer op dreef. In 19 wedstrijden was hij al 16 keer trefzeker. Net als bij Los Angeles-aanvaller Carlos Vela betreft dit ook vaak het eerste doelpunt voor zijn team. Martínez maakte al zeven keer het eerste doelpunt in een wedstrijd van Atlanta United. Ook Los Angeles weet dus wie het in de gaten moet houden. Als Josef Martínez weet te scoren, ontvangt u x 2,63 keer uw inzet op Unibet. Indien dit het eerste doelpunt is, ontvangt u hier x 6,75 keer uw inzet terug.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN